QUOTE(degto molio plyta @ 2010 04 30, 10:23)
gal galit daugiau papasokt apie cezari pas Banga ?nes daugiausiai cia rasot apie naturalu gimdyma
Laba, gal jau ir nebereikia šios informacijos, bet papasakosiu- gal kam bus įdomu.
KGN gimdžiau 2008 m. Buvau susitarusi su gyd. Banga. Gimdymas prasidėjo ryte, apie 10 val. Visai netikėtai, po eilinės apžiūros, teko grįžti pas daktarę, tik šį kartą į gimdymo skyrių. Buvau nusiteikusi gimdyti 100 proc. natūraliai, gydytoja mane palaikė. Gimdos kaklelis puikiai atsidarinėjo, sąrėmiai buvo skausmingi, o stangos niekaip neprasidėjo- pasirodo mano sūnelis netinkamai buvo įsitaisęs (žemyn galvyte, bet atsisukęs ne į tą pusę, tad niekaip neįsistatė galvytė, beto buvo nemažas- 4046g). Tad gimdymo veikla vyko tol, kol užėjus sąrėmiui kiek galėdama stūmiau pati, tik jėgos išsenka, nebepastumiu, ir viskas vėl grįžta į pradinę padėtį... Taip bandėm keletą valandų, Gyd. Banga rodė man visokiausius pratimus, kad tik vaikelis atsisuktų į reikiamą pusę, deja.. Nustojus stumti, atsimerkiu ir matau, kaip Banga purto galvą, kad nieko naujo.. niekas nejuda.. Mano jėgos visai išsekusios, kvėpuoju deguonimi, pajungtos lašinės.. Galiausiai pradėjau šaukti, kad "Dieve, kaip aš pavargau! Darykit operaciją." Dar po kokios valandos (nors laiko tiksliai nežinau, nes tuo metu nesiorientavau laike) Gyd. Banga nusprendė operuoti. Operacijos metu jaučiausi tarsi rojuje, pagaliau nieko neskaudėjo (tiesa, leidžiant nuskausminamuosius į stuburą užėjo sąrėmis, o judėti tuo metu žiauriai pavojinga..).
Esu be galo patenkinta savo gimdymu ir Gyd. Banga. Nors ir nepavyko pačiai pagimdyti, gydytoja paskui kelis kartus sakė, kad labai gražiai gimdžiau..
Ji tikrai superinė gydytoja ir tikrai labai gera "siuvėja"- labai gražiai padarė pjūvį ir susiuvo, liko neryškus randelis, greitai sugijo žaizda, nereikėjo jokių papildomų priemonių, tiesa, zona virš pjūvio buvo nejautri kokia pusę metų, bet čia jau, matyt, taip būdinga operacijoms..
Dėkinga Daktarei Bangai!!! Dabar vėl kreipsiuosi į ją.