mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"
Zinoma,naudojam
Maniske nuo gimimo nenorejo ciulptuko,o kazkaip nusiramint vaikui tai reikia,todel daviau marliuka.Draugauja iki siol.Aisku,dabar tik kai eina miegoti.
Manau,kad tai puikus ciulptuko pakaitalas

Manau,kad tai puikus ciulptuko pakaitalas

mano lialius irgi mielai jį naudoja,ypač kai sunkiai sekasi užmigti.pakolkas žaizdamas su marliuku užmiega pats vienas,nereikia nei supti.yra sakančių kad tai atgyvena,bet kad pakeist jį tai nėra kuo
Ir mes naudojam marliuka
stebuklingas daiktas, uzsikloja marliuka ant veiduko ir uzmiega.

Užteko močiutei kelis vakarelius pamigdyti mano aukselį ir jis patapo marlinukas
Jei neranda marliuko, peša lovos apsaugas, pagalvę, ar kaldrą už akių

Jei neranda marliuko, peša lovos apsaugas, pagalvę, ar kaldrą už akių

QUOTE(nikola @ 2006 10 05, 01:23)
Ir mes naudojam marliuka
stebuklingas daiktas, uzsikloja marliuka ant veiduko ir uzmiega.

na ir naujiena jus cia man pasaket!!! Pirma karta girdziu apie tokius "marliukinius stebuklus"!

Labai idomi tema, tik va galejo ji anksciau atsirasti, kai mes dar buvom labai mazutes. Dabar jau uzmiega be problemu

bandėm - nepatiko mano pipirui
jis mieliau į dekį susisuka ir jo kraštą įsitvėręs laiko

Be savo tiutes ne artyn prie lovos.Soske i dantis,tiute i rankas ir miegot

Mes be merliuko niekaip neuzmiegam.
Sužinojau naujieną!
Man patarė pasidaryti marlinių skudurėlių pavalyti jei atpylė ir panašiai.
O kaip marliukas gali būti naudojamas migdant kūdikį? Paaiškinkit, papasakokit ką mažiukas su juo daro
Kažkaip atrodo, kad uždavinėju labai kvailus klausimus
P.S. kur jūs perkat marliuką? nes radau kol kas tik medicininę, tai mąstau ar nėra paprastos, gal ji pigesnė?

Man patarė pasidaryti marlinių skudurėlių pavalyti jei atpylė ir panašiai.
O kaip marliukas gali būti naudojamas migdant kūdikį? Paaiškinkit, papasakokit ką mažiukas su juo daro

Kažkaip atrodo, kad uždavinėju labai kvailus klausimus

P.S. kur jūs perkat marliuką? nes radau kol kas tik medicininę, tai mąstau ar nėra paprastos, gal ji pigesnė?

nu,maždaug nusakiau esmę

Nu mes tai ne merliuka naudojam o frotinius ranksluostukus(tokiu maziukai)Be jo niekaip
Miegot eina tik su juo.Ir dar norejau paklausti kazkuri raset soske i dantis tiute i ranka.Gal as kvaila bet kuo tai skiriasi?Kiek zinau tai tiute ir soske tas pats