O kur daretes ir kodel?ar siaip slinko ar po kokio gimdymo ???
kiek laiko nebe tepi minoxidilio? neisslinko kas buvo jo pagalba atauge ?
O kur darete?
O rezultatas koks ? Pridygo daug nauju ?
taip, pridygo naujų, bet tik labai plonyčiai, bet kadangi man alopecija ir nuolatinis geležies trūkumas, tai nėra ko ir tikėtis storų plaukų...
smagu girdet
as dariau 3 PRP su 6 men tarpais , o dabar iki sekancio PRP kas menesi darausi mezoterapija , maniau kad poveikio nera , kol nepamaciau foto pries metus darytos
aisku kitiem tai butu juokas , bet man neblogai
BMP klinikoj , apie tuos du budus girdejus , bet tikrai nieko nezinau . Paziurejau ju psl , kad joe daro ta antra Jusu pamineta buda
Sveikos merginos
Pakalbėkime apie plaukų mezoterapiją.
Kas esate išbandžiusios ir kokie atsiliepimai?
Po kiek procedūrų pasirodė efektas?
Ar jūsų nuomone tai skausminga procedūra?
Kokius kokteiliukus naudoja jūsų meistrės?
Ar meistrės naudoja papildomai ir kitas priemones efektui sustiprinti? (pvz darsonvalio aparatą, galvos masažą, gal rekomenduoja papildus)?
Pasidalinsiu savo patirtimi. Nuolat turiu sia problema. slenka maziau arba daugiau. Bet rugpjuti pradejo slinkti labai stipriai (po ilgo stresinio laikotarpio ir organizmo issekimo). Aisku as iskart labai susiemiau. Turiu drauge kosmetologe. Tai ji dar pasitare su destytoju. Esme tokia. Mezoterapijos kursas 16 proceduru. Kaikam rezultatas labai greitai pasimato, kai kam velai. Tai as is tu, kur velai rezultatas pasimate. Pirmus menesius dariausi proceduras kas savaite, bet kokteilis buvo silpnesnis. Veliau parinko stipresni kokteili, kuri reikia daryti kas dvi savaites. Dar liko du kursai ir busiu baigusi. Zinoma, geriau ir vitaminus TRC2, tepliojau ampoles, atsisakiau visu cheminiu sampunu. Tik po triju menesiu matau pilva galva plaukuciu. Mano purus plaukai, tai isplaunu - stovi visi kaip antenos. Aisku, tik pastresuoju ir vel suintensyveja slinkimas. Taip pat turiu vitamino D trukuma, tai papildomai ir ji naudoju. Gal kazkam pagelbesiu.