Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Manoji labai mėgsta visas sriubas,tik duok bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visokios daržovienės patinka biggrin.gif
Atsakyti
Žimeą mėgsta moliūgų sriubą, o dabar vasarą špinatų sriuba su grietinėle arna taip vadinama lambukų ( burokėlių kotukai su lapais) thumbup.gif
Atsakyti
aš sriubas labai mėgstu, o vaikas visiškai nevalgo, gal dar per anksti jai.
Atsakyti
Neseniai viriau burokeliu sriubyte,tai mielai valge thumbup.gif ,bet daugiau tirscius,nes skystimukas vis pro sali isbegdavo bigsmile.gif doh.gif
O siaip tai visokias sriubytes valgo,svarbu,kad butu naturaliam sultiny isvirta biggrin.gif
Atsakyti
o manoji kartais taip skaniai jas valgo o kartais net neikisi smile.gif
Atsakyti
verdu kiekvieną dieną. Nėra dienos be sriubos rolleyes.gif Visokiausias: daržovių (burokėlių, kopūstų, brokolių, kalafijorų, pupelių, žirnelių), pienišką (makaronų, grikių, ryžių), lašišos, vištienos, rūgštėlių...
Atsakyti
Mamulės, parašykit daugiau sriubyčių receptukų, please!
mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis valgo visas sriubytes isskyrus pieniska biggrin.gif jis is vis nevalgo ir negeria kas pieniska isskyrus jogurta, nupirkau "miau" pienuka su bananais tai paragavo ir vos neapsiveme
Atsakyti
Mes sriubytes labai megstam, valgo bisas darzoviu su grietine, ryziu ir burokeliu, tik man kartais fantazijos pristinga. Tai jei kokia mamyte pasidalintu savo kulinarine patirtim, butu super biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte labai megsta suriubytes tai as verdu ivairios,darzoviu,frikadeliu,zuvienes,makaraniuku,agurkynes 4u.gif
pienisku nevalgo visai,net kosiu jai bus balinta su pienu ax.gif
Atsakyti
Barščiai su frikadelemis ir pupelėmis mums skaniausi thumbup.gif .
Atsakyti