Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Musu dukryte sriubas labai megsta,tai stengiuosi paivairinti ax.gif
labiausei turbut zuviene,burokeliu,vistienos ir darzoviu smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte labiausiai megsta burokeliu sriubyte essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diva3: 01 liepos 2008 - 13:19
QUOTE(laurinija @ 2008 03 28, 13:10)
mums 1.5 metuku,bet visai atsisako valgyt sriubytes,kelis kartus bandziau siulyt bet su rankyte trenkia,nusisuka ir viskas ax.gif kaip jusu vaikiukai ar noriai valgo sriubytes?kaip pirma kart davet paragaut,kaip regavo,kaip isiulet? ax.gif

bandyk daryti tirstesne sriubyte, sutrink ir valgys....is pradziu as taip dariau, dabar valgo ir paprasta sriuba, viena sauksta tirstimo duodu, kita uzgerti skysciau....
Atsakyti
manau ateis laikas ir prades visi nevalgantys sriubu jas valgyt smile.gif reik tik duot ir duot ju ragauti -nenuleisti ranku smile.gif
Atsakyti
mano bernuzelis galetu tik sriubom ir maitintis lotuliukas.gif bet vistik labiausiai vistienos su makaronais megsta thumbup.gif suvalgo didziausia bliuda blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes nei dienos be sriubos. biggrin.gif O jos būna labai įvairios, nuo mėsiškų iki pieniškų.
Atsakyti

mano vaikai irgi labai megsta sriubas, bet rugstyniu jiems ypatinga sriuba- galetu valgyti kiekviena diena essen.gif
Atsakyti
Mano irgi abudu sriubiniai-valgo visas iš eilės,labiausiai gal vištienos sriubą su makaronais smile.gif
Atsakyti
Kopustu ir burokeliu,kartais saldytu darzoviu misini sumetu. Kitokias nelabai ir verdu.
Atsakyti
namie dabar verdam retokai nors vaikas sriubas megsta nors kiekviena diena sriuba valgo darzelyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

ar metukų vaikučiui duodate sriubytę-sultinį?
t.y. ar tik daržovienes, ar jau ir mėsos buljoną su priedais?
Atsakyti
mano megsta sriubyte su vistiena, bulvytem, morkyte ir zirniukais, o dar sriubyte su ryziais, morka ir pomidorais ( lapnoja, kad net ausys linksta)
Atsakyti