Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

pabandyk is pradziu duot tirstesnes, gal jam tas skystimas keistai atrodo g.gif
Atsakyti
Mano dukrytė sriubą valgo labai noriai ir visokią, bet tik tryntą smile.gif . Todėl nors jau yra didelė, tenka trynti doh.gif
Atsakyti
mano sunelis irgi labai megsta sriubyte o ypac kopustiene,as ja sutrenu ax.gif
Atsakyti
Labukas,

maniskis tai kai tik paragavo labai patiko ,ir visokios svarbu ten tik mesyte butu thumbup.gif Trintu nesu davus,gal tikrai pabandykite trintas gal paiks,o paskui gal ir netrintas jau ragaus
Atsakyti
Abu mažiukai labai noriai valgo sriubytę,ypač su vištiena thumbup.gif
Atsakyti
neypatingai sužavėtas ir maniškis sriubomis. Šiaip ne tai įsiūlau vištienos sriubos su vermišeliais arba vieną kitą šaukštą daržovių sriubos, kokią mes valgome.
Atsakyti
Mes jei jau valgom tai tinka ir sriubos, bet jas pertrinu ir duodu gana tirštas valgo visad pats tai viskas yra ant pilvo doh.gif jei bandau maitint schmoll.gif nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(laurinija @ 2008 03 28, 12:29)
tai nors kazkiek paskanauja smile.gif o maniskis net paragaut nebando,kol saukstas prie lupu arteja tai dar issiziojes stovi biggrin.gif o tik prie lupu jau tai uzsiciaupia ir nubega,arba neeee rekia ax.gif

Pabandyk pradžiai išvirt "saldžios sriubos" aišku vaisių kišt nereikia, bet pačio skystimo su makaroniukais galima, sriuba tirštoka, o ir makaronai gerai joje išmirksta, gal šita patiks, o tada vietoj saldžios sriubos įsiūlysi ir kitokios tik nepersaldink, nes paskui tikrai nebevalgys kitokių sriubų 4u.gif
Atsakyti
Kai tik sriubos saukstas arteja prie burnytes,jis dar stipriau suciaupia lupas ir ranka per sauksta.Valgo tik is tevelio dubenelio ir tik is vyro sauksto,kai sis valgo. Jei pasrebiam su vaiko sauksteliu,vel tas pats.I burna neikisi. Taip ir vargstam.
Atsakyti
Abu vaikai megsta sriubikes tad daznai verdu,burokeliu,darzoviu,vistienos ir tt... ax.gif
Atsakyti
O nuo kada jau galima duoti sriubyte? g.gif
Atsakyti
manau kai pradedi primaitinet ir gali daryti sriubites. is pradžių paprastutes - bulvė, morka. o vėliau ir sudėtingesnės. mano mažėlė, lanai mėgsta sriubytes rolleyes.gif
Atsakyti