Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

Sveiki,

apie Vilniaus lopseliuose-darzeliuose esancias laisvas vietas galite suzinoti nueje i puslapi www.vilnius.lt->svietimas (kaireje puseje ieskoti), o paskui paciame virsuje smile.gif
Atsiprasau, tik kai parasiau pamaciau, kad cia kalba eina apie Kauno darzelius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cini-mini: 28 rugpjūčio 2009 - 13:58
QUOTE(zykina @ 2009 08 28, 13:25)
tai moka ar ne?

moka
Atsakyti
labai konkreti informacija apie laisvas vietas savivaldybės tinklapyje, eiti į švietimo skyrių ir ten rasite kiek tik norite
Atsakyti
L-d. "Saulutė", V.Krėvės pr. 56 maloniai laukia įvairaus amžiaus vaikiukų, auklėtojos patikino, jog vietų dar yra daugumoje grupių. Aš vakar parašiau prašymą direktorei ir jau nuo pirmadienio žygiuosime į lopšelio grupę.
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2009 09 03, 16:32)
labai konkreti informacija apie laisvas vietas savivaldybės tinklapyje, eiti į švietimo skyrių ir ten rasite kiek tik norite
... ir nė vienos lopšelyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(foksas @ 2009 09 03, 18:25)
L-d. "Saulutė",  V.Krėvės pr. 56 maloniai laukia įvairaus amžiaus vaikiukų, auklėtojos patikino, jog vietų dar  yra daugumoje grupių. Aš vakar parašiau prašymą direktorei ir jau nuo pirmadienio žygiuosime į lopšelio grupę.

Darželių sąraše randu, kad tai darželis-mokykla, ar yra ir lopšelio grupė? Nuo kokio amžiaus priimami vaikučiai?
Atsakyti
"Saulutė" jau yra lopšelis- darželis,anksčiau buvo pradinė mokykla. Vaikus priima nuo 2m., yra vietų ir lopšelio grupėse
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 05 01, 14:00)
darželiai suinteresuoti turėti kuo daugiau vaikų, kad gauti pinigėlius už juos...

Jokiu pinigu uz jokius vaikus darzeliai negauna,juk jie-valstybine istaiga,islaikoma is valstybes biudzeto.
Atsakyti
QUOTE(Rebeka @ 2009 09 08, 14:39)
Jokiu pinigu uz jokius vaikus darzeliai negauna,juk jie-valstybine istaiga,islaikoma  is valstybes biudzeto.

na, o jei mažai vaikų, mažinamos grupės, mažėja finansavimas ir atleidžiami darbuotojai ir t.t.... čia tik mano tokia nuomonė, kad darželiams svarbus ir netgi labai vaikų skaičius
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2009 09 03, 16:32)

ir nevisai tiksli ta info, keturis darzelius, kurie buvo paskelbti tam tinklapy, apejom ir visuose pasake kad nebera laisvu vietu unsure.gif (o gal cia taip kysiu visi masiskai prase g.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 08, 21:30)
na, o jei mažai vaikų, mažinamos grupės, mažėja finansavimas ir atleidžiami darbuotojai ir t.t.... čia tik mano tokia nuomonė, kad darželiams svarbus ir netgi labai vaikų skaičius
Kiek žinau, tokių "gresiančių" darželių Kaune nėra schmoll.gif . Švietimo skyrius kasmet "dejuoja" apie nepatekusius į ugdymo įstaigas vaikus.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 09 09, 11:36)
Kiek žinau, tokių "gresiančių" darželių Kaune nėra  schmoll.gif . Švietimo skyrius kasmet "dejuoja" apie nepatekusius į ugdymo įstaigas vaikus.

yra ir dar kaip yra...
Atsakyti