Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

yra pirmumo teise vis dar,pati praitoi savaitej buvau vienam darzeli ir klause ar turiu tokiu kokiu nors lengvatu,bet gaila ne schmoll.gif
Atsakyti
Liorka,2008 07 30, 10:30
Nera jokiu privaciu darzeliu Kaune.
Taip, kadangi steigėjas - Kauno m. savivaldybė (juridinis asmuo), o ne privatus (fizinis) asmuo.

ar gerai supratau, kad nebera pirmumo teises nei studijuojantiems dieniniame skyriuje, nei vienisoms mamoms?
Kol galioja dabartinė priėmimo tvarka, t.y. iki 2009-06-01, tol galioja ir tos pačios lengvatos.
Gal ateityje bus galima "pritempt" šiuos punktus:
10.2.3. vaikams iš šeimų, priskiriamų socialiai remtinų šeimų grupei;
10.2.5. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią švietimo įstaigą;
Tik neaišku, kaip visa ta tvarka funkcionuos g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 30 liepos 2008 - 13:29
laba,

o apskritai i kuriuos darzelius dar galiu kreiptis?Kur galiu rasti laisva vieta?Gal kuri zinot?Ar bent meginti su bent kokiu kysiuku nueiti?tiesiog neisivaizduoju..
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2008 07 22, 18:51)

10. Priimant vaikus į grupes:
10.1. laikomasi eilės pagal tėvų (globėjų) prašymo registravimo datą;
10.2. pirmenybė teikiama:
10.2.1. vaikams, kuriems nustatytas neįgalumas ar žymūs vystymosi sutrikimai (sutrikęs intelektas, autizmas, aklumas ar silpnaregystė iki 0,3, kurtumas ar neprigirdimumas 41 dB, cerebrinis paralyžius ar kitas labai žymus judesio ir padėties sutrikimas) (pateikiama Pedagoginės psichologinės tarnybos rekomendacija ar gydytojų konsultacinės komisijos išvada);
10.2.2. vaikams, pasiūlytiems Kauno miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus;
10.2.3. vaikams iš šeimų, priskiriamų socialiai remtinų šeimų grupei;
10.2.4. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų;
10.2.5. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią švietimo įstaigą;
10.2.6. priešmokyklinio amžiaus (5–6 metų) vaikams;

10.3. atsižvelgiama į tėvų (globėjų) pageidavimą ugdyti vaiką taikant netradicinę ugdymo metodiką ar pedagoginę sistemą.

Pacituosiu viska, bet man kilo klausimas, o kaip su gyvenamaja vieta? g.gif Negi nera pirmenybes pagal gyvenamaja vieta? doh.gif Gal i ta darziuka, kuris salia mano namu puse miesto nores... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2008 08 27, 23:24)
Negi nera pirmenybes pagal gyvenamaja vieta?  doh.gif
Nenumatyta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xmigliux @ 2008 07 21, 16:32)
nelabai suprantu kur ten ieskot vistiek jokio saraso man neduoda

Papildyta:

taip tikrai thumbup.gif .as jiem greiciau bash.gif . kai uzsirasiau pas juos pagal sarasa buvau 5, o kai siandien paskambinau paaiskejo kad nepatekom, gal man su vyru isiskirti kad gauciau vieta lopseli vaikui. o skiedo oi tikrai jus pateksit esat vieni is pirmuju. pikta esu tai ne tas zodis, uzmusciau ten kanors nuejus.

