QUOTE(ausrinea1 @ 2011 12 02, 14:25)
oi mamytės, mamytės. ne viskas kas auksu žiba- yra auksas. ir dar niekada nebūkite 100procentu garantuota dėl kito žmogaus.
na nebent Banga -geriausia draugė jūsų kad ginate, bet ir draugėmis kaip rodo gyvenimas nereikia pasitikėti.
o jei apie mano gimdymą kalbant, gydytoja tikrai nebuvo pas kitas pacientes. po gimdymo praėjus parai, pas mane atėjo akušerė ir mes labai gražei pasikalbėjome. ji man pasakė, kad gydytoja blogai pasielgė.ir gerai kad man ir leliukui viskas gerai baigėsi . net pati akušerė pasakė, kad dėl gydytojos kaltės aš sedėjau palikta ant tos kėdutės , daug plyšau, žiauriai nukraujavau.akušerė palingavo galvą.
dabar dėl aplinkybių- jūs man pasakykite jūs darbo metu išeinate iš darbo ir tvarkotes savo skubius reikalus, nes verčia aplinkybės?????// o čia plius darbas ne koks valytojos, kad meti šluotą ir gali sugrįšti.(bet abejoju kad ir jos gali išeiti iš darbo) čia juk moteris gimdo. o pasakykite jei būtų komplikacijos, ar kas leliukui blogai, ar dar kažkas blogai??????jei jūs patektumėte taip gimdyti, manau kitaip kalbėtumėte.
Papildyta:
aš irgi gražių atsiliepimų apie ją buvau girdėjusi, bet pasiskaičiusi radau kad ir kitos moterys buvo ja nusivylusios.
kai atvažiavau gimdyti, kaip tik papuoliau ant jos pamainos, netgi iš pradžių apsidžiaugiau, kad čia visų išgirta gydytoja man papuolė. bet gerai sakoma- neperlipęs griovio nesakyk op.
dar po gimdymo, kai leliukas jau gulėjo ant mano krūtinės, gydytoja tik po geros valandos pasirodė.įėjo į gimdyklą, net nesugebėjo pasveikinti susilaukus vaikelio.ir manau priežastis kad prieš gimdymą aš jai pinigėlių nepakišau. mes kažkaip su vyru galvojome atsilyginti po gimdymo.aišku atsilyginti nebuvo už ką
aš džiaugiuosi kad viskas praėjo gerai, kad auginu vaikelį sveiką, ir nei kaltinu nei smerkiu tos gydytojos-tačiau jei būtų kas blogai buvę, aš būčiau netylėjusi.o dabar tiek to..tik parašiau savo istoriją. ir kad kitos žinotų ir jau taip aklai nepasitikėtų, kad čia gydytoja iš DIDŽIOSIOS RAIDĖS.
as pas ja lankaiusi visa nestuma daug nesklandumu buvo su nestumu,bet ji puikiai priziurejo ir tikrai ne uz pinigus,pinigu ji niekada neim a kol neatlieka darbo,o ir paskui nesmagiai jauciasi jei ir paima,matosi is zmogaus veido,as jai kelis kartus norejau atsidekoti uz gera prieziura,bet ji nepaime nei lito.o ji man ne drauge as tik eiline paciente,su probleminiu nestumu buvau,gimdyti kai nuvaziavau ji dirbo stacionare,bet atejo pati ir paklause ar noriu su ja gimdyti,nors is anksciau su ja nesitariau,tai nereiskia kad salia manes visada ir buvo,apziurinejo pacientes dienos stacionare,bet turedama laisvesne minute atlekdavo mane paziureti,gimdymas buvo komplikuotas leliuko toniukai krito,buvo labai aukstai,neisistatinejo,bet tik jos deka pavyko cezario isvengti ir net neplysau,nors petukai uzstrige buvo,vienu zodziu gimdymas siaubingas,palyginus su pirmu,galvojau kad pirmas buvo sunkus,bet pasirodo antra karta buvo ziauru ir laime kad pas BANGA gimdziau,leliukas gime priduses,bet laime viskas gerai,ji dare kad man ir leliui viskas butu gerai,as labai nenorejau cezario ir jos pagalba pati pagimdziau,kaip pagimdziau ji mane pasveikino ,net i kakta pabuciavo,matesi kaip ji dziaugesi kartu su manimi,kad mums pavyko,o atsidekojau tik isvaziuodama,sunkiai idaviau,o ateidavo kiekviena diena musu pasiziureti,Tad jei jos nebuvo per jusu gimdyma,tai nereiskia kad ji neatsakinga,gal turejo ekstra iskvietima ar dar ka,nemanau kad paliko del nieku,o plysimai daugeliui buna daktare mazai cia ka gali padaryti del to,kad plysote ir daug kraujavote,toks jau tas gimdymas.