Mes užsirašėme liepos viduryje į Kauno Sadutės darželį-lopšelį, jau nuo rugsėjo 5d. lankome Ten lopšelio yra trys grupės., tai didesnė tikimybė patekti
QUOTE(mamike15 @ 2011 09 09, 08:16)
Mes užsirašėme liepos viduryje į Kauno Sadutės darželį-lopšelį, jau nuo rugsėjo 5d. lankome Ten lopšelio yra trys grupės., tai didesnė tikimybė patekti
mat kaip idomiai..aš dar gegužės gale skambinausi ten ir klausiau, ar yra galimybė užsirašius patekti i lopšelį, man buvo atsakyta griežtai, kad jokių galimybių, absoliučiai nėra šansų.. tai kaip tada suprast....
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 09, 09:33)
mat kaip idomiai..aš dar gegužės gale skambinausi ten ir klausiau, ar yra galimybė užsirašius patekti i lopšelį, man buvo atsakyta griežtai, kad jokių galimybių, absoliučiai nėra šansų.. tai kaip tada suprast....
O jums priklauso šitas darželis pagal gyvenama vieta? Gal į tai atsižvelgia
mes rugsejo 1 d uzsirasem i sadute o jau nuo 5d einam
QUOTE(Auksuole @ 2011 09 09, 09:43)
taip mes iš to rajono, kuriame yra darželis. vat tas man ir keista.dabar jau neesmė, netikėtai gavome vieta kitame ir jau lankome, bet nesuptrantu, sakau gegužę klausiau ir man griežtai buvo pasakytam, kad ar aš įsirašysiu ar ne, nėra jokių galimybių.
Sveikos, gal kas nors žinot ar tai tiesa, jeigu pvz: šiais metais nepapuolėm į darželį, tai direktorė sako, kad net kitais negausim, nes pirmumą turės tie kurie užsirašė 2012 metams. Nesuprantu, tai vadinas kad išvis jo nei kitais,nei dar kitais negausim. Na nesąmonė kokia, bet mes gi pirma jų eilėje stovim užsirašę į 2011 eilę.
Kažkokia nesamonė tikrai Kaune.
Kažkokia nesamonė tikrai Kaune.
Na, ne visai nesąmonė.
Jei grupės būtų komplektuojamos mišrios, t.y., vienoje grupėje būtų ir 3, ir 4, ir 6 m. vaikai, turėtumėte pakliūti.
Bet grupės paprastai komplektuojamos pagal amžių. Jei šiemet grupė jau sukomplektuota, kitais metais ji taip pat bus pilna. Todėl ir sako, kad nepakliūsite. Tačiau visada yra tikimybė, kad kažkas kažkur išvyks ir vietų atsiras.
Jei grupės būtų komplektuojamos mišrios, t.y., vienoje grupėje būtų ir 3, ir 4, ir 6 m. vaikai, turėtumėte pakliūti.
Bet grupės paprastai komplektuojamos pagal amžių. Jei šiemet grupė jau sukomplektuota, kitais metais ji taip pat bus pilna. Todėl ir sako, kad nepakliūsite. Tačiau visada yra tikimybė, kad kažkas kažkur išvyks ir vietų atsiras.
QUOTE(klopedija @ 2011 10 18, 14:51)
Na, ne visai nesąmonė.
Labai ačiū, tad kantriai lauksim.
QUOTE(Juline @ 2011 10 19, 14:51)
Labai ačiū, tad kantriai lauksim.
o kokiam darze jus uzsirase?
aš irgi įsiterpsiu. bet tai kaip suprast kitais metais grupė irgi bus pilna, negi nepakliuvus 2011 bus nustumta į eilės galą? tai tada reiktų pildyt iškart atskirus prašymus 2011, 2012-iems metams jei vėliau užsirašę tave aplenkia ar kaip? aš įsivaizduoju jei nepakliūva vaikai vienais metais tai paskui tos eilės persistumdo bet gal aš neteisi
Papildyta:
bet paprastai turbūt būna daugiau negu viena to amžiaus grupė, be to juk ne visi veda vaikus tik nuo 2 metukų, būna ir vyresnių naujokėlių
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2011 10 18, 15:51)
Na, ne visai nesąmonė.
bet paprastai turbūt būna daugiau negu viena to amžiaus grupė, be to juk ne visi veda vaikus tik nuo 2 metukų, būna ir vyresnių naujokėlių
QUOTE(jolantux777 @ 2011 10 19, 17:08)
kaip suprast kitais metais grupė irgi bus pilna, negi nepakliuvus 2011 bus nustumta į eilės galą?
tada reiktų pildyt iškart atskirus prašymus 2011, 2012-iems metams jei vėliau užsirašę tave aplenkia ar kaip?
Nebus nustumta į eilės galą, gal net stovės pirma eilėje. Bet jei grupėje vietos nebus - tai nebus. ***
tada reiktų pildyt iškart atskirus prašymus 2011, 2012-iems metams jei vėliau užsirašę tave aplenkia ar kaip?
"Lenktyniauja" ne anksčiau ar vėliau užsirašę, o tie, kurie pretenduoja į atitinkamo amžiaus grupę. Nei priešmokyklinuką į lopšį neskirs, nei lopšelinuką nukreips į kokią penkiamečių grupę.
Gal kas žinote kaip yra ten su tais prioritetais?
Jei mes turime prioritetą (sesuo lanko tą darželį) tai mes prašokame visus vaikus kurie neturi jokio prioriteto?
Jei mes turime prioritetą (sesuo lanko tą darželį) tai mes prašokame visus vaikus kurie neturi jokio prioriteto?