Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Galetu maze gyva but vien sriubom lotuliukas.gif
Atsakyti
labai patinka pieniška daržovių: bulvės, morkos, kopūstas smile.gif nors pieno negeria
Atsakyti
Mano mazuliukas ir valgo sriubytes kuo puikiausiai thumbup.gif tinka visos thumbup.gif , o skaniausia su frikadelkom biggrin.gif Vat kruopas ne visas valgo g.gif tik avizinius dribsnius, ryzius ir makaroniukus, ir to paskanintus bananu, melynem ar kitais vaisiais doh.gif Pieniskos nesu dar davus ax.gif g.gif
Atsakyti
Mes sriubytes valgom kuo puikiausia o verdu tokias: pieniska grikiu, ryziu su frikadelem, burokeliu, makaronu, svieziu kopustu
Atsakyti
valgo visas sriubas, bet labiausiai patinka ir lengviausia tyrsriubes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano mazasis taip pat labai megsta sriubytes ir ypatingai trintas sriubas thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, pasakykit nuo kada pradejo jusu mazyliai valgyti netrintas sriubytes ( darzoves gabaliukais )?
Atsakyti
Jau mano berniukas vien sriubom galėtų gyvas būti biggrin.gif
Ir labiausiai mėgsta vištienos su ryžiais.
Kitų taip pat neatsisako, nes ką verdam sau, tą ir jam duodam.
Atsakyti
Kapoja visas is eiles biggrin.gif tik saltibarsciu ne doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
musu mazyle labiausiai ka valgo tai sriubyte,burokeliu ir rugstyniu mieliausios.tai dazniausiai verdu sias.beje rugstyniu sriuba virdama , suplaku kiausini,ir pabaigoje verdant sriubai maisant supilu,labai skaniai uzsibalina sriubyte,tai musiske tik sriubyte pietums ir valgo,o taip su maistu tai problema...nelabai megsta kai ja maitini,ji pati rankomis kemsa,o jei jau nebenori tai pradeda mama maitinti ar teveli lotuliukas.gif arba meta lauk ...na zodziu kantrybes reikia kol vaikas valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vaikas sriubas tai dievina geriau jau sriubos suvalgys nei vien sausus valgius kis thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažylė valgo tik pieniškas ryžių ir makaronų sriubas verysad.gif . Pavydžiu toms mamytėms, kurių vaikučiais mėgsta sriubytes. 4u.gif
Atsakyti