Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

Sveikutes. Ir as planuoju nuo metuku bandyti leisti i lopseli savo dukryte. Kazin ar Vilijampoleje kuriam nors lopsely priima tokio amziaus? Ir pries kiek laiko reikia ten uzsirasyti? Turbut ir ten eiles yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kribuk: 05 gruodžio 2006 - 21:21
QUOTE(Kribuk @ 2006 12 05, 21:20)
Sveikutes. Ir as planuoju nuo metuku bandyti leisti i lopseli savo dukryte. Kazin ar Vilijampoleje kuriam nors lopsely priima tokio amziaus? Ir pries kiek laiko reikia ten uzsirasyti? Turbut ir ten eiles yra.  smile.gif

Vilijampolėje tik nuo 1,5m...nors....gal kas per metus pasikeitė...mes tai skambinome ir ėjome į visus iš eilės... ax.gif
Atsakyti
Sveika, braskute_v
perskaiciau temoje, kad radai kur vesti vaikuti.
Atsitiko ekstra situacija, kad neturiu kam palikti vaikucio saugoti, o pati dirbu. Todel ieskau skubiai apie dainavos studentu gatve kuo arciau darzelio.
Gal gali pasakyti i koki darzeli ruosiates eiti?

Gal kas nors zinote koki darzeli arciau dainavos rajono, kur galeciau savo klecke leisti i darzeli? Amzius 1 metai 8 menesiai, bet be pampersu vaikstom, valgom pacios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etnamliv: 05 sausio 2007 - 15:38

lopselyje-darzelyje'zilvitis' hipodromo gatyeje atsidare nauja lopselio grupe nuo sausio2dienos.kiek teko girdeti visus sekmingai prieme bejokiu laukneseliu.ten pasitalpino mano giminaitis irju draugu vaikutis.vaikams 1.5m.sake viskas super.
Atsakyti
Siandien želmenėlį buvau aklėtoja sakė,kad eiliu nėra.Nori ,kad be pampersu ir nors kiek ,kad valgytų pats .
Papildyta:
ten yra grupe nuo metuku ,tikrai zinau ,nes drauge vede
Atsakyti
braskute koki lopseli radai? man irgi aktualu..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 01 12, 18:46)

kreipkis i "Žara",ten nauja lopselio grupe atsidarius.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 01 12, 18:46)

QUOTE(astra02 @ 2007 01 12, 21:13)
kreipkis i "Žara",ten nauja lopselio grupe atsidarius.

Labutis 4u.gif
Žaroje ir lankome 4u.gif Esu tikrai labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Kaune gyvenu neseniai, turiu mažą sūnelį ir pradėjau rūpintis kur reiks palikti vaikelį, kai mamytei reiks gryžti į darbą.
Padėkite, gal kas žino ar yra lopšeliai kurie priima vaikiukus nuo 1metukų ar 1,5 metų?
Labai laukiu žinių
Atsakyti
Yra.Zaros darzelyje,ten dvi lopselio grupes. rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau tiksliai, kaip darželis vadinasi, bet Šilainiuose kažkuris tikrai tokio amžiaus vaikiukus priima smile.gif
Atsakyti
Tikrai yra ax.gif Tik reiketu paciai pasiskambinti i darzelius ir pasiklausti ar priima ar ne, kokios salygos, aukletojos. Tik patariu nedelsti, nes eiles i sias grupes taip pat yra kaip ir visuose darzeliuose smile.gif
Atsakyti