Musiske valgo visas sriubytes, ypac burokeliu megsta.Stengiames nedeti tu visu kubeliu, dedu vistienos dazniausiai.Burokelius gamina mama, neperkam tu marinuotu.O gamina kazkaip labai paprastai, sutarkuoja ir obuoliu sulciu uzpila, sudeda i stiklainiukus ir perkaitina.Laikosi kiek tik nori ir bet kada greitai issiverdi skania sriubyte.
labiausiai megsta pieniskas
Buvo metas, kai nemego sriubu ir tuomet tiesiog ju nesiulydavau. Taciau visai neseniai vel pasiuliau ir ka - patiko . Ir patapo puikus maistas pries miegeli pietu, parejus is lauko siltas lengvas maistas i skranduka. Dziaugiuos, kad pradejo valgyti sriubas, daznai vistienos sultini verdu - savotiskas antigripinas. O siaip gaminu ivairias, dazniausiai su vistienos gabaleliu, kuri susmulkinu ir patampa sriubos dalimi, darzoves, ryziai/makaronai...
valgom visas su kuo daugiau kukuliuku(frikadeliu).... kurias dazniausia iszvejojame rankytemis... verdu paprastas namines sriubytes be jokiu sultinio kubeliu....
Vienintelė sriubytė, kurią noriai valgo mano pupa, yra rūgštynių. O kitas tik šiaip sau. Kelis šaukštus suvalgo ir pradeda rodyt savo šou. Reikia duot kokios nors veiklos, tada valgo
Skaniausia sriubyte mano gražuolei yra burokėliu.
sriubas megstam,stengiuos,kad kasdien butu ant musu stalo sriubyte,valgom yvairias.
mano suneliui sriuba ko gero skaniausias maisas,valgo labai noriai o megsta visokias sriubas,kuriose daug darzoviu svieziu
kad itin megtu nepasakyciau, bet suvalgo kaip uzsimano, labiausiai megsta svieziu kopustu
Labai megsta,o ypac su mesyte,zuvyte...
QUOTE(astagreb @ 2009 12 10, 13:35)
Vienintelė sriubytė, kurią noriai valgo mano pupa, yra rūgštynių. O kitas tik šiaip sau. Kelis šaukštus suvalgo ir pradeda rodyt savo šou. Reikia duot kokios nors veiklos, tada valgo
QUOTE(ulitionkas @ 2009 12 10, 17:22)
Skaniausia sriubyte mano gražuolei yra burokėliu.
gal glaima receptukus? nes rugstyniu pypliukui dar nevirus, o burokeliu mano virta jam nepatiko.
skaniausiai valgo pieniska su darzovemis
o siaip ir visokius darzoviu troskinius as jam skystesnius darau, geriau suvalgo tada
maniskis valgo visas isvardintas ir dar :
Žuviene:
švieži ešeriukai ar lydeka ( senelis prigaudo)
Viena bulvyte,
nedidele morkyte,
ketvirtis svoguno,
šaldytų krapų,
druskos.
Žuvį apie valandą nuverdu, tada perkošiu, į tą skystimą sudedu smulkiai supjaustytas daržoves, druskos nedaug, ir verdu.
žuvies mėsytę atskiriu nuo kaulų, pertrinu su blenderiu (kad neliktu kauliukų) ir sudedu atgal į sriubą. Dar paverdu kol daržoves suminkštėja.
Prie sriubos užtepu sviestu riekę batono.
Valgo ir už rankoves griebia, kad greičiau duočiau:)
Žuviene:
švieži ešeriukai ar lydeka ( senelis prigaudo)
Viena bulvyte,
nedidele morkyte,
ketvirtis svoguno,
šaldytų krapų,
druskos.
Žuvį apie valandą nuverdu, tada perkošiu, į tą skystimą sudedu smulkiai supjaustytas daržoves, druskos nedaug, ir verdu.
žuvies mėsytę atskiriu nuo kaulų, pertrinu su blenderiu (kad neliktu kauliukų) ir sudedu atgal į sriubą. Dar paverdu kol daržoves suminkštėja.
Prie sriubos užtepu sviestu riekę batono.
Valgo ir už rankoves griebia, kad greičiau duočiau:)