Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Nei vieno savo vaiko nepratinau nei prie merliuko, nei prie soskės, nei prie buteliuko. Jie nusiraminimui turėjo ir turi mane tongue.gif
Brolio vaikas su merliuku tąsėsi gal iki 6 metų. Be jo nemiegodavo, nors jau ir gėdydavosi, slėpdavo. Man tai visai taip nepatiktų.
Atsakyti
Maniskei nepatinka jokie "daiktai" schmoll.gif ant veido, nors as ko tik nebandziau ir merliu ir ranksluostuka, kai buna nerami tai as ja ivynioju i dekuti plona kaip rusu laikais vystidavo good.gif tai ir rankutem nesimuisto ir miega ramiai
Atsakyti
maniske irgi su marliuku miega,nors jai tik du menesiukai biggrin.gif kazkada netycia marliukas uzkrito ant veiduko,tai dabar geriausias budas uzmigdyt-pridet merliuka prie veiduka,dar geriau ant akyciu bigsmile.gif labai nusiramina pupa.
O marliniu palu yra pirkti visose vaikiskose pardese.Tik paciai siutis pigiau tongue.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu g.gif kaip taip naudoti marliuka migdinimui??? duodat vaikui visa merlini gabala?ir ka jis su juo gal daryt tikrai neisivaizduoju.

sorry, bet maniau tos merles naudojamos pavalyti, jei atpila vaikelis blush2.gif matyt daug ko dar nezinau blush2.gif
Atsakyti
na, mes uzmiegam bevalgydamos dazniausiai, tai nereikia nieko, nei supi, nei marliuko smile.gif ji naudojam tik kai pupa atpyla smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif niekas viso gabalo neduoda,tik gabaliuką,nors kai kada ir didesnis praverčia-kai nori pažaist pats prieš užmiegant-rankytės juk kirba,užsiimt nėra kuo,vat ir tada padeda marliukas thumbup.gif .o gali naudot kaip pačiai patinka-rankytėm,burnytei nuvalyt,ar migdant.dar labai gerai kokį marliuko kampą pagraužt,ypač kai dantenas niežti.panaudojimų-daaaug,tik rinkis kas tau priimtina.nors aš nematau nieko bloga tame kad vaikas pats nusiramina ir užmiega su marliuku-mamai tikrai tik lengviau. rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada nenaudojom,dazniausiai valgydama uzmiega arba zaisdama su zaislais smile.gif
Atsakyti
nenaudojam. nupirkau ir tebera supakuotas.neprireike...
Atsakyti
mes tik dabar atrdom toki buda kaip mano mazajai lengviau uzmigti,i rankytes duodu nedideli marliuka,jinai ji ciupineja ciupineja ir uzmiega,bet ji naudojam tik nakties miegeliui,nes diena miega vezime tai truputi pasupi ir viskas ax.gif
Atsakyti
Mums tai merliukas -geriausias draugas pries miega thumbup.gif
Atsakyti
Manoji jau didelė pagal jūsų, bet marliukas toks draugas, kad bejo neina miegoti lotuliukas.gif sakau jau gal kokį žaisliuką pasiimk, ne reikia ir viskas...įprotis...
Atsakyti
Na kadangi jau išsiaiškinau kaip visas naudojimas vyksta, tai teko ir išbandyti ax.gif
Kol kas tai netapo įpročiu, bet poliklinikoj labai prevertė. Tiesa, naudojam ne merliuką, o tokią labai fainą draugų iš JAV atsiustą antklodėlę. Ji plonytė, "vaflinio"audimo medvilnė. Liuks thumbup.gif Tik uždengi veiduką ir užmiega. Gaila būdavo žadinti pas daktarus.
Deja, šitas stebuklas namie taip gerai neveikia... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti