Įkraunama...
Įkraunama...

Banga Kulikauskaitė.

Pas sia gydytoja gimdziau 2008 metu pabaigoje, ir jei butu antras vaikelis tik pas ja vel tarciausi. su ja bendraujant man dingo visos gimdymo baimes.
Del kainu kai as gimdziau su vyru kiek klausem,sako pirma pagimdykim o paskui pinigai. pagimdzius paklausus -issisuko,sako saves nenuskriauskit,mazikei ka nupirkit:)
Kai kaklelis atsidarinejo 8cm ji man masazavo kazkaip,kad man nueme visus saremiu skausmus, nemokejau gerai isstumti,jokiu pyksciu,pamokslavimu. Dar net pajuokaudavom,kaip bus kai antra gimdysiu.

Kiekvienai savas bendravimo stilius patinka, kai kam Toleikiene atrodo maloni...Man per gimdyma buvo svarbu kad ant manes nesauktu,paaiskintu kas vyksta, nenorejau jokiu epiduru, tai gydytoja zinojo,kai paprasiau nospos nors, pasiziurejo ir sako jau per velu gimdom lotuliukas.gif nes per 1val man visas kaklelis atsidare kol viska pilde,o as kolidoriu vaikstinejau.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2010 03 20, 23:57)
Būtent ji gal tik išsakė savo nuomonę, o gimdyvės kaip žinia jautresnės, tai gal per skausmingai sureagavot  4u.gif


na man tiesiog nepatiko tai, kad ji, ne=inodama ir nepklaususi, dėl kokios priežasties tas planinis cezaris, pradėjo mane kritikuot. Aišku, normalios būsenos man būtų nusipjaut į kažkieno nuomone, bet tada jaučiaus kitaip:) teko nekartą pagulėti su gresiančiu persileidimu KGN, tai man nepatiko ir tada gud. banga- per daug to saldumo, o kitoms tai nuoširdumas smile.gif. mes esam visos skirtingos, tad ir gydytojai patinka skirtingi- aš jokiu būdu nenoriu pasakyti, kad ši gydytoja bloga gydytoja.
Atsakyti
gimdziau pries 6 men nezinau ar cia skaitosi seniai rolleyes.gif gimdymo namai siaip sau unsure.gif buna ir geresniu, bet kadangi pirkau sau mokama palata tai buvo gerai thumbup.gif o gydytoja Banga wub.gif nuostabi kaip gydytoja ir kaip zmogus. as visad, jei man iskyla kokiu klausimu ar moterisku bedu skambiju jai ir ji manes niekad nenuvyle ax.gif
jei galeciau duociau jai medali uz pasisventima darbui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 05 gegužės 2010 - 09:06
Interviu su B. Kulikauskaite 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau labai, kad parasysiu savo liudna istorija..
Bet pas Banga patekau atsitiktinai, ir kad ji naturaliste tas man patiko ir jos idejoms as tikrai pritariu iki siol..bet matomai mano atvejis buvo kitoks..
nors ji daznai mane echoskopavo...ir vis sakydavo kad viskas ok..as turejau abejoniu..kazkas kirbeno..ypac po vieno bendradarbio replikos - jis su zmona turi du vaikus, komplikuoti gimdymai..stovim , klausineja kaip jauciuosi ir sako.zinai..kazkoks mazokas tavo pilvelis pagal laika..ar vandenu ne per mazai?
As sulaukus konsultaciju laiko nuejau jos paklausti..ar viskas gerai..ji sako, taip vandenu mazoka..bet ..tai nieko...Jei as buchiau iki tol zinojusi, kad tokiu atveju galimi kai kurie tyrimai..ir kad gal dar buvo shansas mano negyva vaika tada isgelbeti..ji mane paleido namo, pati isejo i atostogas, jokios info i ka kreiptis, jai atostogaujant nedave...po menesio, viena diena nejauciu vaiko judesiu..lekiu i Krikscioniskus gimdymo namus.o ten vien gydytoja paziurejo per echoskopa, po to pasisauke vedeja ir su asaromis akyse sako..atsiprasau vaikas negyvas..sirdis neplaka..Mane issiunte i Klinikas, o ten pasitike priemime gydytojai pasake.Jo, kai gerai, tai visur gerai gimdyti,o kai blogai, tai tik i Klinikas nuo saves toliau siuncia..
Del ko mire vaikas neaisku..Jokiu isoriniu patalogiju nebuvo, bet jis buvo mazesnis, nei priklause pagal laika ir placenta buvo jei teisingai parasysiu su mikroinfarktais..ta prasme kruva itrukimu ..
Va tokia banali istorija..jei tik nors kuo nors jauchiates netvirtai..reikalaukite atlikti rimtesne apziura..




QUOTE(gupija @ 2010 05 06, 14:25)

Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2010 06 22, 12:09)
Sakykit gal ji dirba ir privačiai, labai laukiu atsakymo

kiek žinau, ji dirba krikščioniškuose ir saulės šeimos centre prie molo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_1204 @ 2010 07 06, 13:06)
Ar tikrai? :DDD nebuk tuo tikra...

