Ishkeliau kaip hipotetine minti diskusijai
Jei jau leidiesi paprasta neurorubina karta per metus i uzpakali del to, kad sustabdyti plauku slinkima, tai kodel negalima to padaryti i galvos oda? Juo labiau, kad gydytoja man sake, jog didziausia sudetis to, ka ji leidzia - vitaminas B, ir kvapas - absoliuciai toks pats, kaip Neurorubino. Dar nera garantijos, kad ji leidzia labai specialius tuos vitaminus, gali buti, kad pagrindine sudetis ir yra tas pats vit. B kompleksas is paprastos vaistines..
QUOTE(Maja maja @ 2007 02 09, 11:28)
Ishkeliau kaip hipotetine minti diskusijai
Jei jau leidiesi paprasta neurorubina karta per metus i uzpakali del to, kad sustabdyti plauku slinkima, tai kodel negalima to padaryti i galvos oda? Juo labiau, kad gydytoja man sake, jog didziausia sudetis to, ka ji leidzia - vitaminas B, ir kvapas - absoliuciai toks pats, kaip Neurorubino. Dar nera garantijos, kad ji leidzia labai specialius tuos vitaminus, gali buti, kad pagrindine sudetis ir yra tas pats vit. B kompleksas is paprastos vaistines..
Garantijos aisku,kad nera,bet as rezultata matau. Manau per tiek metu jei ten darytu mahinacijas visokias ir apgaudinetu zmones,tiek klientu nebutu. Man kyla klausimas,jei tu netiki,tai kam tada eini,daraisi ir dar sitokius pinigus moki?
netikejimas is to ir kyla, kad kol kas rezultatu nematau.. o 110 lt per menesi nera jau sitokie pinigai.. zinoma, sumoje sudejusi nera mazai.
QUOTE(Maja maja @ 2007 02 09, 16:58)
netikejimas is to ir kyla, kad kol kas rezultatu nematau.. o 110 lt per menesi nera jau sitokie pinigai.. zinoma, sumoje sudejusi nera mazai.
Dar norejau pas tave paklausti,kiek kartu jau dareisi? Kazkur rasei,kad tau neslenka,tik nori atuaginti isslinkusius,jei neklystu Manau turi praeiti bent trys menesiai,kad kas nors matytis pradetu
Taip, slinkti beveik neslenka, tixlas - atsiauginti. Nuo didziojo slinkimo pabaigos praejo 2.5 menesio, o dariausi 5 kartus, laukia 6. Zinoma, galbut dar reikia laiko, tikiuosi, kad suveix.
Tiesiog norejau pasvarstyti kox medziagu ir darbo kainos santykis sitoje mezoterapijos proceduroje, nes, pvz, shalto azoto procedura apie naujus metus Bendrosios med praktikoje kainavo 80lt. O kitame forume radau, jog vaikinas pats perka ta salta azota uz 3lt ir procedura atlieka pats (padeda nuo androgeninio plikimo). Azoto, perkamo uz 3lt uztenka 2 kartams, taigi, savikaina - 1.5lt... Didele kaina nereishkia, jog naudojamaos pacios geriausios ir brangiausios medziagos, viskas tiesiog gali buti taip pateikiama.
Tiesiog norejau pasvarstyti kox medziagu ir darbo kainos santykis sitoje mezoterapijos proceduroje, nes, pvz, shalto azoto procedura apie naujus metus Bendrosios med praktikoje kainavo 80lt. O kitame forume radau, jog vaikinas pats perka ta salta azota uz 3lt ir procedura atlieka pats (padeda nuo androgeninio plikimo). Azoto, perkamo uz 3lt uztenka 2 kartams, taigi, savikaina - 1.5lt... Didele kaina nereishkia, jog naudojamaos pacios geriausios ir brangiausios medziagos, viskas tiesiog gali buti taip pateikiama.
gal man galit kasnors i az imest daktares is Gedimino g. numeriuka , kazkur nukisau
aciu agnixa
ar matot rezultatus kurios daroties?
ash dar vis nematau, bet su silpna viltimi pamatyti:)
Agnixa, anxciau lyg esi sakiusi, kad mezoterapijos gydytoja minejo, kad jeigu po 6 mezoterapijos kartu nesimato rezultatu, tai ir nebeverta toliau nieko daryti. Ar teisingai atsimenu?.. Nes man ji nieko panashaus nesako, o rytoj einu 6 karta. Rezultato apvalus nulis
QUOTE(Maja maja @ 2007 02 28, 09:13)
Agnixa, anxciau lyg esi sakiusi, kad mezoterapijos gydytoja minejo, kad jeigu po 6 mezoterapijos kartu nesimato rezultatu, tai ir nebeverta toliau nieko daryti. Ar teisingai atsimenu?.. Nes man ji nieko panashaus nesako, o rytoj einu 6 karta. Rezultato apvalus nulis
Ne man buvo sakius,kad po 4 kartu,beveik visiem padeda nuo slinkimo,man po 4 kartu nepadejo,man sake,jei nepadeda,nepristabdo plauku slinkimo,tai ar man verta eiti. Bet as visvien ejau ir einu,slinkimas apmazejo,atauganciu tikrai daug. Kadangi tau jie neslenka,tai kol pamatysi rezultata ataugnciu,manau turi dar praeit laiko,po 5 kartu man irgi nebuvo visai jokio rezultato.
gal zinote kur vilniuje galima ir verta darytis mezoterapija,kur gerai ja atlieka?aciu