Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Musiske valgo visas sriubytes, ypac burokeliu megsta.Stengiames nedeti tu visu kubeliu, dedu vistienos dazniausiai.Burokelius gamina mama, neperkam tu marinuotu.O gamina kazkaip labai paprastai, sutarkuoja ir obuoliu sulciu uzpila, sudeda i stiklainiukus ir perkaitina.Laikosi kiek tik nori ir bet kada greitai issiverdi skania sriubyte. thumbup.gif
Atsakyti
labiausiai megsta pieniskas smile.gif
Atsakyti
Buvo metas, kai nemego sriubu ir tuomet tiesiog ju nesiulydavau. Taciau visai neseniai vel pasiuliau ir ka - patiko biggrin.gif . Ir patapo puikus maistas pries miegeli pietu, parejus is lauko siltas lengvas maistas i skranduka. Dziaugiuos, kad pradejo valgyti sriubas, daznai vistienos sultini verdu - savotiskas antigripinas. O siaip gaminu ivairias, dazniausiai su vistienos gabaleliu, kuri susmulkinu ir patampa sriubos dalimi, darzoves, ryziai/makaronai... smile.gif
Atsakyti
valgom visas su kuo daugiau kukuliuku(frikadeliu).... biggrin.gif kurias dazniausia iszvejojame rankytemis... smile.gif verdu paprastas namines sriubytes be jokiu sultinio kubeliu.... schmoll.gif
Atsakyti
Vienintelė sriubytė, kurią noriai valgo mano pupa, yra rūgštynių. O kitas tik šiaip sau. Kelis šaukštus suvalgo ir pradeda rodyt savo šou. Reikia duot kokios nors veiklos, tada valgo blink.gif
Atsakyti
Skaniausia sriubyte mano gražuolei yra burokėliu.
Atsakyti
sriubas megstam,stengiuos,kad kasdien butu ant musu stalo sriubyte,valgom yvairias.
Atsakyti
mano suneliui sriuba ko gero skaniausias maisas,valgo labai noriai thumbup.gif o megsta visokias sriubas,kuriose daug darzoviu svieziu ax.gif
Atsakyti
kad itin megtu nepasakyciau, bet suvalgo kaip uzsimano, labiausiai megsta svieziu kopustu biggrin.gif
Atsakyti
Labai megsta,o ypac su mesyte,zuvyte... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astagreb @ 2009 12 10, 13:35)
Vienintelė sriubytė, kurią noriai valgo mano pupa, yra rūgštynių. O kitas tik šiaip sau. Kelis šaukštus suvalgo ir pradeda rodyt savo šou. Reikia duot kokios nors veiklos, tada valgo  blink.gif

QUOTE(ulitionkas @ 2009 12 10, 17:22)
Skaniausia sriubyte mano gražuolei yra burokėliu.

gal glaima receptukus? nes rugstyniu pypliukui dar nevirus, o burokeliu mano virta jam nepatiko.
skaniausiai valgo pieniska su darzovemis 4u.gif
o siaip ir visokius darzoviu troskinius as jam skystesnius darau, geriau suvalgo tada smile.gif
Atsakyti
maniskis valgo visas isvardintas ir dar :

Žuviene:
švieži ešeriukai ar lydeka ( senelis prigaudo)
Viena bulvyte,
nedidele morkyte,
ketvirtis svoguno,
šaldytų krapų,
druskos.
Žuvį apie valandą nuverdu, tada perkošiu, į tą skystimą sudedu smulkiai supjaustytas daržoves, druskos nedaug, ir verdu.
žuvies mėsytę atskiriu nuo kaulų, pertrinu su blenderiu (kad neliktu kauliukų) ir sudedu atgal į sriubą. Dar paverdu kol daržoves suminkštėja.
Prie sriubos užtepu sviestu riekę batono.

Valgo ir už rankoves griebia, kad greičiau duočiau:)

Atsakyti