Įkraunama...
Įkraunama...

Banga Kulikauskaitė.

QUOTE(Mistica @ 2012 08 27, 13:51)
gal galima plačiau.  g.gif

Na, jei dirba, tai nėra ką komentuoti "plačiau". Mano informacija yra gandų lygyje, tad būtų negražu. Tiesog girdėjau, kad šią vasarą jai ir vienai garsiai Lietuvos pribuvėjai buvo rimtų nemalonumų.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 08 27, 15:49)
Na, jei dirba, tai nėra ką komentuoti "plačiau". Mano informacija yra gandų lygyje, tad būtų negražu. Tiesog girdėjau, kad šią vasarą jai ir vienai garsiai Lietuvos pribuvėjai buvo rimtų nemalonumų.

tai gal nebedirba. Nes dabar ale atostogose. Gal ir nebegrįš po jų. g.gif
Atsakyti
na liepos mėn jai buvo pratęsta licenzija:
http://www.vaspvt.go..._2012-07-04.pdf
o liepos vidury vedžiau pas ją draugę
manau, kad tikrai gandai 4u.gif
dar čia:
http://www.vaspvt.go...javimas/MPL.pdf
rugpjučio pabaigoj atnaujinta info, kaip sakant švežesnio nebūna jau 4u.gif gydytoja tikrai dirba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 27 rugpjūčio 2012 - 16:24
Ačiū, Natuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2012 08 27, 17:08)
o liepos vidury vedžiau pas ją draugę
manau, kad tikrai gandai  4u.gif

pati buvau pas ją rugpjūčio 3d.

o man jau kelia abejonių ar ji dirba ir ar dirbs, nes rugsėjo 3dieną turėjo grįžt į Krikščioniškuosius, šiandien buvau Krikščioniškuose, tai sakė, kad ji tikrai daugiau nebegrįš..
Atsakyti
Gydytoja turi labai rimtų sveikatos problemų sad.gif

QUOTE(Mistica @ 2012 08 28, 14:07)
pati buvau pas ją rugpjūčio 3d.

o man jau kelia abejonių ar ji dirba ir ar dirbs, nes rugsėjo 3dieną turėjo grįžt į Krikščioniškuosius, šiandien buvau Krikščioniškuose, tai sakė, kad ji tikrai daugiau nebegrįš..

Atsakyti
Labai tikiuosi, kad viskas bus jai gerai, nes tikrai nuostabi gydytoja. wub.gif
Atsakyti
Gydytoja po operacijos, skambinau i jos mobilu, sake nebus menesi tikrai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 08 29, 12:04)
Gydytoja po operacijos, skambinau i jos mobilu, sake nebus menesi tikrai.  unsure.gif

Ji pati taip sakė? Jei taip, vadinasi operacija pavyko, tikiuosi visa kita bus gerai...
Atsakyti
Kokios liūdnos žinios... unsure.gif Bet labai labai tikiuosi, kad ši gydytoja kuo greičiau pasveiks. Daug daug sveikatos ir stiprybės jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 08 29, 13:23)
Ji pati taip sakė? Jei taip, vadinasi operacija pavyko, tikiuosi visa kita bus gerai...

ne, ne pati. atsiliepe kazkokia panele, Banga turbut po operacijos net negali atsiliepinet, reikia ramybes. Dave suprast kad menesi tikrai nedirbs, o gis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 08 29, 18:58)
ne, ne pati. atsiliepe kazkokia panele, Banga turbut po operacijos net negali atsiliepinet, reikia ramybes. Dave suprast kad menesi tikrai nedirbs, o gis.  verysad.gif

Na svarbu, kad pagytų, kiek reikės laiko tiek. Siunčiam geriausias mintis nuostabiai gydytojai 4u.gif
Atsakyti