Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

Aciu, kad pasidalinai patirtim, tik idomu, kur naudingiau - ar pakenteti ta 40 min, bet vaistai suleidziami giliai, ar per 5 min ir dalis vaistu ant odos?..
Atsakyti
kaip aiskino gedim.g. tai naudingiau kai netaip giliai , nes jei suleidzia giliai tuos vitaminus "nusinesa" kraujota , o jei negiliai tai plaukais jais maitinasi . bet cia kuo tiket tai nezinau
Atsakyti
Man idomu g.gif o profilaktiskai galima darytis ta procedura norint pastiprinti plaukus ir paskatinti ju augima? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 02 vasario 2007 - 07:59
sako ne visiem padeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 02, 06:59)
Man idomu  g.gif o profilaktiskai galima darytis ta procedura norint pastiprinti plaukus ir paskatinti ju augima? blush2.gif

Man sake,kad galima,as darausi irgi Gedimino gatvej,jei nera jokiu rimtesniu problemu,tai galima i 2-3 menesius viena karta nueit. As galvoju metus pavaiksciosiu i menesi viena karta,o po to galvoju taip ir darysiu,kad eisiu kas 2-3 menesiai.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 02 01, 22:23)
kaip aiskino gedim.g. tai naudingiau kai netaip giliai , nes jei suleidzia giliai tuos vitaminus "nusinesa" kraujota , o jei negiliai tai plaukais jais maitinasi . bet cia kuo tiket tai nezinau

o kokia kaina vieno karto gedimino gatvej?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 02, 11:37)
o kokia kaina vieno karto gedimino gatvej?

110
Atsakyti
mano draugei buvo pradeje slinkt nerealiai plaukai ir staigiai zilti, tai tik su sia terapija issigelbejo,ejo i grozio imperija bet nesigaili kad ejo ir pinigu daug isleido, nes tikrai viska sugrazino i normalia padeti.
Atsakyti
Man tarp kitko kilo tokia erezine mintis - o jeigu salia gydytojos atliekamos mezoterapijos pabandyti "alternatyva" namuose - nusipirkti vitaminu ir paprasyti kieno nors suleisti?.. smile.gif tokiu budu procedura galima atlikti kad ir kas antra diena, kaina butu 10 kart mazesne, zinoma, vitaminai is paprastos vaistines, ne specialus, kaip ten gydytoja teige..
Atsakyti
gal kasnors zino kur vilniuje pigiausiai atliekama mezoterapija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2007 02 08, 20:22)
Man tarp kitko kilo tokia erezine mintis - o jeigu salia gydytojos atliekamos mezoterapijos pabandyti "alternatyva" namuose - nusipirkti vitaminu ir paprasyti kieno nors suleisti?.. smile.gif tokiu budu procedura galima atlikti kad ir kas antra diena, kaina butu 10 kart mazesne, zinoma, vitaminai is paprastos vaistines, ne specialus, kaip ten gydytoja teige..

Man tai zinok kazkaip nesamone atrodo,kaip tu zinosi kokius ir kokiais kiekiais leistis? Ten maiso vitaminus,amino rugstis reikalingas plaukam. Su naminiais bandymias galetum manau,dar labiau pakenkt nei padet.
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2007 02 09, 02:26)
Man tai zinok kazkaip nesamone atrodo,kaip tu zinosi kokius ir kokiais kiekiais leistis? Ten maiso vitaminus,amino rugstis reikalingas plaukam. Su naminiais bandymias galetum manau,dar labiau pakenkt nei padet.
kazkaip ir man tokia pirmoji mintis kilo smile.gif bijociau rizikuot tokiais dalykais unsure.gif
Atsakyti