NA NE VIENA ZIURIU AS CIA TOKIA.,MES IRGI UZSIRASEME PRIES PUSANTRU DAUGIAU METU.,SAKE,KAD ESAM VOS NE PIRMI.,O DABAR KAI NUEJAU PAAISKEJO,KAD MES TIK 21PASIDAREME.,IR ,KAD NEPAPUOLAM.,NU RYTOJ PAAISKES MUSU LIKIMAS AR PRIIMS AR NE.,NES TAS GAL JAU TESESI PORA MEN.ISIKALINEJE KAIP TIKTAIS NORI.,RYTOJ AS SAKIAU NUEISIU IR PAPRASYSIU,KAD MAN PARODYTU PRIES MANE RASYTUS PRASYMUS.,NES KAI MAN PASAKE PAVADUOTOJE,KAD REMEJEI EINA I PIRMAS VIETAS TAI NU I NA....TAI KAM TADA ISVIS REIKALINGOS TOKIOS KAIP EILES PRASYMAI IR T.T.T.T.JEIGU JIE TIK ZIURI KAS KA DUODA. doh.gif
Atsakyti
Dabar ziurekit,
Buvau uzsirasius vaika 2006m gimimo i Kodelciuko darzeli eiti nuo sio rugsejo, taciau dar nelankysim darzelio. Norejau perrasyti i kitus metus , taciau direktore pasake, kad i kitus metus negalinti uzrasyti, nes jau kitamet bus kita tvarka blink.gif Ir ne direktores priimines i darzelius, o kazkokia tai komisija, kurios dar nera... Paklausiau, tai kaip man uzrasyti vaika nuo kitu metu ? Atsakymas buvo - nezinau, ne i mane kreipkites. I ka??? Nezinau schmoll.gif
Tai ka visuose darzeliuose pagal nauja tvarka naujai neuraso vaikucius i 2009 metus g.gif blink.gif Ar cia kazkoks tai isip... , atsiprasant blink.gif
Nes keliu pazystamu , vaikai irgi nuo sio rudens nelankys, tai kituose darzeliuose be jokiu problemu uzrase vaikucius kitiem metam g.gif Juk anu darzeliu direktores negali buti neinformotuos apie nauja tvarka g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 09 01, 22:46)
direktore pasake, kad i kitus metus negalinti uzrasyti, nes jau kitamet bus kita tvarka  blink.gif Ir ne direktores priimines i darzelius, o kazkokia tai komisija, kurios dar nera... Paklausiau, tai kaip man uzrasyti vaika nuo kitu metu ?
Paskaityk 149 žinutę 13 puslapy mirksiukas.gif .

Direktorės, vis dar priiminėjančios tėvų prašymus, 2009-06-01 perduos juos švietimo skyriaus padaliniui, kuris skirstys vaikus į darželius. Kol kas nei komisija, nei techninė bazė šiam darbui nesukurta schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristina-Dimka @ 2008 07 23, 08:31)
gerai butu kad tik su sampanu ir saldainem prasisukt butu galima,pas mus niekaip schmoll.gif prasosi tik tukstanciu g.gif

Garliavoj uzsirasinejat? ***** rimtai reik arba skirtis arba trecia vaika organizuotis, kad vaikai i darza pakliutu doh.gif
Atsakyti
l/d "Sadutė" dar yra laisvų vietų trimečių vaikų grupėje, galite kreiptis tel. 8-37-312330 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2008 08 27, 23:24)
Pacituosiu viska, bet man kilo klausimas, o kaip su gyvenamaja vieta?  g.gif Negi nera pirmenybes pagal gyvenamaja vieta?  doh.gif Gal i ta darziuka, kuris salia mano namu puse miesto nores...  biggrin.gif  4u.gif

Mane irgi kamuoja ši klausimas, kodėl nėra pirmenybės pagal gyvenamąją vietą. Nežinau kaip kituose rajonuose, bet Šilainiuose tai didelė problema papult į lopšelį, pilną vaikų iš kitų rajonų verysad.gif
Atsakyti
Nors tokia pirmenybė nenumatyta, rašant prašymą, nurodysite, į kokį darželį norite leisti vaiką. Taip išreikšite savo prioritetus, į kuriuos tikrai bus atsižvelgiama. mirksiukas.gif
Juk visi tikrai nesubėgs į vieną įstaigą mirksiukas.gif .
Atsakyti