Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Abu vaikus augindama niekada net nepagalvojau apie merliuką, kaip migdymo priemonę g.gif Tačiau dabar prisiminiau, kad pirmojo sūnelio auklė, kai veždavo jį laukan, pasiimdavo palutę, kurią aš pasitiesdavau maitindama sūnų, ir sakė, kad tuomet mažasis miegodavo ramiai apsikabinęs palutę, auklės žodžiais tariant 'gerai miegojo nes jautė mamos kvapą' smile.gif
Atsakyti
su pirmuoju naudojau ir gan ilgai..o su mazium naudojau tik kaip valymo priemone ax.gif
Atsakyti
nenaudoju merliuku. sunus kartais kaldryte ant veido uzsidengia
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 12 06, 09:39)

stirna_Liu, 06 Gru 2010 - 09:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

stirna_Liu, 06 Gru 2010 - 09:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gali būti paprastas gabalėlis, kuris paskui virsta skuduru (mazgote). Esu maciusi ne pas viena mama arba gali buti graziai apsiutas ir atrodantis tvarkingai be jokiu nuirimu, atbrizgimu ir pan.

Gali būti paprastas gabalėlis, kuris paskui virsta skuduru (mazgote). Esu maciusi ne pas viena mama arba gali buti graziai apsiutas ir atrodantis tvarkingai be jokiu nuirimu, atbrizgimu ir pan.

Man tai buvo paciai kaifas tuos merliukus pasiruosti bigsmile.gif Juk tikrai nesudetinga graziai apsinerti ar apsisiuti. Toks mazas, nuosirdus indelis laukiant mazojo wub.gif
Jeigu atsakant i sia tema, tai nenaudojau as jokiu merliuku migdymui, ju mums laabai daug reikejo kaip apsivalymo priemones doh.gif
Atsakyti
Turėjau paruošus, bet vaikas "neprisirišo". Dabar net ir konkretaus vieno žaislo neturi su kuriuo eitų miegot. Matyt ir taip saugi jaučias, nes dar mūsų kambary miega.
Atsakyti
Aš naudodavau. Ir dar ji rankutėj laikydavo savo talismaną, mažiuką kiškutį.
Atsakyti
as tai naudoju,bet kaip priemone soskei paremti,nes nesilaiko jai,vis iskrenta ir iskrenta ax.gif
Atsakyti
naudojam,be merliko niekaip neuzmigtu mano mazute smile.gif
Atsakyti
stebuklas ne daiktas tas merliukas thumbup.gif as ji migdukeliu vadinu tongue.gif negalejau patiket, kad mazius mano uzmigo nesupamas thumbup.gif veiduka tik isikniaubia ir neber mano vaikiukio, spanu karalystej jau laksto lotuliukas.gif
Atsakyti
Manasis nenori merliukų, o trinasi į pagalvės kraštą smile.gif
Atsakyti
Reikes ir mums isbandyti sita stebukla pries nakties miegeli smile.gif
Atsakyti
Migdymui nenaudojam, bet gal dar ir per maži mes dar ax.gif
Atsakyti