ar galima duoti 1.4 metuku vaikui marinuotu burokeliu sriuba?gal kas galit patarti?
Aisku galima, kodel ne.
Maniskis ir sriubas labai megsta Tik jauciu saltibarsciu nelabai valgitu
Maniske labai megsta burokeliu sriuba, patinka ir saltibarsciai su bulviu kose, pienisku irgi neatsisako, vienu zodziu nesiskundziam apetitu
Maniskiai labiausiai megsta burokeliu sriuba su mesos kukuliais.
Burokėlių labiausiai, po to šaltibarščiai, ir taip visokios išskyrus pieniškas .
labiausiai mėgo šaltibarščius(dabar nedarau,tik vasarą,rudenį ),o dabar visas sriubytes noriai valgo,ypač su pupelėm,tik kažin ar gerai
QUOTE(Emanuella @ 2009 01 23, 14:49)
ar galima duoti 1.4 metuku vaikui marinuotu burokeliu sriuba?gal kas galit patarti?
As marinuotu neduodu, verdu atskirai buroka ir tarkuoju sriubytei .
QUOTE(Terija:) @ 2007 02 27, 02:11)
Mazes megstamiausia rugstyniu sriuba )
Maniske irgi tokia labai megsta
Sriubyte butina vaikiukui. Visada verdu, dazniausiai kas antra diena
Pati jei siubos kelias dienas nepavalgau - skarandis sustoja, mezym geriu.
As ir pati prisimenu, kokias skanias mano senele sriubas vyre Net nezinau ar jos tokios skanios buvo, ar tai tiesiog grazus vaikiskas prisiminimas
Pati jei siubos kelias dienas nepavalgau - skarandis sustoja, mezym geriu.
As ir pati prisimenu, kokias skanias mano senele sriubas vyre Net nezinau ar jos tokios skanios buvo, ar tai tiesiog grazus vaikiskas prisiminimas
QUOTE(liepmede @ 2007 04 25, 12:34)
mano seimynelei patinka tokia sriubyte.
verdu bulves,tada pakepinu smulkiai tarkuotas morkas su svogunais ant svieso, sudedu, iberiu mazu makaroniuku,bet kokiu,kokiu turiu. kai viskas isverda idedu lydyta sureli (mildute, ar lanku, gali buti su kumpiu) dar paverdu pora minuciu,idedu krapu ir viskas. SKANAUS
ir greitai ir labai skanu.
gaunasi panasi kaip darzoviu pieniska, bet skanesne (darzoviu pieniskos nemegstu )
verdu bulves,tada pakepinu smulkiai tarkuotas morkas su svogunais ant svieso, sudedu, iberiu mazu makaroniuku,bet kokiu,kokiu turiu. kai viskas isverda idedu lydyta sureli (mildute, ar lanku, gali buti su kumpiu) dar paverdu pora minuciu,idedu krapu ir viskas. SKANAUS
ir greitai ir labai skanu.
gaunasi panasi kaip darzoviu pieniska, bet skanesne (darzoviu pieniskos nemegstu )
mmm, kaip skaniai skamba, net seilė nutyso , būtinai pabandysiu
maniškė mėgsta sriubas ypač vadinamą frikadelių sriubąsu kalakutienos kukuliais