Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

QUOTE(linuxox @ 2010 07 03, 08:12)
As siuo metu stebiu savo klientes plaukus,ji darosi mezoterapija,kol kas pasikeitimu didesniu nematau,nors nereikia tiketis kad uzaugs daugybe plauku,tiesiog galbut plaukai tampa stipresni,uzkertamas kelias slinkimui ir t.t. ir pan.Deja as niekaip negaliu prikalbinti savo vyro eiti darytis sia procedura,jau buvo beveik pavyke,bet kai isgirdo zodi adata kalba pasibaige verysad.gif
norejau paklausti ar imanoma butu padaryti taip kaip pas dantiste,man pries suleidziant adata ji pries tai patepa su 'uogiene' toks saldus rausvas tepaliukas,kuris laikinai uzsaldo ir tada kai leidzia adata visiskai neskauda.As nesitikiu kad pas vyra uzaugs kupeta plauku,tiesiog noretusi kad tie kurie dar yra kuo igiau pabutu

Yra galimybe nuskausminti, taciau atsiranda tikimybe i alergines reakcijas...taciau tai visai neskausminga procedura tai labiau baimes jausmas stipresnis, tiesiog bandykit rasti su vyru kompromisa bandykit tartis jei tik jam prades skaudet jus daugiau nebeleisit;)))) Jei plauko folikulas jau isnykes tai jau jis neatsinaujins taciau nenunykusius folikulus galima isgelbet..kantrybes, pasiryzimo ir isvysit proceduros veiksminguma...
Atsakyti
QUOTE(kosmetologe @ 2009 11 27, 00:19)
Injekcija leidziama labai maza adatele i epidermi skausmo nera jausmas kaip uodo ikandimas, preparatai iskart pasiekia plauku folikulus pernesa jiems trukstamas medziagas (vit. t.t), taip pat stimuliuoja mikrocirkuliacija. Kai plaukai aprupinami reikalingomis medziagomis jie nustoja slinkti, tampa stipresni, pagreiteja ju augimas. Procedura galima atlikti ne tik norint sustabdyti plauku slinkima bet tiesiog norint profilaktiskai pastiprinti plaukucius. Yra taikomas proceduru kursas 4-8 proceduros savaites tankumu(tai priklauso nuo esamos problemos del ko plaukuciai slenka) , taciau klientes rezultatus pastebi jau po pirmos proceduros ( cia is asmenines patirties). Kaina priklauso nuo to koks kokteilis paskiriamas proceduros metu. Kaina gali sviruoti nuo 60 lituku iki 150.

Gal Jus Vilniuje atliekate proceduras?
Dar idomu butu suzinoti nuo ko priklauso proceduros kaina -Jus parasete, ka nuo 60 iki 150 lituku?
Beje, as pastebejau, kad kai rasoma nuo...iki..., tai visuomet tenka moketi ta didziausia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2009 03 14, 18:55)
Geriau išsiplauti galvą prieš einant..nes po procedūros negalima 24 valandas šlapinti galvos.. smile.gif
O dėl skausmo, tai bent jau man tik iš šonų skaudėjo, nes ten kaip ir jautresnė oda.. g.gif  o taip tai lyg su adatėle padytu.. biggrin.gif na o kadangi man dar leido ir ozoną į kaklą, tai va ten tai žiauriai skaudėjo..
hmmm, o dėl kainos tai aš mokėjau 40 lt..

Galima paklausti, kur taip pigiai radote? wink.gif

Aš pastarosiom dienom esu išvis panikoj, man taip išslinko plaukai, kad tokios "apimties" niekad nėra tekę turėt verysad.gif nežinau kiek sruogų iškrenta kasdien, bet vaizdas kraupus. Nežinau ko imtis, tai galvoju gal mezoterapija padėtų? nes metus trunkančius būdus išbandyti tiesiog nebegaliu, nes greitai jau liksiu išvis be plaukučių....
Atsakyti
Labas rytelis gal tikrai galit pasidalinti kur darotės mezoterapiją taip pigiai ax.gif ir ar yra poveikis? Jaučiu greit liksiu tik su trim plaukais ant galvos, jei nesigriebsiu kokių būdų slinkimui sustabdyt verysad.gif
Atsakyti
Gal kas iš šiauliečių darėtės šią procedūrą „Classy Beauty" salone?
Radau, kad ten teikiama tokia paslauga
http://www.classybea...i...=12&lang=LT

Labai išslinko plaukai, nebežinau, net ką daryti verysad.gif Gal mezoterapiją bandyti...
Atsakyti
QUOTE(kosmetologe @ 2010 07 23, 20:04)
Yra galimybe nuskausminti, taciau atsiranda tikimybe i alergines reakcijas...taciau tai visai neskausminga procedura tai labiau baimes jausmas stipresnis, tiesiog bandykit rasti su vyru kompromisa bandykit tartis jei tik jam prades skaudet jus daugiau nebeleisit;)))) Jei plauko folikulas jau isnykes tai jau jis neatsinaujins taciau  nenunykusius folikulus galima isgelbet..kantrybes, pasiryzimo ir isvysit proceduros veiksminguma...

Pasirodo kad yra mezoterapija be adatu.Aisku kam tobuleti pirkti pakankamai brangius aparatus,jeigu yra klientu kurie gali viska iskesti...
Atsakyti
Ar yra bandziusiu beadatine mezoterapija?
Atsakyti
Kazin Klaipedoje daro tokias proceduras g.gif
Atsakyti
skamba kraupokai, adatos i galvos oda blink.gif bet ko tik nepadarysi del grozio mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ryt 9val. per sveikas žmogus kalbės apie mezoterapiją.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 23:54)
ryt 9val. per sveikas žmogus kalbės apie mezoterapiją.

gaila nemaciau labai idomu ka pasakojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 09 26, 10:38)
gaila nemaciau labai idomu ka pasakojo  g.gif

Galima pažiūrėti įrašą wink.gif
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti