Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

valgo visas sriubytes, o jei mesytes daug buna, tai kerta, net ausys linksta thumbup.gif tfu tfu tfu, nesiskundziam su apetitu, taciau nesam storuliukes lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukryte miegsta visas sriubytes!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexsana_80: 27 vasario 2008 - 13:58
na, su tom sriubytem tai gerai gyvename-per diena po pora dubeneliu darzelyje ir namuose sudejus tikrai suvalgo. kokia megiamiausia net nzn-visas kerta, sultinuka su grietine megsta 4u.gif
Atsakyti
kuo paprasciau tuo geriau ir as taip pastebejau smile.gif megstam makaronu, darzovyciu su kukuliukais mazais, pieniska makaronu sriubyti, labai patiko burokeliu, kai bus svieziu darzoviu lietuvisku paragausim saltibarsciu smile.gif
Atsakyti
sriubas labai megsta, bet saltibarsciai jam viskas thumbup.gif jei nesustabdytum valgytu kol kaip balioneleis issipustu lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano sriubų nevalgo, išskyrus makaronų
Atsakyti
musu skaniausios sriubytes:

bulves morka ploni vermiseliai mazi mesos kukuliukai
pieniska makaronu sriubyte
barsciai
ragavom saltibarsciu bet neypatingai suzavetas maziukas buvo
saldi sriubyte

smile.gif
Atsakyti
Mano mėgsta "žvingelio" sriubą: išverdama bulvių ir morkų mėsiįka sriubytė ir tada įberiama avižinių dripsnių , paverdama kol dripsniai suminkštėja. Skanaus bigsmile.gif
Atsakyti
mums 1.5 metuku,bet visai atsisako valgyt sriubytes,kelis kartus bandziau siulyt bet su rankyte trenkia,nusisuka ir viskas ax.gif kaip jusu vaikiukai ar noriai valgo sriubytes?kaip pirma kart davet paragaut,kaip regavo,kaip isiulet? ax.gif
Atsakyti
Mano mažiui 1metukai 3mėn.Labai retai ir nenoriai valgo sriubytes.Dažniausiai ragauja, tas kurias patys valgome.Paskutinį kartą viriau su lašiša.Tai suvalgė 6 šaukštus. thumbup.gif
Atsakyti
tai nors kazkiek paskanauja smile.gif o maniskis net paragaut nebando,kol saukstas prie lupu arteja tai dar issiziojes stovi biggrin.gif o tik prie lupu jau tai uzsiciaupia ir nubega,arba neeee rekia ax.gif
Atsakyti
Musu iki 1,5m valge tik sriubas pietum o dabar visiskai atsisako,tik mesa isrenka doh.gif mesa tik paduok lotuliukas.gif
Atsakyti