Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

Papildysiu: prioritetai nesumuojami. hihihi.gif

Kodėl pasislinkote į eilės galą, gali atsakyti tik įstaigos vadovas. Gali būti, kad atsirado vaikų, turinčių pirmesnius prioritetus. g.gif
Atsakyti
Aš užrašiau vaiką vos tik gimusi į darželį, tai nereik suk galvos ir nervuotis
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2012 03 23, 12:01)
Aš užrašiau vaiką vos tik gimusi į darželį, tai nereik suk galvos ir nervuotis

As taip pat padariau, bet deja... didelis gavos sukimas ir t.t. nes i abu nepapuolame doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, gal esate susidure su tokiu dalyku... Pries metus laiko buvau prisijungus prie internetines duomenu bazes, viskas buvo gerai, dabar galvoju vel pasiziuresiu, kaip eile juda biggrin.gif ir deja, su savo ID neduoda prisijungti doh.gif Nesuprantu kame reikalas, ir idomu, kur butu galima ta ID pasitikslinti, vaziuoti i darzeli specialiai nesinori g.gif
Atsakyti
Reikia paskambinti sekretorei ir ji pasakys, juk 2 egz pildo: vienas jums - kitas darzui. Sekmės
Atsakyti
QUOTE(LinaP. @ 2012 04 15, 12:55)
Reikia paskambinti sekretorei ir ji pasakys, juk 2 egz pildo: vienas jums - kitas darzui. Sekmės

Reikes tuomet pasiskambinti ir suzinoti, bet jokio lapo as negavau, kai uzrasiau vaikuti i darzeli ... Idomu, kodel nieko nedave g.gif Ir gal dar gal kas pasidalintu ziniomis, kaip reiktu elgtis, jei i darzeli papultume antra pagal prioriteta, bet nusprendeme nelankyti, ar uztenka paskambinti, ar reiktu vaziuoti i pati darzeli ir ten pranesti ?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Noreciau, kad atsakytu tikrai zinantis zmogus, nes net is skirtingu darzeliu vedeju sulaukeme skirtingu atsakymu smile.gif
Kokia konkreciai pirmumo teise patekti i formauojamas grupes turi vaikai is daugiavaikiu seimu? Ka duoda tas 4 nr. pazymetas prioritetas? Ar tokie vaikai aplenkia visus vaikus, neturincius jokio pirmumo, uzleisdami tik vaikus, turincius aukstesni pirmuma?
Pagal Kaunas.lt tinklapyje nurodyta normini akta, kaip ir taip turetu buti? Bet ar taip yra realybeje?
Buciau labai dekinga atsakiusiam 4u.gif
Atsakyti
Kaune "Vaidiluteje" lygtai vietu buna
Atsakyti
QUOTE(alabama999 @ 2012 04 27, 07:54)
Kaune "Vaidiluteje" lygtai vietu buna

mano vyresnele lanko vaidilute..nzn kaip ten su vietom...musu lopselio grupeje atsirado viena laisva (isejo viena mergyte), tai aju kita diena atsirado nauja (matyt pagal sarasus).. rolleyes.gif
Atsakyti
Radau www.ikimokyklinukas.lt - gal kam reikia 4u.gif
Gegužės 7–11 dienomis nuo 10 iki 18 valandos Kauno ikimokyklinėse įstaigose ir darželiuose-mokyklose vyks atvirų durų dienos „Darželiai kviečia“.
Kviečiame šeimas, namuose auginančias mažamečius vaikus, pasinaudoti puikia proga parinkti vaikui tinkamiausią ugdymo įstaigą. Adresus galite sužinoti ir informaciją apie ikimokyklinį ugdymą galite rasti Kauno miesto savivaldybės internetinės svetainės skyrelyje „Švietimas ir kultūra“ bei internetiniu adresu http://darzeliai.kaunas.lt.

2012–2013 mokslo metų naujiena – atidaromos bendrosios paskirties darželio grupės Kauno lopšelyje-darželyje „Klausutis“ (Kovo 11-osios g. 14, tel. 45 43 09) ir Kauno Aleksandro Stulginskio pagrindinėje mokykloje (Partizanų g. 152, tel. 31 20 88).
Atsakyti
Gal kuri nors žinote, kur galima pasižiūrėti savo eilės numerį į Kauno rajono darželius? bandau ieškot rajono savivaldybės puslapy, bet niekaip nerandu, nors girdėjau, kad tikrai yra sąrašai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pardavieja @ 2012 07 05, 12:49)
Gal kuri nors žinote, kur galima pasižiūrėti savo eilės numerį į Kauno rajono darželius? bandau ieškot rajono savivaldybės puslapy, bet niekaip nerandu, nors girdėjau, kad tikrai yra sąrašai.
4u.gif

kiek žinau tik Kauno miesto yra savivaldybės puslapy tokie sarašai, o kad rajono būtų neteko girdėt, nebent labai neseniai atsirado, bandžiau žiūrinėt neradau ir aš. nebent atskiri darželiai savo tinklapiuose skelbia
Atsakyti