Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

QUOTE(fuksė @ 2011 10 30, 07:40)
o as jusu minetus vitaminus geriu nuo 08 men., o rezultatu nulis  mirksiukas.gif

Kokiu tik negeriau nuo pigiausiu iki brangiausiu rezultatas nulis ir santariskes visur apvaziavau bet plauku svoguneliu prikelti nepavyksta, styro keli plaukeliai ir tie reti silpni ;((((((((((((((((
Atsakyti
Yra ir maziau skausmingu, bet tikrai veiksmingu budu plaukucius sustabdyt kad neslinktu. Turiu drauges nuotrauka su rezultatu kuris pasimate po 2.5 men , na ne tik pasimate bet jau kaip reikiant matesi. Kam idomu i az prasom. 4u.gif
Atsakyti

Pasidariau 10 proceduru, baigiau pries Naujus Metus kazkur tai poveikis tikrai jauciasi jau dabar thumbup.gif Slinkt tai dar slenka, bet va kiek nauju plauku priaugo ir savi tokie stipresni atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 03 17, 23:10)
Pasidariau 10 proceduru, baigiau pries Naujus Metus kazkur tai poveikis tikrai jauciasi jau dabar  thumbup.gif  Slinkt tai dar slenka, bet va kiek nauju plauku priaugo ir savi tokie stipresni atrodo  thumbup.gif

ar skaudėjo?
Atsakyti
ar yra bandziusiu, turint skydliaukes problemu?
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 03 17, 23:52)
Yra ir maziau skausmingu, bet tikrai veiksmingu budu plaukucius sustabdyt kad neslinktu. Turiu drauges nuotrauka su rezultatu kuris pasimate po 2.5 men , na ne tik pasimate bet jau kaip reikiant matesi. Kam idomu i az prasom.  4u.gif

man labai idomu
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2012 03 18, 00:10)
Pasidariau 10 proceduru, baigiau pries Naujus Metus kazkur tai poveikis tikrai jauciasi jau dabar  thumbup.gif  Slinkt tai dar slenka, bet va kiek nauju plauku priaugo ir savi tokie stipresni atrodo  thumbup.gif

o kur dareisi kokiame mieste ?? as ir labai noreciau ir ne tik noreciau bet reikia nes baigia nuslinkti visi plaukai:(
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 03 17, 22:52)
Yra ir maziau skausmingu, bet tikrai veiksmingu budu plaukucius sustabdyt kad neslinktu. Turiu drauges nuotrauka su rezultatu kuris pasimate po 2.5 men , na ne tik pasimate bet jau kaip reikiant matesi. Kam idomu i az prasom.  4u.gif

Laba diena. Būtų įdomu sužinoti ką naudojo jūsų draugė nuo plaukų slinkimo ir aišku foto pamatyt smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2012 03 25, 11:24)
Laba diena. Būtų įdomu sužinoti ką naudojo jūsų draugė nuo plaukų slinkimo ir aišku foto pamatyt smile.gif Ačiū.

Drauge daresi proceduras su aparatu Galvanic ir specialiom ampolem jonizuotom, Mezoterapijoje su svirkstu isvirksciama, kad patektu i gilesnius sluoksnius, su aparatu ir jonizuotom ampolikem , + ir + vienas kita stumia tai gelis yra istumiamas i giliausius sluoksnius, o ampolese esancios veikliosios medziagos patenka ten kur reikia ir be skausmo. Na nuotrauka viesoj erdvej demonstruoti gal nelabai. Parasykite i az el pasta as atsiusiu jums jei norite.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 08 05, 13:44)
Kai buvau pas gydytoją dermatologę-trichologę pasikonsultuoti dėl plaukų slinkimo, tai ji primygtinai rekomendavo mezoterapiją darytis pas ją. Esą, gydytoja geriau nei kosmetologės žino, kur suleisti vaistukus...
Dabar abejoju, pas ką darytis mezoterapiją. Aišku, pas kosmetologes būtų žymiai pigiau, bet gal pas gydytoją efektyviau? Šiaip ar taip, gali būti pinigai į balą...

As buvau GK klinikoj, tai man ta pati pasake, kad tai ka padarys kosmetologe- rezultato neduos, nes tik gydytojai turi teise durti vaistukus taip giliai. Bet kazkaip as nebenoriu ten eiti, nes buvau ten, uz konsultacija sumokejau 200lt, ir dar vaistu prirase bei kremu, uz kuriuos sumokejau 1500lt, kas yra laaabai brangu, tai bent rezultata duotu...o cia 0.
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 03 17, 23:52)

mano el. p xxxrasaxxx@gmail.com
man labai idomu ir ne tik idomu bet kaip plikes sviecia tai baisu
Atsakyti
Jau issiusta smile.gif i el pasta.
Atsakyti
Man padejo mezoterapija thumbup.gif Uzteko 4 kartu smile.gif plaukai buvo pradeja nezmoniskai slinkti,viska bandziau ,kol nepasiule pabandyti mezoterapija.. Ataugineja dabar "eziukas" biggrin.gif , ir slenka,bet tikrai ne tiek kiek anksciau smile.gif
Atsakyti