Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

QUOTE(vixiuke @ 2009 09 09, 20:40)
yra ir dar kaip yra...
Labai įdomu... g.gif

Na, tai tegul tokie darželiai ir užsidaro, jei nesugeba pritraukti vaikų, kai kitose įstaigose "tiršta" tongue.gif . Manau, visuomet galima rasti priemonių sudomint klijentus, tereikia pasukt galvas. tongue.gif
Atsakyti
Labas mamos,
pranešu, kad Kauno "saulutės" lopšely- daržely yra vietų 'nykštukų' grupėj. ten yra trimečių grupė, bet priimtų 2005-2006-2007metų vaikiukus. reiktų kokių 5-6 vaikiukų. maža vilties aišku, bet bandau.
pati esu vieno trimečio mama, lankom nuo pernai, šiemet atėjo mažiukų nemažai, darė papildomas grupes.bet gavos kaip gavos - keli seniokai išėjo iš mūsų, keli naujokai neatvyko. o dabar mūsų grupės vaikam gręsia išdalinimas po kitas grupes, ko labai nenorėčiau,nes pripratę esam prie savos grupės, savų auklėtojų.
vienu žodžiu, kam aktualu - prašom į svečius.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 09, 20:40)
yra ir dar kaip yra...

g.gif o mano sunaus darzelyje tiek vaiku prikista,kad siaubas kazkoks doh.gif darzelio grupese22-26,lopselio-19 g.gif protest.gif
Atsakyti
Kaune, Pagranduko darželyje, "Pelėdžiuko" grupėje (lopšelis) yra nemažai laisvų vietų.
Atsakyti
Kauno lopšelis -darželis „Kregždutė“
papildomai priima:
•2 – 3 m. vaikus (5)
•3-4 m. vaikus (5)
•4-5 m. vaikus (5).
Maloniai laukiame!
Adresas: P. Plechavičiaus 21
Telefonas: 8 37 312450
Atsakyti
Žinau, kad ,,Žaroje" yra dvi laisvos vietos. Super grupės ir darbuotojai.
Atsakyti
Sveiki, Kauno lopšelyje - darželyje "Sadutė" , esančiame Partizanų g. 122 yra laisvų vietų lopšelio gr. ir darželio gr. (2006 m. - 2007 m pradžioj gimusiems). 4u.gif

Atsakyti
As apsisprendziau vesti savo dukra i lopseli nuo sausio men. Mums bus kaip tik 2m. Jei bus kokiu ziniu (as seksiu tema), prasom informuoti. Gyvenam Pramones pr. Aktualus geri (!) lopseliai artimiausiuose rajonuose.
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 07, 13:36)
Jei bus kokiu ziniu (as seksiu tema), prasom informuoti.
Siūlyčiau nieko nelaukti, o jau dabar minti darželių slenksčius ir teirautis tiesiogiai direktorių. "Geruose" lopšeliuose eilės!

Beje, užėjus į keletą įstaigų, bus lengviau apsisręsti, kuri Jums "geresnė" mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 07 spalio 2009 - 19:06
Sveikos,
as turiu 2 dukrytes ir abi noreciau leisti i ta pati darzeli. Planuoju vesti nuo ziemos arba pavasrio pradzios. Vineia 4 metai, o mazajai kova bus 2 metai. Gal galit patrati i kuri darzeli man geriausiai jas leisti, kad butu laisvu vietu ir darzelis butu geras 4u.gif Gal kas kokiu rekomendaciju duotu? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,norejau pasidometi...mes gyvenam Silainiuose,aplink mane 3darzeliai ir nei viename nera vietu...mano suneliui tik 4men ejau rasyti prasymo 2011m ir jau pasake kad nepriims.???prasyma prieme bet vilties nesuteike?o papildomu grupiu niekas nekuria, ar kaip? prasyma parasiau tik 1 darzelyje, bet gal visuose parasyti?? gal kuri mamyte gali savo darzeli rekomenduoti arciau silainiu ir raudondvaruo plento. butu smagu su adresu ir pavadinimu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emikaj @ 2009 10 12, 16:51)
Sveiki,norejau pasidometi...mes gyvenam Silainiuose,aplink mane 3darzeliai ir nei viename nera vietu...mano suneliui tik 4men ejau rasyti prasymo 2011m ir jau pasake kad nepriims.???prasyma prieme bet vilties nesuteike?o papildomu grupiu niekas nekuria, ar kaip? prasyma parasiau tik 1 darzelyje, bet gal visuose parasyti?? gal kuri mamyte gali savo darzeli rekomenduoti arciau silainiu ir raudondvaruo plento. butu smagu su adresu ir pavadinimu mirksiukas.gif  4u.gif

rašyk į visus aplinkinius darželius prašymus. o kai ateis ta data, arba pati jiems pasiskambinsi ir kai kur patvirtinsi savo lankymą, arba atšauksi. arba jie tau pasuks pasitikslint. o vietų tikrai turi būti, nes daugelis mamų rašų į kelis, o paskui išsirenka vieną daržą, tai kituose automatiškai atilaisvina...
Atsakyti