Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 21:10)
visu pirma, tai lopselio grupeje yra leistina max 12 vaiku
cia pirma
o antra, parodyk prasau, kur tu matei metinikus isvestus ziema i lauka
Visu tuo tenka aukletojoms pasirupinti - ir maitina aukletoja su seimininka mazesniuosius apie save susisodinusios visus paeiliui, o vyresnieji bando patys valgyti.

Man su vienu stogas vaziuoja, o cia 12 blink.gif
O tai ka maziukams gryno oro neduoda blink.gif
Seiminkai nepriklauso vaikais rupintis. Nebent is gerumo, padeda aukletojai su vaikais uzsiimt. bet ne visos tokios seiminkos.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 17, 09:29)
man idomu kuo pagristas sitas reikalavimas

lotuliukas.gif manyčiau mąstyt su galva reikia doh.gif

šiaip lopšeliuose priima tik nuo maždaug 1,5 m. g.gif nebent yra kaip ir paminėtasisi "Pagrandukas" kur nuo 1m. priima
Atsakyti

Seiminkai nepriklauso vaikais rupintis. Nebent is gerumo, padeda aukletojai su vaikais uzsiimt. bet ne visos tokios seiminkos.
[/quote]
smile.gif deja klystate dabar seimininkes vadinasi aukletojos padejejom ir be puodu sveitimo, bei grupes tvarkymo turi padeti aukletojai uzsiimti su vaikais.tai puikiai zinau , nes teko sio darbelio paciai padirbet.
Atsakyti
isikimsiu ir as biggrin.gif
pagranduka mes bandem lankyti pernai- vaiksciot tik tik buvo pradejes, gere is buteliuko, valge tik rankom ir kakojo i kelnes- budavo pamaitintas, panesiotas, pries miegeli pasuptas, pampersai pakeisti ir i lauka isvestas. ir ne tik jis- o visi. ir priekaistu beja nei vieno.
Atsakyti

[/quote]
smile.gif deja klystate dabar seimininkes vadinasi aukletojos padejejom ir be puodu sveitimo, bei grupes tvarkymo turi padeti aukletojai uzsiimti su vaikais.tai puikiai zinau , nes teko sio darbelio paciai padirbet.
[/quote]

Tai ir aciu dievui, nes jei vienai aukletojai su tiek vaiku wacko.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jorune*: 14 rugpjūčio 2007 - 08:11
Na va man reikėjo, kad vaiką priimtų nuo metų ir šnipštas gavosi, ir nesvarbu, kad vaikas vaikšto nuo devynių mėnesių, kad valgo mūsų maistą visą ir net pinigai nerūpi duodami, nes vietų nėra g.gif Ir dar sako, kad jau užregistruotos grupės iki 2009 metų, nes vaikui tik mėnesis o jis jau užregistruotas į darželį, tai va tokie žmogeliai ir padaro problemų, nes jie sudaro eiles su vaikais, kurie nė dar šliaužioti nemoka. lotuliukas.gif Priims tik tuo atveju jei kas atsisakys eiti į darželį, tai dabar taip ir galvoju, kad koks tėvelis sugalvotų išvažiuoti į užsienį arba kuriam nors vaikui sueitų tiek metų, kad galėtų perkelti iš lopšelinės grupės ir tai jei tik tėveliai norės doh.gif tai gal reikia tėveliams pamokėti, kad jie perkeltų, o ne darželio darbuotojams lotuliukas.gif Ką jau padarysi tikriausiai ne man vienai reikės plėšytis tarp vaiko priežiūros ir mokslų dideliausios sėkmės tokioms mamytėms ir man taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakyca: 24 rugpjūčio 2007 - 11:37
QUOTE(ingakyca @ 2007 08 24, 12:35)
Na va man reikėjo, kad vaiką priimtų nuo metų ir šnipštas gavosi, ir nesvarbu, kad vaikas vaikšto nuo devynių mėnesių, kad valgo mūsų maistą visą ir net pinigai nerūpi duodami, nes vietų nėra  g.gif Ir dar sako, kad jau užregistruotos grupės iki 2009 metų, nes vaikui tik mėnesis o jis jau užregistruotas į darželį, tai va tokie žmogeliai ir padaro problemų, nes jie sudaro eiles su vaikais, kurie nė dar šliaužioti nemoka.  lotuliukas.gif Priims tik tuo atveju jei kas atsisakys eiti į darželį, tai dabar taip ir galvoju, kad koks tėvelis sugalvotų išvažiuoti į užsienį arba kuriam nors vaikui sueitų tiek metų, kad galėtų perkelti iš lopšelinės grupės ir tai jei tik tėveliai norės  doh.gif tai gal reikia tėveliams pamokėti, kad jie perkeltų, o ne darželio darbuotojams  lotuliukas.gif Ką jau padarysi tikriausiai ne man vienai reikės plėšytis tarp vaiko priežiūros ir mokslų dideliausios sėkmės tokioms mamytėms ir man taip pat  mirksiukas.gif

labas 4u.gif
O i kuri darzeli bandet papult?
Gal i "Pagranduka" ?
As irgi noriu saviski uzrasyti i ji tik kiek skambinau dabar man sake kad tik nuo 28 d. baigsis ju atostogos ir tada as galesiu atvaziuot?
Maniskiui tai tuoj 2 metai ir as jau ji noreciau vest nuo lapkricio, tai jis tikriausiai irgi i lopseli turetu papult g.gif
Tai tikriausiai mums sansu mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2007 08 24, 13:57)
labas  4u.gif
O i kuri darzeli bandet papult?
Gal i "Pagranduka" ?
As irgi noriu saviski uzrasyti i ji tik kiek skambinau dabar man sake kad tik nuo 28 d. baigsis ju atostogos ir tada as galesiu atvaziuot?
Maniskiui tai tuoj 2 metai ir as jau ji noreciau vest nuo lapkricio, tai jis tikriausiai irgi i lopseli turetu papult  g.gif 
Tai tikriausiai mums sansu mazai  g.gif

