Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"
Atsakyti
Zinoma,naudojam thumbup.gif Maniske nuo gimimo nenorejo ciulptuko,o kazkaip nusiramint vaikui tai reikia,todel daviau marliuka.Draugauja iki siol.Aisku,dabar tik kai eina miegoti.
Manau,kad tai puikus ciulptuko pakaitalas doh.gif
Atsakyti
mano lialius irgi mielai jį naudoja,ypač kai sunkiai sekasi užmigti.pakolkas žaizdamas su marliuku užmiega pats vienas,nereikia nei supti.yra sakančių kad tai atgyvena,bet kad pakeist jį tai nėra kuo
Atsakyti
Ir mes naudojam marliuka thumbup.gif stebuklingas daiktas, uzsikloja marliuka ant veiduko ir uzmiega.
Atsakyti
Užteko močiutei kelis vakarelius pamigdyti mano aukselį ir jis patapo marlinukas lotuliukas.gif
Jei neranda marliuko, peša lovos apsaugas, pagalvę, ar kaldrą už akių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 10 05, 01:23)
Ir mes naudojam marliuka  thumbup.gif stebuklingas daiktas, uzsikloja marliuka ant veiduko ir uzmiega.

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
na ir naujiena jus cia man pasaket!!! Pirma karta girdziu apie tokius "marliukinius stebuklus"! blush2.gif Perskaicius temos pavadinima, maniau, kad cia bus apie marliukus vietoje sauskelniu... doh.gif
Labai idomi tema, tik va galejo ji anksciau atsirasti, kai mes dar buvom labai mazutes. Dabar jau uzmiega be problemu wub.gif
Atsakyti
bandėm - nepatiko mano pipirui doh.gif jis mieliau į dekį susisuka ir jo kraštą įsitvėręs laiko tongue.gif
Atsakyti
Be savo tiutes ne artyn prie lovos.Soske i dantis,tiute i rankas ir miegot biggrin.gif
Atsakyti
Mes be merliuko niekaip neuzmiegam.
Atsakyti
Sužinojau naujieną! blush2.gif
Man patarė pasidaryti marlinių skudurėlių pavalyti jei atpylė ir panašiai.
O kaip marliukas gali būti naudojamas migdant kūdikį? Paaiškinkit, papasakokit ką mažiukas su juo daro 4u.gif
Kažkaip atrodo, kad uždavinėju labai kvailus klausimus blush2.gif ax.gif

P.S. kur jūs perkat marliuką? nes radau kol kas tik medicininę, tai mąstau ar nėra paprastos, gal ji pigesnė?
Atsakyti
g.gif marlės būna dviejų rūšių-tankesnė ir retesnė.jos įsigyti gali audinių parduotuvėje,ir kainuoja tikrai nedaug-keli lt už metra,bet ji plati(kaina dar priklauso ir nuo pločio)retesnės kaina skiriasi centais.nors kaip kur.o naudojimas-lelius pats moka su ja elgtis-žaidžia pasiėmęs į rankytes,glosto ja savo veiduką,kvėpuoja į ją,o sušilęs nuo kvapo marliukas veikia raminančiai,migdo mažiuką.taigi,tai savotiškas ramintojėlis,žaisliukas,kartu ir pagraužia kokį kampą nusitvėręs wub.gif .
nu,maždaug nusakiau esmę biggrin.gif
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu mes tai ne merliuka naudojam o frotinius ranksluostukus(tokiu maziukai)Be jo niekaip biggrin.gif Miegot eina tik su juo.Ir dar norejau paklausti kazkuri raset soske i dantis tiute i ranka.Gal as kvaila bet kuo tai skiriasi?Kiek zinau tai tiute ir soske tas pats smile.gif
Atsakyti