Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

Na keista kad sioje temoje tik 1 mamyte tvirtai pasake, kad jai mezoterapija padejo. visu kitu atsiliepimai - siaip sau..mnau sita brangi procedura neverta savo kainos, jei atsakymu "padejo"/"nepadejo" santykis tooks prastas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Sakykit mamytes kurios daret mezoteapija, i procedura reikia eiti su katik isplautais plaukais, ar nesvarbu? ar galima po proceduros galva plauti ta pacia diena? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 06, 20:46)
Na keista kad sioje temoje tik 1 mamyte tvirtai pasake, kad jai mezoterapija padejo. visu kitu atsiliepimai - siaip sau..mnau sita brangi procedura neverta savo kainos, jei atsakymu "padejo"/"nepadejo" santykis tooks prastas schmoll.gif  doh.gif

Kokios kainos sios proceduros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Ketrin*** @ 2009 02 26, 00:58)
Kokios kainos sios proceduros?  ax.gif

Apie 150 lt viena procedura ax.gif
Atsakyti
sakykit o kaip ileidzia tuos vaistukus po oda, ar neskauda? kuo tai daroma? idomu tiesiog kaip ta procedura atrodo ax.gif nes noriu isbadyt.
Atsakyti
Geriau išsiplauti galvą prieš einant..nes po procedūros negalima 24 valandas šlapinti galvos.. smile.gif
O dėl skausmo, tai bent jau man tik iš šonų skaudėjo, nes ten kaip ir jautresnė oda.. g.gif o taip tai lyg su adatėle padytu.. biggrin.gif na o kadangi man dar leido ir ozoną į kaklą, tai va ten tai žiauriai skaudėjo..
hmmm, o dėl kainos tai aš mokėjau 40 lt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jiolka: 14 kovo 2009 - 17:59
Sveikos,
kaip jums su mezoterapija sekas? jau yra pokyciu?
as vis del to susigundziau pabandyti, eisiu 2 karta, labai tikiuosi, kad pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 03 02, 17:51)
sakykit o kaip ileidzia tuos vaistukus po oda, ar neskauda? kuo tai daroma? idomu tiesiog kaip ta procedura atrodo  ax.gif nes noriu isbadyt.

As labai jautri skausmui, bet isbandyti vistiek labai noriu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 03 02, 16:51)
sakykit o kaip ileidzia tuos vaistukus po oda, ar neskauda? kuo tai daroma? idomu tiesiog kaip ta procedura atrodo  ax.gif nes noriu isbadyt.

Injekcija leidziama labai maza adatele i epidermi skausmo nera jausmas kaip uodo ikandimas, preparatai iskart pasiekia plauku folikulus pernesa jiems trukstamas medziagas (vit. t.t), taip pat stimuliuoja mikrocirkuliacija. Kai plaukai aprupinami reikalingomis medziagomis jie nustoja slinkti, tampa stipresni, pagreiteja ju augimas. Procedura galima atlikti ne tik norint sustabdyti plauku slinkima bet tiesiog norint profilaktiskai pastiprinti plaukucius. Yra taikomas proceduru kursas 4-8 proceduros savaites tankumu(tai priklauso nuo esamos problemos del ko plaukuciai slenka) , taciau klientes rezultatus pastebi jau po pirmos proceduros ( cia is asmenines patirties). Kaina priklauso nuo to koks kokteilis paskiriamas proceduros metu. Kaina gali sviruoti nuo 60 lituku iki 150.
Atsakyti
4u.gif Tai kaip Jusu rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Ketrin***: 27 lapkričio 2009 - 23:29
QUOTE(***Ketrin*** @ 2009 11 28, 00:23)
4u.gif Tai kaip Jusu rezultatai?

Kadangi pries darant proceduras klientams viska isibandai ant saves..tai kas sieja mezoterapija plaukams tai mano plaukuciai labai pasitaise visu pirma nebeslenka o kas svarbiausia as juos atsiauginau ( tai ta pastebi ir aplinkiniai:sako ka tu savo plaukams darei kad taip atsigavo)..tai cia mano pacios tokia patirtis... Taciau manau norint pamatyt rezultatus ir ivertinti procedura reik ja isbandyt ...visos proceduros esme jog medziagos tiesiogiai pasiekia plauko folikula, nes pvz tepant kokia ampulyte per odos barjera daug veikl. medz. tiesiog neprasiskverbia.
Atsakyti
As siuo metu stebiu savo klientes plaukus,ji darosi mezoterapija,kol kas pasikeitimu didesniu nematau,nors nereikia tiketis kad uzaugs daugybe plauku,tiesiog galbut plaukai tampa stipresni,uzkertamas kelias slinkimui ir t.t. ir pan.Deja as niekaip negaliu prikalbinti savo vyro eiti darytis sia procedura,jau buvo beveik pavyke,bet kai isgirdo zodi adata kalba pasibaige verysad.gif
norejau paklausti ar imanoma butu padaryti taip kaip pas dantiste,man pries suleidziant adata ji pries tai patepa su 'uogiene' toks saldus rausvas tepaliukas,kuris laikinai uzsaldo ir tada kai leidzia adata visiskai neskauda.As nesitikiu kad pas vyra uzaugs kupeta plauku,tiesiog noretusi kad tie kurie dar yra kuo igiau pabutu
Atsakyti