Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Mano mažylė labai mėgsta burokėlių, šviežių kopūstų, ryžių sriubas. Į visas įmaišau mėsytės gabaliukų. Pieniškų nelabai schmoll.gif
Atsakyti
nepasakyciau, kad maniskes megtu sriubas, bet kai mama aplink visa buta su saukstu palaksto, tai ir suvalgo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė nevalgo košių, bet kruopos sriubos pavidale suvalgomos be kaprizų. Populiariausios šiuo metu yra burokėlių ir makaronų sriubos, taip pat mėgiama šviežių daržovių sriuba.
Atsakyti
su mesa sriubyciu isiulyt labai sunku,nebent zaidzia,o as kisu po sauksta,o pieniskas megsta
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2005 12 18, 12:18)
mama mane nuolat atakuoja-virki sriubas kasdiena,jos-gyvybes eleksyras,butinos begalo,nes vaikai be ju serga.o nuo sriubu-zandai raudoni,sotus pilvukai.bet as apie tas geras sriubas nieko nezinau,o kiek verdu-zandai nei raudoni nei ka.o po porcijos sriubos atsisako antro,tada po valandos isalksta,o as vel kotletus puolu sildyt ir taip gaunasi trigubas darbas o nauda kokia ar yra.

maniskis labai megsta sriubas rolleyes.gif svieziu kopustu,brokoliu,darzoviu ivairiausiu,su makaronais,su mesyte... visas valgo. ir as jas duodu pavakariams, o ne pietums
Atsakyti
maniske be problemu valgo visas sriubas isskyrus pieniskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ima @ 2010 01 08, 23:09)

Žuvį apie valandą nuverdu, tada perkošiu, į tą skystimą

dekui uz receptuka 4u.gif
o ar jum nesuverda tas vandenukas?nes as ar zuvi, ar vista bevirciau, man kuo ilgiau verdant vandens mazeja ir tenka dapilti naujo, o tada ir visas skonis prasiskiedzia, nesuprantu, ir uzdengus verdu, ir atidengus ir vistiek vandens mazeja, gal per didele liepsna padarau g.gif
Atsakyti
Pieniškų ir neverta siūlyt, nieko gero jose. Aš į visas daržovines įtarkuoju per retą tarką cukinijos, tada sriuba pasidaro tirštesnė ir įgauna kažkokio saldumo, matyt todėl ir patinka biggrin.gif .Net burokuose ta cukinija gražiai „insipaišo“. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mauryte: 19 sausio 2010 - 17:04
Maniškis mėgsta sriubas, valgo visas. Labiausiai patinka burokėlių ir šviežių kopūstų.
Atsakyti
Mums irgi labai patinka burokeliu, moliugu, svieziu kopustu sriubytes smile.gif Dar katu isverdu ir mesos kukuliukus, tai ir su jais puikiai suvalgom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 21 sausio 2010 - 12:12
Sriubytę valgome kas dieną. Labiausiai mėgsta pupelių ir vištienos su makaronais. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2010 01 12, 20:54)
Maniškė nevalgo košių, bet kruopos sriubos pavidale suvalgomos be kaprizų. Populiariausios šiuo metu yra burokėlių ir makaronų sriubos, taip pat mėgiama šviežių daržovių sriuba.

drinks_cheers.gif sitos sriubytes irgi musu megstamiausios, ypac burokeliu 4u.gif
Atsakyti