Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

rugstyniu thumbup.gif
Atsakyti
maniske labiausiai megsta :bulvytes, morkytes, makaroniukai.dedu sultinio puse kubelio ir siek tiek krapu smile.gif

dar buna, akd idedu saldyta darzoviu mixa (4sezonai berods vadinasi)
Atsakyti
maniskei labiausiai patinka svieziu kopustu su vistiena thumbup.gif
Atsakyti
Dabar mėgstamiausia tai makaronų, barščių ir daržovienė su frikadelėmis. 4u.gif
Atsakyti
mano puikiui patinka visokios sriubos,labai mėgsta ryžių,barkščių... dabar įsigudrino,tai valgo tik iš mano lėkštės,jeigu jau pamato kad duodu iš jo lėkštytės-nevalgo,bėga šalin,tad tenka dalintis....
Atsakyti
Mano klecko megstamiausia sriubyte-vistiena su makaroniukais (valgo ir su ryziais) biggrin.gif . Darzovienes, deja, nelabai noriai valgo, bandysiu pasiulyt kada rugstyniu arba burokeliu (jei mano vaikas, tai turetu kirst, kad net ausys links bigsmile.gif ).
Atsakyti
maniske labiausiai negsta barscius thumbup.gif , valgo ir klausia ar gales paskui dar gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkur nuo metuku pradejau duot tokia sriubyte:bulves,morkos,kalafioras,brokolis,vistiena,cukinija.-vistiena apveradam,sudedu visas darzoves-kai isverda viskas-bulves su sakute sutrinu,o visa kita-su mikseriu sumalu-ir uzpilu ant bulviu,saukstas grietines-ir niam niam kaip skanu essen.gif
Atsakyti
Sveiki,na ir mes norim pasigirti kad valgom visas sriubites kurias mamyte isverda thumbup.gif ,dazniausiai valgom darzuoviu,o ka dar neteko ragauti tai rugstiniu g.gif gal vertetu paragauti,bet patis niekada negaminom gal parasykit koki receptuka ax.gif Aciu
Atsakyti
maniškis tai labai mėgsta pačios virta burokelių sriubą
Atsakyti
maniskis irgi megsta burokeliu ir svieziu kopustu sriuba 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot iš kokių daržovių išeina skani trinta sriuba? g.gif blush2.gif
Atsakyti