sveikos mamytes, kaip tik galvojau ryt isvirti savo mazajam sriubyte, tik nesugalvoju kokia... galvoju rugstyniu gal... kaip tik dar kieme auga. Bet va, pamaciau dar viena puiku pasiulyma - vistienos su ryziais ir morkom, na pabandysim... nes iki siol darydavau i vistos sultinu idedavau morku, bulviu, kalafijoru kartais ir viska isvirus su paktuvu isplakdavau, gaunasu trinta darzuviu sruibyte, maniskis labai valgo, bet reik ir normaliai padaryt su ryziais ar makaronais maniskis dar labai kerta su makaroniukais- zvaigzdutemis
Maniškis skaniausiai kerta šaltibarščius arba burokėlių sriuba, bet dar patinka sultinukas su makaronais .Pastebėjau, kuo paprastesnė sriuba, tuo jam skaniau
maniskis noriai valgo visokias sriubytes -saltibarscius,kopustu,burokeliu,netgi agurkiene su perlinemis kruopomis kol kas neatsisake nei vienos is padarytu ir paragautu sriubyciu
o mano lelius mielai valgo žirnių sriubytę ir burokėlių, kas matau daugeliui lažiukų patinka
Manoji dievina darzoviene is;bulvytes,morkytes,kopusto ir siek tiek mesytes.
Valgom darzoviu,kopustu,zirniu sriubos.Barsciai,agirkiene,saltibarsciai irgi labai patinka
QUOTE(EDITUSKA @ 2006 10 07, 19:39)
maniskis noriai valgo visokias sriubytes -saltibarscius,kopustu,burokeliu,netgi agurkiene su perlinemis kruopomis kol kas neatsisake nei vienos is padarytu ir paragautu sriubyciu
Maniškis vienintelės sriubos nevalgo- agurkienės.
Mano dukryte megsta pamidoru sriubyte,siaip yra nevalgi,bet sita megsta labiau nei kitas.
Visas sriubas valgom su diiiiideliu noru:darzoviu, su makaronais, vistienos, su miesos kukuliaias ir t.t.
QUOTE(agnixa @ 2006 10 13, 22:36)
Mano dukryte megsta pamidoru sriubyte,siaip yra nevalgi,bet sita megsta labiau nei kitas.
Kaip ją verdi?
Skaniausia sriubyte yra pieniska su makaronais
kaip išvirti skanią makaronų sriubytę?