Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Megsamiausia yra burokeliu, nors ir kitas sriubytes megsta.
Atsakyti
QUOTE(laimag @ 2007 08 01, 11:46)
Sveikos mamytes, nesenai prisijungiau.
Mano siuneliui metukai, megsta vistienos ir darzoviu sriubytes.
Labai noriu suzinoti,  kaip verdama pomidoru sriuba, gal galima recenta.

Mes megstan sia sriubyte. Ja darau ivairiai-jei yra svieziu pomidoru metas tai is sveziu pomidoru, jei ziema ar kitu metu laiku tai is pomidoru skardinese su nulupta oda.
O darau taip: idedu mesos (kartais jei neturiu mesos tai dideli sauksta sviesto), supjaustau svogunus, morka, dedu lauro lapus, pora zirneliu pipiru . Viskas verda kol suminksteja, tada idedu nuluptus, supjaustytus arba sutrintus svezius pomidorus (arba susmulkintus is skardines) ir dar pora minuciu verdu, pacioj pabaigos idedu arba makaronu arba ryziu (priklausomai koks namiskiu pageidavimas) ir pacioj pabaigoj mes megstame ispausti cesnako, idedame arba krapu arba petrazoliu arba mairunu. Kai jau sriuba garuoja lekstese, tai tada kiekvienas sau ideda gretines. Skanau 4u.gif
Atsakyti
mano sūnelis labai mėgsta burokėliu sriuba ir makaronų ir vištenos sriuba
Atsakyti
oi, mes visas iš eilės :valgom, tik duok tongue.gif , pats net prašo. Močiutė skanias verda, ir aš labai mėgstu sriubas, tai visada buna, ir šaltibarščius kerta.
Atsakyti
Mano mažučiai labai mėgsta isas pieniškas kruopyčių ypač makaronų.
O iš mėsiškos mieliausiai valgoo burokėlių ir agurkinę,nes ten aš dedu perlines kruopyter. thumbup.gif
Atsakyti
Nuo 1,1 metu pradejau duoti tas pacias sriubas, kur visi valgom (zinoma prieskoniu sumazinau) : kopustu, burokeliu, pamidorine, cukinijos, zirniu, makaronu ir pan. Tirscius sutrinu sakute, pagardinu grietine ir super, labai skaniai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Valgo yvairias,tas pacias kurias verdu vakarienei essen.gif
Atsakyti
mano seimyna jai kartais i savaite dvi dienas sriubos neisverdu jau reikalauja kad butu sriuba valgo ir vyras ir vaikas overdu visokias kokias tik sugalvoju biggrin.gif agurkiene barscius pieniskas daezoviu su kukuliais ir t.t as uz sriubas ir skanu ir sveiaka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai skanu sriubos tik gaila, kad mano šeimynykščiai jų nelabai, bet kai išverdu tai jau valgo. Patys niekad nereikalauja verysad.gif
Atsakyti
aš nuo mažens pati sriubas valgau kasdien,man ji kaip vanduo 4u.gif
mano vyresnėlis t.p sriubas gauna jei ne kasdien tai kas antra diena tai tikrai.ir jis labai megsta.
Atsakyti
Kaip man bebūtų keista,manoji mėgsta visas sriubytes,kokią beišvirčiau valgo su didžiausiu malonumu:)
Atsakyti
O gal zinot kaip isvirti skania burokeliu sriubyte niu nemoku blush2.gif
Atsakyti