QUOTE(cudo @ 2007 04 11, 17:48)
Laba. Labei reike vietos i lopseli,gal kur yra ?
Papildyta:
Ir prasau neistrinkit skelbima,o jai galit sutvarkikit klaidas
Papildyta:
Ir prasau neistrinkit skelbima,o jai galit sutvarkikit klaidas
QUOTE(cudo @ 2007 04 16, 08:02)
nera vietos
kur nera vietos? nereikia cia nesamoniu pasakot, idek siek tiek pastangu ir atsiras ta vieta, bene tu tikies, kad darzelio vedejos skambines tau siulydamos vietas? as pati ieskau pupai darzelio - visur yra vietu. tereik nuvaziuot, pasneket ir uzsirasyt.
QUOTE(Dasha @ 2007 04 19, 14:30)
kur nera vietos? nereikia cia nesamoniu pasakot, idek siek tiek pastangu ir atsiras ta vieta, bene tu tikies, kad darzelio vedejos skambines tau siulydamos vietas? as pati ieskau pupai darzelio - visur yra vietu. tereik nuvaziuot, pasneket ir uzsirasyt.
Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou
Ir nereike komentaru.
QUOTE(cudo @ 2007 04 20, 07:27)
Ir nereike komentaru.
Ir nereike komentaru.
QUOTE(cudo @ 2007 04 20, 07:27)
Ir nereike komentaru.
Ir nereike komentaru.
tai kam dar tema uzvedei?
QUOTE(Opusas @ 2007 04 30, 15:24)
tai kam dar tema uzvedei?
pagal data tema buvo uzvesta Balande. Dabar jou jai nereike.
Sveikutės mamytės,
Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.
Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.
QUOTE(zuika/puika @ 2007 07 06, 16:05)
Sveikutės mamytės,
uz pinigus kiekvienam lopselyje aciras vieta deja Kaune tokios taisykles
Gal mes laimingieji-bet nė viename iš mano vaikų lopšelių (eina į skirtingus) nereikėjo spec sąlygų į juos patekti.
sveika
nuo metuku mazai kas priima. "Pagrandukas" priima tikrai, bet nezinau kaip ten vietu...
nuo metuku mazai kas priima. "Pagrandukas" priima tikrai, bet nezinau kaip ten vietu...
Dekui, mamytes, uz konsultacijas. .
Papildyta:
nu manau, kad taip gali buti, bet juk nenueisi ir nepasakysi:"kiek man cia dabar moketi, kad vaika priimtumet i lopseli".Vis tiek pazystamu tureti reikia.
Papildyta:
QUOTE(weni @ 2007 07 07, 21:53)
uz pinigus kiekvienam lopselyje aciras vieta deja Kaune tokios taisykles
nu manau, kad taip gali buti, bet juk nenueisi ir nepasakysi:"kiek man cia dabar moketi, kad vaika priimtumet i lopseli".Vis tiek pazystamu tureti reikia.