Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Maniškė kartais valgo. Mėgstamiausia pupelių ir burokėlių sriuba.
Atsakyti
Mano vyrukas tai labai mėgsta sriubas, kasdien valgo. Mėgsta burokėlių, žirnių, kopūstų - sriuboms tikrai jis neišrankus thumbup.gif
Atsakyti
niam niam niam sriubytes, ypac burokeliu ax.gif ir dar daro ach ach ach kaip valgo biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė nevalgo sriubyčių, tik pienišką. Visokios išbandytos, nei viena netinka schmoll.gif
Atsakyti
makaronai, patys megstamiausi
Atsakyti
Maniske megsta visas sriubytes makaonu, zirniu, burokeliu, agurkine, kopustu na tik kazkodel moliugo nelabai, vakarienei valgom pieniskas labai noriai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergina mielai valgo visas mano gaminamas sriubas, favoritai yra pupeliu ir barsciu sriubos smile.gif
Atsakyti
Sriubytė - turbūt vienintelis patiekalas, kurį mūsų mažoji noriai valgo thumbup.gif

Dažniausiai verdu vištienos su ryžiais (arba makaronais), žuvienę su perlinėmis kruopomis, burokėlių, rūgštynių arbą trintą daržovių thumbup.gif
Na, žinoma, visose "karaliauja" ir atitinkamos daržovės: morkytės, bulvytės, žirneliai, moliūgas, kalafiorai ir kt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 vasario 2012 - 15:31
Mano dukrytei tai labiausiai patinka burokėlių sriuba thumbup.gif
Atsakyti
Mano brangenybe valgo visas sriubytes (aisku be kubeliu ir pan),bet megstamiausia kopustu sriubyte thumbup.gif po to eina burokeliu ir tada visos kitos smile.gif aj dar pieniska makaronu labai patinka,ja vakarienei daznai verdu smile.gif
Atsakyti
Maniskei turbut skaniausia burokeliu sriubyte, nors noriai valgo ir visas kitas: vistienos su makaronais, ivairias trintas, rugstyniu, darzoviu su kruopom ir t.t
Atsakyti
musu tai makaronu megstamiause biggrin.gif
Atsakyti