Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

QUOTE(maman8 @ 2010 06 22, 14:43)
na pati ir atsakysiu  tongue.gif , kol kas nera galimybes paraiska nusiust elektroniniu budu, geriausia eit i svietimo skyriu jei nori uzrasyt i du darzelius

arba darzelyje uzpildyt paraiska, paraiskoje galima pazymeti ir antra pasirinkima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 08 01, 18:10)
Tai gi parašiau: į Švietimo skyrių, Dobužinskio g., priešais viešbutį Takioji Neris. Daugiau čia: http://www.kaunas.lt....php?1563940425

o gal zinot ka daryt jei noriu uzrasyt i du darzelius, taciau vienas Kaune, kitas Raudondvary? g.gif
Atsakyti
Raudondvario įstaigos priklauso Kauno rajono savivaldybės švietimo skyriui, ten priėmimas vyksta įprasta tvarka. O Kaune, kaip Kaune... ax.gif
Registruokitės Kaune į du darželius ir Raudondvary, o papulsit ten, kur Dievas duos. hihihi.gif Tik, kai pradėsit lankyti kažkurią įstaigą, neužmirškit informuoti kitas, kad išbrauktų iš eilės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 08 02, 22:42)
Raudondvario įstaigos priklauso Kauno rajono savivaldybės švietimo skyriui, ten priėmimas vyksta įprasta tvarka. O Kaune, kaip Kaune...  ax.gif 
Registruokitės Kaune į du darželius ir Raudondvary, o papulsit ten, kur Dievas duos. hihihi.gif  Tik, kai pradėsit lankyti kažkurią įstaigą, neužmirškit informuoti kitas, kad išbrauktų iš eilėsmirksiukas.gif

aciu, bandysim laime 4u.gif mums jau metukai, kazkaip uzsivelinom su uzsirasymu. bet va cia http://darzeliai.kau.../laisvosvietos/ rodo viena lopseli su laisva vieta nuo kitu metu liepos, tikiuosi nemeluoja smile.gif
Atsakyti
Gal man kas pasakys kaip cia suprast situos sarasus? laisva nuo 2010.09.01 iki 2010.08.31........... nieko nesuprantu... ar cia is vis teisybes nors kiek yra ar negalima tiket? paskambinau i viena darzeli, tai direktore man paaiskino kad nesamone sitie sarasai. nera vietu laisvu. niekur. ypac silainiuose. tai kaip jums mamytes tokia oficiali informacija? tai kam tas puslapis tada is vis skelbimas... blink.gif as tai pasimetus... atsikraustem tik ka i Kauna, tai kur vaika det jei neturejom galimybes uzsirasyt i darzeli nuo gimimo.... nesitikejom kad taip radikaliai gyvenimas pasikeis... o dukrytei jau 3 metai...
Atsakyti
Viskas daroma tėvų labui ir vaikų gerovei! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2010 08 03, 19:16)
Gal man kas pasakys kaip cia suprast situos sarasus? laisva nuo 2010.09.01 iki 2010.08.31........... nieko nesuprantu... ar cia is vis teisybes nors kiek yra ar negalima tiket? paskambinau i viena darzeli, tai direktore man paaiskino kad nesamone sitie sarasai. nera vietu laisvu. niekur. ypac silainiuose. tai kaip jums mamytes tokia oficiali informacija? tai kam tas puslapis tada is vis skelbimas...  blink.gif  as tai pasimetus... atsikraustem tik ka i Kauna, tai kur vaika det jei neturejom galimybes uzsirasyt i darzeli nuo gimimo.... nesitikejom kad taip radikaliai gyvenimas pasikeis... o dukrytei jau 3 metai...

Silainiuose manau tikrai bus problema su darzeliais. Mes gyvenam Dainavos raj. tai prieme be problemu nuo 2 metuku i lopseli, ir dar laisvu vietu buvo.
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2010 08 03, 16:16)
Gal man kas pasakys kaip cia suprast situos sarasus? laisva nuo 2010.09.01 iki 2010.08.31........... nieko nesuprantu... ar cia is vis teisybes nors kiek yra ar negalima tiket? paskambinau i viena darzeli, tai direktore man paaiskino kad nesamone sitie sarasai. nera vietu laisvu. niekur. ypac silainiuose. tai kaip jums mamytes tokia oficiali informacija? tai kam tas puslapis tada is vis skelbimas...  blink.gif  as tai pasimetus... atsikraustem tik ka i Kauna, tai kur vaika det jei neturejom galimybes uzsirasyt i darzeli nuo gimimo.... nesitikejom kad taip radikaliai gyvenimas pasikeis... o dukrytei jau 3 metai...

Va pas mus panasi situacija doh.gif Mes tik rugseji gryztam gyventi i Kauna..tai net nzn ka daryt su mazuoju g.gif Noriu leisti i Lopseli, bet manau, kad nelabai gausim vieta..Tam psl yra laisvu vietu, bet kur kreiptis net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2010 08 03, 18:16)

Skambinausi į visus darželius Šilainių seniunijoje. Sakė seni duomenis ir vietų tikrai nėra. Tuo tarpu sistema rodo, kad yra laisvų.
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2010 08 16, 13:27)
Skambinausi į visus darželius Šilainių seniunijoje. Sakė seni duomenis ir vietų tikrai nėra. Tuo tarpu sistema rodo, kad yra laisvų.

Tai gal i svietima pabandykite paskambinti g.gif
Atsakyti
vakar skambinau y kokia 20 darzeliu,nors darzeliu sistema rodo,kad vietu yra kur 2 vietos, kur 5,kitur 20,darzeliai vienbalsiai tvirtino,kad vietu nera,o pasak ju ta sistema rodo nesamones.paskambinau y silainiu seniunija,jie nieko nezino,nors darzeliai turejo pristayti jiems laisvas vietas ir vaiku sarasus,bet to nepadare ir padeti jie niekuo negali.paskambinau y svietima tai pasake kad gali buti,jog rodo netiksliai ir pasiule skambintis y darzelius.zodziu trukt uz vadziu-vel ispradziu.................
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2010 08 16, 13:27)

atkreipkit demesi, kad sistema rodo, kad vieta laisva tik iki 09.01, o nuo rugsejo naujos grupes jau sudarytos 4u.gif
Atsakyti