Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

dabar isejo toks nutarimas tipo nuo metu priimti vaikucius bet man tai butu gaila leisti toki pipli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timotey: 18 balandžio 2007 - 10:56
QUOTE(cudo @ 2007 04 11, 17:48)
Laba. Labei reike vietos i lopseli,gal kur yra ? g.gif
Papildyta:

Ir prasau neistrinkit skelbima,o jai galit sutvarkikit klaidas  blush2.gif

g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 04 16, 08:02)
doh.gif nera vietos

kur nera vietos? nereikia cia nesamoniu pasakot, idek siek tiek pastangu ir atsiras ta vieta, bene tu tikies, kad darzelio vedejos skambines tau siulydamos vietas? as pati ieskau pupai darzelio - visur yra vietu. tereik nuvaziuot, pasneket ir uzsirasyt.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 04 19, 14:30)
kur nera vietos? nereikia cia nesamoniu pasakot, idek siek tiek pastangu ir atsiras ta vieta, bene tu tikies, kad darzelio vedejos skambines tau siulydamos vietas? as pati ieskau pupai darzelio - visur yra vietu. tereik nuvaziuot, pasneket ir uzsirasyt.

Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou bigsmile.gif
Ir nereike komentaru.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 04 20, 07:27)
Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou  bigsmile.gif
Ir nereike komentaru.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 04 20, 07:27)
Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou  bigsmile.gif
Ir nereike komentaru.

tai kam dar tema uzvedei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opusas: 30 balandžio 2007 - 14:24
QUOTE(Opusas @ 2007 04 30, 15:24)
tai kam dar tema uzvedei?  g.gif

pagal data tema buvo uzvesta Balande. mirksiukas.gif Dabar jou jai nereike.
Atsakyti
Sveikutės mamytės,

Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui 4u.gif .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 06 liepos 2007 - 15:06
QUOTE(zuika/puika @ 2007 07 06, 16:05)
Sveikutės mamytės,

Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui 4u.gif .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.

uz pinigus kiekvienam lopselyje aciras vieta deja Kaune tokios taisykles
Atsakyti
Gal mes laimingieji-bet nė viename iš mano vaikų lopšelių (eina į skirtingus) nereikėjo spec sąlygų į juos patekti.
Atsakyti
sveika

nuo metuku mazai kas priima. "Pagrandukas" priima tikrai, bet nezinau kaip ten vietu...
Atsakyti
Dekui, mamytes, uz konsultacijas. 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(weni @ 2007 07 07, 21:53)
uz pinigus kiekvienam lopselyje aciras vieta deja Kaune tokios taisykles

nu manau, kad taip gali buti, bet juk nenueisi ir nepasakysi:"kiek man cia dabar moketi, kad vaika priimtumet i lopseli".Vis tiek pazystamu tureti reikia. g.gif
Atsakyti