pabandyk is pradziu duot tirstesnes, gal jam tas skystimas keistai atrodo
Mano dukrytė sriubą valgo labai noriai ir visokią, bet tik tryntą . Todėl nors jau yra didelė, tenka trynti
mano sunelis irgi labai megsta sriubyte o ypac kopustiene,as ja sutrenu
Labukas,
maniskis tai kai tik paragavo labai patiko ,ir visokios svarbu ten tik mesyte butu Trintu nesu davus,gal tikrai pabandykite trintas gal paiks,o paskui gal ir netrintas jau ragaus
maniskis tai kai tik paragavo labai patiko ,ir visokios svarbu ten tik mesyte butu Trintu nesu davus,gal tikrai pabandykite trintas gal paiks,o paskui gal ir netrintas jau ragaus
Abu mažiukai labai noriai valgo sriubytę,ypač su vištiena
neypatingai sužavėtas ir maniškis sriubomis. Šiaip ne tai įsiūlau vištienos sriubos su vermišeliais arba vieną kitą šaukštą daržovių sriubos, kokią mes valgome.
Mes jei jau valgom tai tinka ir sriubos, bet jas pertrinu ir duodu gana tirštas valgo visad pats tai viskas yra ant pilvo jei bandau maitint nevalgo.
QUOTE(laurinija @ 2008 03 28, 12:29)
tai nors kazkiek paskanauja o maniskis net paragaut nebando,kol saukstas prie lupu arteja tai dar issiziojes stovi o tik prie lupu jau tai uzsiciaupia ir nubega,arba neeee rekia
Pabandyk pradžiai išvirt "saldžios sriubos" aišku vaisių kišt nereikia, bet pačio skystimo su makaroniukais galima, sriuba tirštoka, o ir makaronai gerai joje išmirksta, gal šita patiks, o tada vietoj saldžios sriubos įsiūlysi ir kitokios tik nepersaldink, nes paskui tikrai nebevalgys kitokių sriubų
Kai tik sriubos saukstas arteja prie burnytes,jis dar stipriau suciaupia lupas ir ranka per sauksta.Valgo tik is tevelio dubenelio ir tik is vyro sauksto,kai sis valgo. Jei pasrebiam su vaiko sauksteliu,vel tas pats.I burna neikisi. Taip ir vargstam.
Abu vaikai megsta sriubikes tad daznai verdu,burokeliu,darzoviu,vistienos ir tt...
O nuo kada jau galima duoti sriubyte?
manau kai pradedi primaitinet ir gali daryti sriubites. is pradžių paprastutes - bulvė, morka. o vėliau ir sudėtingesnės. mano mažėlė, lanai mėgsta sriubytes