valgo visas sriubytes, o jei mesytes daug buna, tai kerta, net ausys linksta tfu tfu tfu, nesiskundziam su apetitu, taciau nesam storuliukes
mano dukryte miegsta visas sriubytes!!!
na, su tom sriubytem tai gerai gyvename-per diena po pora dubeneliu darzelyje ir namuose sudejus tikrai suvalgo. kokia megiamiausia net nzn-visas kerta, sultinuka su grietine megsta
kuo paprasciau tuo geriau ir as taip pastebejau megstam makaronu, darzovyciu su kukuliukais mazais, pieniska makaronu sriubyti, labai patiko burokeliu, kai bus svieziu darzoviu lietuvisku paragausim saltibarsciu
sriubas labai megsta, bet saltibarsciai jam viskas jei nesustabdytum valgytu kol kaip balioneleis issipustu
O mano sriubų nevalgo, išskyrus makaronų
musu skaniausios sriubytes:
bulves morka ploni vermiseliai mazi mesos kukuliukai
pieniska makaronu sriubyte
barsciai
ragavom saltibarsciu bet neypatingai suzavetas maziukas buvo
saldi sriubyte
bulves morka ploni vermiseliai mazi mesos kukuliukai
pieniska makaronu sriubyte
barsciai
ragavom saltibarsciu bet neypatingai suzavetas maziukas buvo
saldi sriubyte
Mano mėgsta "žvingelio" sriubą: išverdama bulvių ir morkų mėsiįka sriubytė ir tada įberiama avižinių dripsnių , paverdama kol dripsniai suminkštėja. Skanaus
mums 1.5 metuku,bet visai atsisako valgyt sriubytes,kelis kartus bandziau siulyt bet su rankyte trenkia,nusisuka ir viskas kaip jusu vaikiukai ar noriai valgo sriubytes?kaip pirma kart davet paragaut,kaip regavo,kaip isiulet?
Mano mažiui 1metukai 3mėn.Labai retai ir nenoriai valgo sriubytes.Dažniausiai ragauja, tas kurias patys valgome.Paskutinį kartą viriau su lašiša.Tai suvalgė 6 šaukštus.
tai nors kazkiek paskanauja o maniskis net paragaut nebando,kol saukstas prie lupu arteja tai dar issiziojes stovi o tik prie lupu jau tai uzsiciaupia ir nubega,arba neeee rekia
Musu iki 1,5m valge tik sriubas pietum o dabar visiskai atsisako,tik mesa isrenka mesa tik paduok