Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Mano vaikai valgo visas sriubas. Dukrytei labiausiai patinka pieniska makaronu. O broliukai kol kas dar neissirinko megstamiausios.
Papildyta:
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 10 29, 04:34)
kaip sriuba sumaitint 18men vaikui? nu niekaip nesiseka, tai per sauksta trenkia, tai per pacia lekste,okai pavyksta i burna idet spjauna,nemegsta sriubu, o ju reik butinai. gal kas turi ideju kaip sumaitint ?  doh.gif

mano vyrukai jau nuo 16 men savarankiskai valo viska nuo kosiu iki sriubu. Gal jam leisti paciam pabandyti valgyti. Zinoma, po to virtuve baisi buna. Bet juk tai laikina. Ismoksta.
Atsakyti
Labai mėgsta sriubas, ypač barščius ir žinelių sriubą su vištienos kukuliukais thumbup.gif
Atsakyti
Mano maziukas labai megsta saltibarsciu, makaronu sriubyte, burokeliu
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Manoji laaabai megsta sriubas, valgo visas isskyrus saltibarscius, kazkodel nepatinka...
Atsakyti
Valgo visokias "pliupytes" thumbup.gif bet, tik kaip ir mama blush2.gif , svieziai isvirta, jei jau buna pasildyta, tuomet nelabai valgo smile.gif o siaip megstamiausia, tai morkyciu, bulvyciu, zaliuju zirneliu ir kopusto sriuba su sauksteliu grietines smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei skaniausios pieniskos sriubytes (makaronu ir svieziu darzoviu). Nepatinka trintos sriubos ir saltibarsciai.
Atsakyti
Pupelių, burokėlių, šaltibarščiai thumbup.gif
o šiaip tai valgo visas tongue.gif
Atsakyti
Dukrytė per vasarą ypatingai pamėgo šaltibarščius thumbup.gif Dar mėgsta barščius, kopūstų, rugštynių.
Atsakyti
Dukra megsta saltibarscius, trinta moliugu sriuba su grybais, bulvytes+morkytes+zirniukai.... pienisku neverdu.
Atsakyti
Mums visos sriubytes labai patinka 4u.gif
Atsakyti
kadangi pati be sriubu negyvenu ir mazilis toks gavosi,visas megsta
Atsakyti
Mano berniukai labai megsta sriubytes, labiausiai megstam kaip ir visi vaikai makaronu ir trinta moliugu sriubyte thumbup.gif
Atsakyti