Mes bandėm papulti į centre esančius darželius apėjom praktiškai visus, na bandysim ir kituose rajonuose, bet jau matau, kad beviltiškas reikalas su jais. Taip ne visi darželiai dirba vasarą kiti pradeda dirbti kaip ir mokyklos, todėl ir mes dar aplankysim keletą. Kadangi jūsų vaikas jau didelis pagal lopšelių-darželių taisykles tai jus gali laisvai priimti (lopšeliai būna iki 3 metų, bet skiriasi amžius įvairiuose darželiuose). Nuo lapkričio gali būti, kad papulti šansų bus mažai tik dėl to, kad tuo metu nėra pertvarkomos grupės (čia man taip aiškino direktorė darželio), jos peržiūrimos sausio mėnesį kažkur ir tada vyresni (jei tėvai pageidauja doh.gif ) perkeliami į darželines grupes iš lopšelinių ir taip atsiranda vieta kitam vaikui. O lapkričio mėnesį grupės dar gali būti pilnos. Va tokiu būdu jei nepavyks papulti dabar, aš bandysiu papulti sausio mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 08 25, 10:03)
Mes bandėm papulti į centre esančius darželius apėjom praktiškai visus, na bandysim ir kituose rajonuose, bet jau matau, kad beviltiškas reikalas su jais. Taip ne visi darželiai dirba vasarą kiti pradeda dirbti kaip ir mokyklos, todėl ir mes dar aplankysim keletą. Kadangi jūsų vaikas jau didelis pagal lopšelių-darželių taisykles tai jus gali laisvai priimti (lopšeliai būna iki 3 metų, bet skiriasi amžius įvairiuose darželiuose). Nuo lapkričio gali būti, kad papulti šansų bus mažai tik dėl to, kad tuo metu nėra pertvarkomos grupės (čia man taip aiškino direktorė darželio), jos peržiūrimos sausio mėnesį kažkur ir tada vyresni (jei tėvai pageidauja  doh.gif ) perkeliami į darželines grupes iš lopšelinių ir taip atsiranda vieta kitam vaikui. O lapkričio mėnesį grupės dar gali būti pilnos. Va tokiu būdu jei nepavyks papulti dabar, aš bandysiu papulti sausio mėnesį  smile.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Nu vaziuosim ir mes tada i kelis darzelius uzsirasyt.
O jei kas ir mes iki sausio galesim palaukt, tai vis geriau negu iki kito rugsejo, kaip pas mus cia prie namu darzely doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2007 08 25, 18:00)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Nu vaziuosim ir mes tada i kelis darzelius uzsirasyt.
O jei kas ir mes iki sausio galesim palaukt, tai vis geriau negu iki kito rugsejo, kaip pas mus cia prie namu darzely  doh.gif

Matote, vistiek pasiklausinėkite kokios taisyklės tam darželį, nes vieni sako priimsim jei vieta bus, pas kitus nuo rugsėjo, kaip kad sakėt, net nežinau pagal ką jie taip daro, pagal idėją turėtų būti kažkokios taisyklės bendros, bet aš pastebėjau, kad jiems kaip patogu taip jie daro. O dėl užsirašymo rašykit ne į kelis, o į visus jums tinkamus, nes dabar matau, kad padariau klaidą, kad per vėlai pradėjau registruotis, nes mes nežinojom kur gyvensim doh.gif tai va rašykit visur, o po to kai gausit darželį iš kitų vietų jūs būsit tiesiog išbraukti, visos mamos taip daro dėl to tokios nežmoniškos eilės susidaro. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 08 26, 12:13)
Matote, vistiek pasiklausinėkite kokios taisyklės tam darželį, nes vieni sako priimsim jei vieta bus, pas kitus nuo rugsėjo, kaip kad sakėt, net nežinau pagal ką jie taip daro, pagal idėją turėtų būti kažkokios taisyklės bendros, bet aš pastebėjau, kad jiems kaip patogu taip jie daro. O dėl užsirašymo rašykit ne į kelis, o į visus jums tinkamus, nes dabar matau, kad padariau klaidą, kad per vėlai pradėjau registruotis, nes mes nežinojom kur gyvensim  doh.gif tai va rašykit visur, o po to kai gausit darželį iš kitų vietų jūs būsit tiesiog išbraukti, visos mamos taip daro dėl to tokios nežmoniškos eilės susidaro.  blink.gif

Aciu.
Reiks kita savaite apvaziuot kelis darzelius ir uzsirasyt.
Parasysiu ir kitoms kaip seksis, ka sneka.
Atsakyti
labutis
norejau paklausti kurioj kauno vietoj yra lopselis "Pagrandukas"
Atsakyti