Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Aš pati, jei savaitę sriubos nevalgau, tai vaikštau kampais ir galiu ką nori suvalgyti - nesijaučiu soti ax.gif Verdu, namiškiai valgo. Dukrytė dar maža, tai jai ne kaip patiekalą, bet pripuolamai - tai iš vieno lėkštės šaukštą, tai iš kito ir prisiragauja. Bijau, kad jei duočiau pirma sriubą, tai antras irgi liktų neragautas.
Atsakyti
Sriubos jega thumbup.gif
Atsakyti
Skaniausios dvi: vištienos su ryžiais, morkytėm ir burokėlių su jautiena thumbup.gif kitoms skaniai išvirti reikia labai stengtis, ne visada įtinku, atrodo vienodai gaminu, bet g.gif
Atsakyti
viriausi sau kopusu sriuba.Pabandziau ir mazei duot.Na ,tai truputi suvalge,tai gal po truputi prades valgyt
Atsakyti
O jus naudojat sultinio kubelius ar pacios verdat vistienos (ir kitoki) sultini? g.gif
Atsakyti
Maniškiui tai labiausiai patinka trinta daržovių sriuba.O dėl sultinio-aš tai mažiui nenaudoju sultinio kubelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klem @ 2008 01 19, 23:39)
O jus naudojat sultinio kubelius ar pacios verdat vistienos (ir kitoki) sultini?  g.gif

na jei verdu sriubyte su mesyte ar zuvyte tai sultinuko nededu, o jei tik darzoviu,tai idedu puse kubelio sultinio mirksiukas.gif

mano mazoji tik sriubas ir tevalgo (siek tiek patrintas) thumbup.gif jokiu kosiu nepripazista doh.gif
tai valgom tokias: su frikadelem ir darzovem, su zuvim, su kopustais, ir su vistiena smile.gif dar ragauja ir burokeliu, ir pieniskos su makaronais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfina: 20 sausio 2008 - 16:54
mano dukrytei sriuba tai geriausias maistas thumbup.gif gal but tik po spageciu ax.gif labiausiai valgo burokeliu ir svieziu kopustu sriubyte essen.gif
Atsakyti
Mes kasdien valgom sriubą. verdu visokias pieniškas,ryžių,daržovių,įdedu mėsos kukulių... Mažei nuo pusės metų duodu sriubytea,tiesiog pasemdavau tirščiau,-pertrindavau,valgydavo net ausys linguodavo bigsmile.gif
dabar jai metai du mėn,tai jau nebetrinu sriubytės,-valgo.
Bent jau mano kinderiai labiausiai pienišką mėgsta sriubytę,ir su naminiais makaronais(aš tokius tipo leistinius per burokinę tarką darau).
Matyt gerus mitybos įpročių pagrindus padėjome,nes sūnus tai pats prašo sriubos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi beveik kasdiena duodu vaikuciui sriubytes, kolkas ragave tik pieniskos su makaronais, zirniu ir zuviene, bet noriai ir skaniai valgo, taigi toliau bandysim ivairesniu pavalgyt mirksiukas.gif Nors pati nelabai sriubas megstu, bet vaikuciui duodu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi labai mėgstu sriubas, labiausiai burokėlių.O verdu įvairias , ką randu šaldytuve : brokolių, kopūstų, šaldytų daržovių , kruopų, pupelių, žirnių, su mėsa, ar tik jos sultiniu.Visada dedu sriubos prieskonių, kur be druskos ( visokios džiovintos daržovės, prieskoninės žolės)
Vyresnėlis labiausiai mėgsta pienišką makaronų( tai jam verdu atskirai, nes mums su vyru pieniškos schmoll.gif) , o mažajai jau greit 11mėn, tai irgi pradėjau duoti sriubytes, tirštimą sutrinu šakute, kol kas valgo noriai (aišku dar per barzdą varva, bet išmoksim mirksiukas.gif )
Tai dabar verdu kas antrą dieną tai tikrai
Atsakyti
As tik sriubom ir maitinu maziu unsure.gif ne skitaip mesytes ne pro kur neikistum schmoll.gif o kai kartu su sriuba koki kukuliuka isverdu, tai nors truputi suvalgo unsure.gif
Atsakyti