Aš kalbėjau su ja jau du kartus, kad bijau gimdyti, kad bijau skausmo, kad noriu kito būdo susitikti su savo mažiuke ir tt. O Banga per abu kartus pasakė "Aš tau padėsiu kuo galėsiu, viską kaip nors ištversi, bet jei tikrai nori Cezario tuomet galiu rekomenduoti tik kitą gydytoją" ax.gif
Apsisprendžiau gimdyti pati ir tik su jos pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 12, 12:05)
Aš kalbėjau su ja jau du kartus, kad bijau gimdyti, kad bijau skausmo, kad noriu kito būdo susitikti su savo mažiuke ir tt. O Banga per abu kartus pasakė "Aš tau padėsiu kuo galėsiu, viską kaip nors ištversi, bet jei tikrai nori Cezario tuomet galiu rekomenduoti tik kitą gydytoją" ax.gif
Apsisprendžiau gimdyti pati ir tik su jos pagalba  smile.gif



nu saunuole smile.gif

O siaip, kas del Bangos kaip gydytojos, tai ji tikrai gera specialiste ir ismano savo darba, tik man nepatiko tas jos toks nepasakymas visos tiesos. Ji tokia geriete, jeigu as turedavau kokiu kamuojanciu klausimu ir man budavo neramu del vieno ar kito klausimo, tai ji visada pasakydavo ir sudeliodavo viska taip, atrodo - nera jokiu problemu, nors kartais noredavosi tokio konkretumo ir aiskumo.
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 04 30, 10:23)
gal galit daugiau papasokt apie cezari pas Banga ?nes daugiausiai cia rasot apie naturalu gimdyma mellow.gif


Laba, gal jau ir nebereikia šios informacijos, bet papasakosiu- gal kam bus įdomu.
KGN gimdžiau 2008 m. Buvau susitarusi su gyd. Banga. Gimdymas prasidėjo ryte, apie 10 val. Visai netikėtai, po eilinės apžiūros, teko grįžti pas daktarę, tik šį kartą į gimdymo skyrių. Buvau nusiteikusi gimdyti 100 proc. natūraliai, gydytoja mane palaikė. Gimdos kaklelis puikiai atsidarinėjo, sąrėmiai buvo skausmingi, o stangos niekaip neprasidėjo- pasirodo mano sūnelis netinkamai buvo įsitaisęs (žemyn galvyte, bet atsisukęs ne į tą pusę, tad niekaip neįsistatė galvytė, beto buvo nemažas- 4046g). Tad gimdymo veikla vyko tol, kol užėjus sąrėmiui kiek galėdama stūmiau pati, tik jėgos išsenka, nebepastumiu, ir viskas vėl grįžta į pradinę padėtį... Taip bandėm keletą valandų, Gyd. Banga rodė man visokiausius pratimus, kad tik vaikelis atsisuktų į reikiamą pusę, deja.. Nustojus stumti, atsimerkiu ir matau, kaip Banga purto galvą, kad nieko naujo.. niekas nejuda.. Mano jėgos visai išsekusios, kvėpuoju deguonimi, pajungtos lašinės.. Galiausiai pradėjau šaukti, kad "Dieve, kaip aš pavargau! Darykit operaciją." Dar po kokios valandos (nors laiko tiksliai nežinau, nes tuo metu nesiorientavau laike) Gyd. Banga nusprendė operuoti. Operacijos metu jaučiausi tarsi rojuje, pagaliau nieko neskaudėjo (tiesa, leidžiant nuskausminamuosius į stuburą užėjo sąrėmis, o judėti tuo metu žiauriai pavojinga..).
Esu be galo patenkinta savo gimdymu ir Gyd. Banga. Nors ir nepavyko pačiai pagimdyti, gydytoja paskui kelis kartus sakė, kad labai gražiai gimdžiau..
Ji tikrai superinė gydytoja ir tikrai labai gera "siuvėja"- labai gražiai padarė pjūvį ir susiuvo, liko neryškus randelis, greitai sugijo žaizda, nereikėjo jokių papildomų priemonių, tiesa, zona virš pjūvio buvo nejautri kokia pusę metų, bet čia jau, matyt, taip būdinga operacijoms..
Dėkinga Daktarei Bangai!!! Dabar vėl kreipsiuosi į ją.
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 04 30, 11:23)
gal galit daugiau papasokt apie cezari pas Banga ?nes daugiausiai cia rasot apie naturalu gimdyma mellow.gif


Labas mamytes, daugiau nei pries metus Banga man atliko neplanine cezario operacija. Jokiu blogu atsiliepimu neturiu, viska atliko puikiai, rando beveik nematyti, komplikaciju nebuvo. Siaip si gydytoja naturaliste, taciau esant butinybei zinoma atlieka cezario pjuvi (cezario pjuvis atliekamas apie 20-30 proc. gimdymu atveju siuose gimdymo namuose). Sauni bei profesionali gydytoja tiek naturalaus gimdymo atveju tiek atliekant cezario pjuvi. Sekmes visoms!
Atsakyti
Gimdziau susitarus su sia nuostabia gydytoja pries kelias dienas wub.gif Lankiausi visa nestuma pas ja ir tikrai nesigailiu savo sprendimo, nes viskas buvo nuostabu wub.gif Gydytoja pateisino visus mano lukescius wub.gif Per gimdyma buvo be galo demesinga, rupestinga, palaike 100proc. Jauciausi saugi, pilna ramybes, kad viskas bus gerai, taip ir buvo smile.gif Po gimdymo lanke kiekviena diena, tiesiog nuostabi gydytoja wub.gif
Atsakyti
O gimdyti ji leidžia neatsigulus? Ar visgi paguldo kai užeina stangos??
Atsakyti