labai megsta mazius sriubytes.. ypac perliniu kruopu arba makaroniuku
Visiskai nevalgo sriubos
QUOTE(zhulikele @ 2011 07 26, 08:57)
labai megsta mazius sriubytes.. ypac perliniu kruopu arba makaroniuku
mano mergyte irgi perliniu kruopu arba makaronu galetu istisai valgyti. namu gamybos ir sveika ir skanu
Labai megsta vistienos su makaroniukais sriubyte
Labiausiai megsta pieniska makaronu sriubyte. Manau sriubos sveika ir reikia jas valgyti.
Mes sriuba valgom kasdien pries pietu miegeli, o labiausiai megsta vistienos su makaronais arba ryziais
kaip sriuba sumaitint 18men vaikui? nu niekaip nesiseka, tai per sauksta trenkia, tai per pacia lekste,okai pavyksta i burna idet spjauna,nemegsta sriubu, o ju reik butinai. gal kas turi ideju kaip sumaitint ?
Mes tai valgom ir miegstam, su raugintom kapustom tai labai labai patinka
Mano mazyliams tai labai patiko viena is paskutiniu Beatos laidu rodyta moliugu sriuba
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 10 29, 04:34)
kaip sriuba sumaitint 18men vaikui? nu niekaip nesiseka, tai per sauksta trenkia, tai per pacia lekste,okai pavyksta i burna idet spjauna,nemegsta sriubu, o ju reik butinai. gal kas turi ideju kaip sumaitint ?
O gal leisti pačiam pabandyti? Aišku, po to bus ką pavalyti, bet gal pavalgys?
QUOTE(Laurita_1 @ 2011 11 25, 23:03)
Mano mazyliams tai labai patiko viena is paskutiniu Beatos laidu rodyta moliugu sriuba
Trinta moliūgų sriuba maniškio mėgstamiausia Dar pažiūri kaip mes valgom, tai būtinai reikia skrebučių įdėti, arba skrudintos šeimyninės duonos į ranką, kad galėtų pamirkyti valgydamas (taip tėtis valgo)