Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Maniske pagrinde sriubas ir tevalgo, daugiau nieko gali nebuti. Kasdien verdu.
Atsakyti
valgo labai, ypac saltibarscius smile.gif
Atsakyti
esu maloniai nustebinta - pasirodo, daug metinuku megsta sriubytes. mes papildom sia statistika rolleyes.gif
mano mergyte sriubytes kartais suvalgo tiek pat kiek mamyte.... blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano mazgis sriubas labai mėgsta thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytė valgo visas sriubas išskyrus pieniškas, nuo jų tai net purtosi schmoll.gif O mėgstamiausia tai tikriausiai šviežių kopūstų, tikriausiai kiekvieną dieną galėtų ją valgyti thumbup.gif
Atsakyti
maniske irgi sriubyciu megeja. Tik saltibarsciai jai netinka, sauksteli kita paragauja, ir viskas. Nesupranta matyt, kaip sia gali buti sriuba, ir salta biggrin.gif
Atsakyti
Maniskiui labiausiai patinka burokeliu sriuba su mesyte, bet kitokias irgi mielu noru valgo smile.gif
Atsakyti
Labai megsta sriubytes. Sunku isrinkti megstamiausia, turbut burokeliu ax.gif
Atsakyti
mes irgi megstam,ypac galkutes jose.... biggrin.gif o vakare daznai su mociute pieniskas valgo.... smile.gif
Atsakyti
Mėgstamiausia sriubytė - burokėlių 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka burokelius sriuba, o siaip tai jei sriubytej yra morku, vadinasi ja galima valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SigaSigute @ 2010 09 22, 12:35)
Labiausiai patinka burokelius sriuba, o siaip tai jei sriubytej yra morku, vadinasi ja galima valgyti  biggrin.gif

Ta pati populiarioji burokėliu sriuba wub.gif biggrin.gif Dar neatsisako vaikiukai makaronų ir ryžių sriubos smile.gif

Atsakyti