Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

QUOTE(dazauto @ 2010 09 05, 20:06)
O tai kaip suprantu 2011 m rudeniui sarasu tikrai nebus dar g.gif

savo darziuko sarase matom net 2112 m norinciu pradet lankyt vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 09 05, 20:08)
savo darziuko sarase matom net 2112 m norinciu pradet lankyt vaikuciu  4u.gif
Taip. Nes registruojami visi prašymai, kur nurodoma pageidaujama lankymo pradžia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau supratau ir radau savo zioga sarasuose - laukiancia eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 09 05, 20:08)
savo darziuko sarase matom net 2112 m norinciu pradet lankyt vaikuciu  4u.gif

Oi, 2012 blush2.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas nors galit man paaiskint ka reiskia eiles numeris sarase. jei lopselio grupeje 15 vaikuciu, tai kad patektume i ja turime buti bent 15, ar butinai 1?
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 09 13, 22:53)
sveiki,
gal kas nors galit man paaiskint ka reiskia eiles numeris sarase. jei lopselio grupeje 15 vaikuciu, tai kad patektume i ja turime buti bent 15, ar butinai 1?

vieta sarase nurodo, kelinti butumete kvieciami, jeigu atsirastu darzelyje vieta, kitaip sakant, sarase esantys vaikuciai - laukiantys eiles patekti i darziuka arba jau nepateke...
Atsakyti
Ar galit padet, ivedziau as savo vaiko ID ir man raso, kad Duomenų bazėje nėra nurodyto vaiko ID, gal as ka ne taip darau? Ivedu iD ir spaudziu prasymo informacija
Atsakyti
pabandykit pakeisti metus. gal ne tie parinkti?
Atsakyti
Tai, kad ten is vis jokiu metu nevedziau...tik ID
Papildyta:
Oi, jau pamaciau savo maziuko varda...net ne ten ejau...
Atsakyti
Turiu durna klausima. NUO KO PRADETI norint uzrasyti vaika i darzeli, t.y. kur kreiptis 4u.gif ? Dabar kazkaip jau kitaip, ne i pati darzeli reikia eiti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2010 09 28, 16:18)
Turiu durna klausima. NUO KO PRADETI norint uzrasyti vaika i darzeli, t.y. kur kreiptis 4u.gif ? Dabar kazkaip jau kitaip, ne i pati darzeli reikia eiti... ax.gif

Galima i darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2010 09 28, 16:18)
NUO KO PRADETI norint uzrasyti vaika i darzeli, t.y. kur kreiptis 4u.gif ?
Geriausia iškart eiti į darželį. Tik jei labai labai reikia vietos, ne svarbu kur, galima eiti į švietimo skyrių ir teirautis, ką gali pasiūlyti.
Atsakyti