Mes kokias sau verdam, tokias ir mazei duodam, tik sublenderiuoju. Is marinuotu burokeliu nesu davus, nes mes patys neverdam tokios.
QUOTE(manima @ 2009 02 07, 10:12)
Vištienos sriuba su brokoliais
2 gabaliukai vištienos filė,
4 bulvės,
1 svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
800 ml. Vandens,
2 kubeliais sultinio,
100 g. brokolių,
100 g. tepamojo sūrelio,
druskos,
pipirų.
Vištienos filėir bulves supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūną. Troškintuve įkaitinkite aliejų ir jame truputį patroškinkite vištieną, bulves ir svogūną. Įpilkite vandens, sudėkite sultinio kubelius ir virkite 10 minučių. Tada sudėkite pjaustytus brokolius, pagardinkite druska ir pipirais, pavirkite dar dvi minutes. Tada dėkite tepamąjį sūrelį ir pakaitinkite kol išsilydys. Išmaišykite ir patiekite.
Šiandien bandysim šitą
2 gabaliukai vištienos filė,
4 bulvės,
1 svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
800 ml. Vandens,
2 kubeliais sultinio,
100 g. brokolių,
100 g. tepamojo sūrelio,
druskos,
pipirų.
Vištienos filėir bulves supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūną. Troškintuve įkaitinkite aliejų ir jame truputį patroškinkite vištieną, bulves ir svogūną. Įpilkite vandens, sudėkite sultinio kubelius ir virkite 10 minučių. Tada sudėkite pjaustytus brokolius, pagardinkite druska ir pipirais, pavirkite dar dvi minutes. Tada dėkite tepamąjį sūrelį ir pakaitinkite kol išsilydys. Išmaišykite ir patiekite.
Šiandien bandysim šitą
Mes sita labai megstam
Gal ir skanios tos sriubytė su paprika ir sultinio kubeliais,bet as net sau neverdu sriubos su kubeliais(net namie jų neturiu ),o tuo labiau vaikams neduociau .Gal pakeitus kubelius natūraliu sultiniu ir atsisakius paprikos,mazyliams manau butų
O aš norėčiau sužinoti - nuo kada rekomenduojama pradėti duoti sriubytės?
QUOTE(Dakine @ 2009 02 08, 22:27)
Ir farsas sriuboje man kelia itarima ...
o kazin kodel farsas sriuboje itarima kelia? as daznai sriuba verdu su farso kukuliais, tai nemanau, kad cia nesuderinama farsas ir sriuba
jjau atsiboodusi, bet visada valgoma noriai:
vištienos krūtinėlė smulkiai pjaustyta, bulvės, morkos, svogūną sutarkuoju per burokinę, kitaip nevalgys, ir ryžiai, šiek tiek prieskonių ir liuks
vištienos krūtinėlė smulkiai pjaustyta, bulvės, morkos, svogūną sutarkuoju per burokinę, kitaip nevalgys, ir ryžiai, šiek tiek prieskonių ir liuks
Mūsų šeimoje sriubos yra itin mėgiamos, vaikai nuo mažens mėgsta sriubas. Verdamos mažiausiai du kart į savaitę
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 22, 18:30)
na pas mane seimoje visi valgo ir megsta sriubas tai as ir verdu,aisku ne kiekviena diena,bet bent jau kas antra tai tikrai.
Papildyta:
QUOTE(eglyna @ 2008 12 02, 16:42)
nu o as tokia tingine kad vaikui NIEKAD sriubos neisverdu. jis valgo viska ka mes su vyru valgom, o kadangi mes beveik nieko nevalgom tai lieka tai kas ant greito pasigamina....ir taip daug darbu ir be maisto gaminimo...o gaila, taip noretusi kokia sriubyte pasidaryti nes vaikas megsta ir kai mociute atvaziuoja mus kartais aplankyti butinai isverda SRIUBYTES
maniskis tai labai megsta sita sriubyte:
isverdu sultinuka is zuikio kojytes,gaunasi puse puodo nedidelio sultinio idedu pjaustyto moliugo skiltele,pora griezineliu cukiniju,siekt tiek idedu avizu kruopu nedaug,ir spinatu lapu daug 1 maza morkyte ir maza bulvyte,viska sutrinu idedu grietines valgo net seiles bega.
isverdu sultinuka is zuikio kojytes,gaunasi puse puodo nedidelio sultinio idedu pjaustyto moliugo skiltele,pora griezineliu cukiniju,siekt tiek idedu avizu kruopu nedaug,ir spinatu lapu daug 1 maza morkyte ir maza bulvyte,viska sutrinu idedu grietines valgo net seiles bega.
QUOTE(Lisiuk @ 2009 11 03, 13:17)
maniskis tai labai megsta sita sriubyte:
gal vaikas ir valgytu, bet as ne sauksto nepraryciau
Sveikos
Mano mergaite labiausiai megsta "zuvytes" sriubyte
Dazniausiai darau su menke. Is menkes file isverdu sultinuka(vandens reikia tik tiek kad zuvi pridengtu). Paskui menke istraukiu, o i sultini dedu bulve, puse morkos ir pora. Kai darzoves isverda, sumalu juos blenderiu tiesiai puode ir idedu zuvi(pries tai istraukiu kauliukus, nuimu odele ir suminkau sakute). Tada ipilu pieno arba nerebios gretineles(iki norimo sriubos tirstumo) ir dar paverdu apie 5 min.
Valgo labai noriai, be to patinka mamai ir teciui
Mano mergaite labiausiai megsta "zuvytes" sriubyte
Dazniausiai darau su menke. Is menkes file isverdu sultinuka(vandens reikia tik tiek kad zuvi pridengtu). Paskui menke istraukiu, o i sultini dedu bulve, puse morkos ir pora. Kai darzoves isverda, sumalu juos blenderiu tiesiai puode ir idedu zuvi(pries tai istraukiu kauliukus, nuimu odele ir suminkau sakute). Tada ipilu pieno arba nerebios gretineles(iki norimo sriubos tirstumo) ir dar paverdu apie 5 min.
Valgo labai noriai, be to patinka mamai ir teciui
mano vaikas lb megsta visas sriubas valgus va saldzios tai nelabai o kur sultinys mesyte valgo be bedos
Mano mazius valgo visas sriubas kokias as