Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

QUOTE(Lauruciuk @ 2008 12 10, 18:42)
O kas tas kuskusas? Ir ar visur nuba pirkti?  blush2.gif

Maciau Rimi yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irkis @ 2008 12 06, 14:55)
Mamytes o jus sriubytes duodate pietum? Jei valgo sriubyte, ar duodat dar ko nors? g.gif

Maniskiui megstamiausia pieniska, tai duodu sriubyte pries miega, o kai atsikelia po pietu miegelio duodu antra patiekala
Atsakyti
mes labai mėgstam pienišką makaronų sriubą ax.gif

kiek skaitau, matau labai mėgiama burokėlių sriuba bigsmile.gif gal galit kas parašyt smulkiau kaip ją pagaminti- burokėlius atskirai išsivirt ar viską kartu? Ir šiaip,labai smagu būtų jei pasidalintumėt smulkiau sriubyčių receptais, o ne tik trupais pasebėjimais ax.gif ne visos esam geros kulinarės ir kartais pritrūksta minčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 12 12, 14:26)
kiek skaitau, matau labai mėgiama burokėlių sriuba  bigsmile.gif  gal galit kas parašyt smulkiau kaip ją pagaminti- burokėlius atskirai išsivirt ar viską kartu?

as ruosiu taip: is farso padarau kamuoliukus ir sudedu i verdanti vandeni pasudyta, truputi pavirus sudedu bulves galima ir morku tarkuotu ideti, o o jau pries baigiant virti dedu burokelius konservuotus (jei zalias burokelis ji apkepu keptuveje su truputeliu alyvuogiu aliejauskad butu minkstesni) dar uzverdu ir skanaus essen.gif

ir bet kokias darzoves gali deti smile.gif

as ir ne is puikiuju kulinariu tai fantazuoju, o vaikas valgo pakolkas visas sriubytes smile.gif
Atsakyti
megstama pieniska makaronu sriubyte. Anksciau labai valge burokeliu, kopustu svieziu, arba saldytu darzoviu. Dabar pasidare nevalgiukas, tai nieko neikisu, tik pieniska.
Atsakyti
Mano sunelis megsta ivairias darzoviu sriubas. Visiskai nevalgo pienisku.
Atsakyti
Mano pupa labai mėgsta įvairias sriubas - ir daržovių, ir pupelių, ir agurkinę, ir pienišką su naminiais kukuliukais, bet skaniausia tai turbūt morkinikė.. thumbup.gif
Atsakyti
mano maziukas irgi siaip visas sriubas kol kas valgo, bet skaniausiai kerta vistienos sriuba su makaronais..Senelis pats padaro makaronus, idedam juos i vistienos sultini su vistienos mazais gabaliukais, smulkiai itarkuojam morkyte ir viskas. Paprasta bet mano maziukui skanu.
Atsakyti
QUOTE(Irkis @ 2008 12 06, 16:55)
Mamytes o jus sriubytes duodate pietum? Jei valgo sriubyte, ar duodat dar ko nors? g.gif

Pagal situacija :ax:arba pietums arba pavakariams.Tik ji daugiau valgo tirscius.Tai gaunasi,kaip rimtas pavalgymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 12 12, 14:26)
kiek skaitau, matau labai mėgiama burokėlių sriuba  bigsmile.gif

O maniškė nemėgsta burokėlių sriubos,bet kaip raugintų kopūstų sriubytę skaniai valgo bigsmile.gif
Atsakyti
Musu dukrytes megstamiausia svieziu kopustu arba burokeliu, bet ji ir kitu neisbrokuoja ax.gif
Atsakyti
Mano sunelis paskutiniu laiku labai pamego pieniskas sriubas
Atsakyti