pas mus problema. zodziu kai rasemes, uzsirasem i eile ne ten kur dabar atrodytu reikejo. darzelio eileje stovim 2012 metu birzelio1 d. bet noretusi anksciau leist i lopseli. pasakykit kas su patirtimi, ar visiskai be sansu atrast kokia laisva vietele lopselyje, bet kuriame kauno kampelyje, jei juose eileje nestovim? ar dar yra kokios vilties?
QUOTE(Daisiuke @ 2011 08 17, 09:43)
pas mus problema. zodziu kai rasemes, uzsirasem i eile ne ten kur dabar atrodytu reikejo. darzelio eileje stovim 2012 metu birzelio1 d. bet noretusi anksciau leist i lopseli. pasakykit kas su patirtimi, ar visiskai be sansu atrast kokia laisva vietele lopselyje, bet kuriame kauno kampelyje, jei juose eileje nestovim? ar dar yra kokios vilties?
Nueikit į Kauno savivaldybės puslapį ten skelbiama informacija kur yra laisvu vietų.
Bent praeitais metais buvo, šiemet nežiūrėjau.
QUOTE(Dodže @ 2011 08 24, 11:29)
Nueikit į Kauno savivaldybės puslapį ten skelbiama informacija kur yra laisvu vietų.
buvau as tame puslapyje..nieko ten ner...yra keli lopseliai parasyti...bet i juos paskambinus sako akd nera, o jei atsiras vieta tai uz bruksnio yra nepatekusiu vaiku
geriausia pasiskambint i darzelius. Manau dar galima rast, nes mes buvom pateke i abu darzelius i kuriuos uzsirasem. Vieno zinoma atsisakem.
Manau kuo greiciau uzsirasysit tuo geriau. NOrs mes uzsirasem i viena darzeli geguze o i kita birzeli , o nuo vakar jau einam i darzeli.
Papildyta:
"KREGZDUTE" IR "SERMUKSNELI"
Manau kuo greiciau uzsirasysit tuo geriau. NOrs mes uzsirasem i viena darzeli geguze o i kita birzeli , o nuo vakar jau einam i darzeli.
Papildyta:
QUOTE(eriqutia @ 2011 06 21, 19:47)
O į kuriuos darželius buvote užsirašiusi? Įdomu, kur čia tų vietųyra
Mes Užsirašėm sausio mėn. į du. Dėja, nė į vieną nepatekom....
Mes Užsirašėm sausio mėn. į du. Dėja, nė į vieną nepatekom....
"KREGZDUTE" IR "SERMUKSNELI"
Sadutej laisvu vietu ira darzelija mes uzsirasem rugsejo 1d o jau rugsejo 5 d eisim i darzeli. lopselio grupes sake tai perpildytos
Papildyta:
taip lopselis ira
Papildyta:
QUOTE(elitatile @ 2011 09 03, 18:20)
o "Saulutę" Krėvės pr 56 raso kad garzelis mokykla, ar tikrai ten yra lopselio grupiu?
Papildyta:
o "Saulutę" Krėvės pr 56 raso kad garzelis mokykla, ar tikrai ten yra lopselio grupiu?
Papildyta:
taip lopselis ira
QUOTE(elitatile @ 2011 09 03, 19:20)
Papildyta:
Papildyta:
jau ir ten nera vietu
Mes atsisakem is svirnelio
QUOTE(Jurgel @ 2011 07 18, 11:47)
reikia eiti www. kaunas. lt, tada šone pasirenkat paslaugos---- švietimas---- priėmimas į ikimokyklinio ygdymo įstaigas. Ten spaudžiate užsisakyti paslaugą,pasijungiate per internetinę bankininkystę ir pildot prašymą
sveikos,
ateinu su prasymu, niekaip nepavyksta prisijungti i Kauno puslapi, kad uzpildyt prasyma i darzeli spaudziu uzsisakyti paslauga, ismeta prisijungima, suvedu duomenis taciau man vel ismeta ta pati pradini puslapi kur prisijungti ar kam nors pavyksta siom dienom prisijungti ar cia man vienai neleidzia? buciau labai dekinga uz informacija
Gali būti, kad stringa programa. Skambinkitės į švietimo skyrių atsakingam asmeniui.
QUOTE(merginuke @ 2011 09 08, 12:29)
sveikos,
ateinu su prasymu, niekaip nepavyksta prisijungti i Kauno puslapi, kad uzpildyt prasyma i darzeli spaudziu uzsisakyti paslauga, ismeta prisijungima, suvedu duomenis taciau man vel ismeta ta pati pradini puslapi kur prisijungti ar kam nors pavyksta siom dienom prisijungti ar cia man vienai neleidzia? buciau labai dekinga uz informacija
Man irgi nepavyko prisijungti ir issiusti prasymo, bet prisedau prie kito kompiuterio ir pavyko, tai taip ir nezinau, ar cia ju programa kalta,ar mano kompiuteris. Vakar sekimingai uzrasiau vaika el.budu, kaip minejau is kito kompo.