Na, tai gal žino kas į kokius darželius pirmiausia galėtume kreiptis dėl laisvų vietų?
QUOTE(Sie_muska @ 2012 08 02, 11:43)
Na, tai gal žino kas į kokius darželius pirmiausia galėtume kreiptis dėl laisvų vietų?
mane ir tai domina, o buna gal koks puslapis kur paskelbia laisvas vietas? ar cia naivu tiketis? o gal yra sarasas kokie darziukai kada atostogauja?
sveikos:)
Gal galite man padėti, savo mergytę į daržiuką įrašiau 1m.3mėn., jai db yra 3m.3men., darželis kauno rajone, direktorė mergyte nori igrusti i lopselinuku grupę, kurioje mazdayg o gal ir daugiau bus puse vaikuciu 2metuku, o kiti treju, tarp ju ir mano mergyte, ar taip galima daryti?
As bijau kad atsiliks jos raida, nes netikiu kad su didesniais vaikuciais uzsiims atskirai..
Pries metus lankeme kita darzeli,tai ten tokiu problemų nebuvo, viskas gerai, tai db kaip durna isejau is to darzo, jis toliau nuo namu ir atejau i si su nesamoninga tvarka..
Ar taip jie gali elgtis, ka man daryti, kur kreiptis?
Gal galite man padėti, savo mergytę į daržiuką įrašiau 1m.3mėn., jai db yra 3m.3men., darželis kauno rajone, direktorė mergyte nori igrusti i lopselinuku grupę, kurioje mazdayg o gal ir daugiau bus puse vaikuciu 2metuku, o kiti treju, tarp ju ir mano mergyte, ar taip galima daryti?
As bijau kad atsiliks jos raida, nes netikiu kad su didesniais vaikuciais uzsiims atskirai..
Pries metus lankeme kita darzeli,tai ten tokiu problemų nebuvo, viskas gerai, tai db kaip durna isejau is to darzo, jis toliau nuo namu ir atejau i si su nesamoninga tvarka..
Ar taip jie gali elgtis, ka man daryti, kur kreiptis?
Tai gal laikinai. po to atsiras vieta ir perves į darželinę grupę?
sake, kad veliau perves, bet as nesuprantu kaip paskui atsiras vietu jei db ju nera, darzelyje yra is viso 6 grupes darzelinuku..viena is ju lopselinuku..
Taigi kas nors gali išvykti
O realiai kam nors buvo, kad atsirado laisva vieta ir pateko vaikas is rajono i miesto darzeli. Man kazkaip utopiskai skamba, ypac kai mieste gyvenantys blaskosi nerasdami kur leisti vaika.
QUOTE(LinaP. @ 2012 08 25, 21:53)
Tai gal laikinai. po to atsiras vieta ir perves į darželinę grupę?
Ka reiskia laikinai, nesuprantu. Juk tai vaikas jis adaptuojasi, jam nauja aplinka nauji zmones , o paskui vel ima ir perkelia , nu nesuvokiama. Nesamone. Galiu paklausti koks tai Darzelis ??? O beje 3m ir 3 menesiai jau ne lopselinis vaikiukas . Lopsiukai iki 3 metuku, kas ten per tvvarka.
Laikinai- nesamoneee
Norejau paklaust, gal kas zinote, uzrasiau vaika i darzeli, bet dabar noriu pakeisti, ir uzrasyti i kita darzeli kaip 1nr, o sita kur seniau uzrasius, palikti kaip nr2. ? ar imanoma taip?
Tikrai imanoma
Laba,
norejau paklausti, ar vaikuti i darzeli galima registruoti tik pagal tai, kokioje seniunijoje gyvenama, ar galima darzeli rinktis laisvai ir kitoje seniunijoje? Ačiū
norejau paklausti, ar vaikuti i darzeli galima registruoti tik pagal tai, kokioje seniunijoje gyvenama, ar galima darzeli rinktis laisvai ir kitoje seniunijoje? Ačiū