Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

sveikos mamytes, kaip tik galvojau ryt isvirti savo mazajam sriubyte, tik nesugalvoju kokia... galvoju rugstyniu gal... kaip tik dar kieme auga. Bet va, pamaciau dar viena puiku pasiulyma - vistienos su ryziais ir morkom, na pabandysim... nes iki siol darydavau i vistos sultinu idedavau morku, bulviu, kalafijoru kartais ir viska isvirus su paktuvu isplakdavau, gaunasu trinta darzuviu sruibyte, maniskis labai valgo, bet reik ir normaliai padaryt tongue.gif su ryziais ar makaronais mirksiukas.gif maniskis dar labai kerta su makaroniukais- zvaigzdutemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis skaniausiai kerta šaltibarščius arba burokėlių sriuba, bet dar patinka sultinukas su makaronais essen.gif .Pastebėjau, kuo paprastesnė sriuba, tuo jam skaniau smile.gif
Atsakyti
maniskis noriai valgo visokias sriubytes essen.gif -saltibarscius,kopustu,burokeliu,netgi agurkiene su perlinemis kruopomis clap_1.gif kol kas neatsisake nei vienos is padarytu ir paragautu sriubyciu smile.gif
Atsakyti
o mano lelius mielai valgo žirnių sriubytę ir burokėlių, kas matau daugeliui lažiukų patinka 4u.gif
Atsakyti
Manoji dievina darzoviene is;bulvytes,morkytes,kopusto ir siek tiek mesytes. thumbup.gif
Atsakyti
Valgom darzoviu,kopustu,zirniu sriubos.Barsciai,agirkiene,saltibarsciai irgi labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITUSKA @ 2006 10 07, 19:39)
maniskis noriai valgo visokias sriubytes  essen.gif -saltibarscius,kopustu,burokeliu,netgi agurkiene su perlinemis kruopomis  clap_1.gif kol kas neatsisake nei vienos is padarytu ir paragautu sriubyciu  smile.gif

Maniškis vienintelės sriubos nevalgo- agurkienės. schmoll.gif
Atsakyti
Mano dukryte megsta pamidoru sriubyte,siaip yra nevalgi,bet sita megsta labiau nei kitas.
Atsakyti
Visas sriubas valgom su diiiiideliu noru:darzoviu, su makaronais, vistienos, su miesos kukuliaias ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2006 10 13, 22:36)
Mano dukryte megsta pamidoru sriubyte,siaip yra nevalgi,bet sita megsta labiau nei kitas.

Kaip ją verdi?
Atsakyti
Skaniausia sriubyte yra pieniska su makaronais bigsmile.gif
Atsakyti
kaip išvirti skanią makaronų sriubytę?
Atsakyti