Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

QUOTE(adika @ 2007 10 16, 19:50)
Kaip man bebūtų keista,manoji mėgsta visas sriubytes,kokią beišvirčiau valgo su didžiausiu malonumu:)

Mano ir visas valgo thumbup.gif
Atsakyti
mano pipiras dievina kopustu sriuba, kito maisto gali ir nebuti thumbup.gif , kitas ir valgo, bet tada daugiau aplinkui lieka negu pilvelyje lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mes megstame visas trintas sriubytes is ivairiu darzoviu , ojei dar sausksteli grietineles tai labai skanu su juoda duona, valgo labai puikiai. Kartais dar mazuciu makaroniuku idedu.
Atsakyti
QUOTE(ritmetelis @ 2007 10 18, 23:40)
mano pipiras dievina kopustu sriuba, kito maisto gali ir nebuti  thumbup.gif , kitas ir valgo, bet tada daugiau aplinkui lieka negu pilvelyje lotuliukas.gif .

drinks_cheers.gif pas mus tas pats! Kopustu sriubytes dar nei karto nera atsisakiusi! O va kitose sriubose jei labiau patinka ''zvejoti'' doh.gif nei jas valgyt biggrin.gif
Atsakyti
mielos mamytes,
isvirkite maziams spinatu sriubyte su zirniukais, ir grietinele:)skanumelis, mano pyplys megsta, jam 1 metukai.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2007 10 16, 23:22)
O gal zinot kaip isvirti skania burokeliu sriubyte niu nemoku blush2.gif

Aš iš pradžių išverdu bulvę,sutrinu ją (nuovirą nenupilu),toliau dedu smulkiai pjaust.morką,trup.svogūno smulkinto,ir per smulkesnę tarką (burokinę)tarkuoju burokėlį,kartais dar įmetu pupelių(jas reik pamirkyt prieš verdant),druskos,krapų. Gaunasi tokia pusiau trinta sriubytė
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 04 10, 11:43)
Maniskui tai zirniu sriuba biggrin.gif

o maniske zirnienes nemegsta ..aplamai jei sriuboj bulve plaukioja nevago,visa i teti blush2.gif
o siaip skaniausia jai vistienos sriubyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manaska: 26 spalio 2007 - 18:31
O mano po kol kas galima sakyti be sriubos ner dienos lotuliukas.gif valgo visas tik neverdu pienisku nes pati nemegstu,nei vyras ju nevalgo.
Atsakyti
Kaip padaryti skanią trintą sriuba.Labai aš megau ja kavinėje žirgyne...bet žirgynas užsidarė ir likau aš be sriubos trintos... verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Megstamiausia sriubyte pieniska su smulkiais makaronais.
Atsakyti
Oi, mes turbūt labiausia valgom žuvienes. Vieną kart išvirus dar šaukštą grietinės įdėjau, tai gavosi vos ne pieniška žuvienė, brrrrrrr, galvojau teks pilt lauk, bet mažylė sukirto ne tik savo, bet ir pusę mamos lėkštės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2007 10 16, 21:22)
O gal zinot kaip isvirti skania burokeliu sriubyte niu nemoku blush2.gif

o aš tai burokėlių sriuba verdu taip:
užkaičiu puodą su vandeniu ir kai vanduo užverda sudedu faršo rutuliukus, apverdu, po to įdedu sultinio, dar paverdu, tada sudedu bulves, įtarkuoju morkyte ir sudedu savos gamybos tarkuotus burokėlius (iš stiklainio), verdu kol suminkštės daržovės.... thumbup.gif Žinoma kas mėgsta grietinės įsideda mirksiukas.gif
Atsakyti