Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

QUOTE(cudo @ 2008 05 30, 21:35)
Prie Kalneciu ira kurciu vaiku darzelis,no piima ir sveikus vaikus. Mano sunus joa nuo rugseju ten lanko ir kalba gerai ir zenklu kurciu supranta. Grupe tik 6 vaikai. Labei geras kolektivas  thumbup.gif Ir ten,net esko vaikus,pustusis darzelis.Ira savaitine grupe. Maziukas labei pregiju ten,atsikele ir praso -pas lelius  lotuliukas.gif

O kur konkečiai randasi tas darželis g.gif tie kalniečiai netokia jau maža teritorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina-Dimka @ 2008 05 19, 09:48)
sveikutes,padekit prasau gal kas zino kur laisvu vietu lopselyje kad butu arciau savanoriu,ar kur aplink

Partizanu g.122, lopselis-darzelis 'Sadute' , mus prieme nuo 1 metuku( lankom nuo kovo men), buvau uzsirasius tik pries pora menesiu
Atsakyti
mes uzsirase esam pagranduke ir pasakoje. Siltu priemimu, informacijos suteikimu, ir netgi ekskursija i maziausiuju grupe suteike lopselis-darzelis pagrandukas thumbup.gif tikiuosi rudeni papulsim ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų sūneliui greit bus 2 metukai, bet į darželį leisti žadu nuo ketverių. Užrašiau į 75 - ąjį lopšelį-darželį. Bet nėra garantijos, kad į jį pakliūsime. Kokie dar geri darželiai yra Žaliakalnyje?
Atsakyti
Sveikos...
kazin kaip su vietomis,jei mama augina vaikeli be tevo...issiskyrusi... blush2.gif Ar yra kokiu tam skirtu vietu?Nes noriu dirbti,dukrytei 2 metukai,bet neimanoma,nes neturiu kur jos palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 07 01, 13:46)
jei mama augina  vaikeli be tevo...issiskyrusi... blush2.gif Ar yra kokiu tam skirtu vietu?
3. Priimant vaikus į grupes:
3.1. laikomasi eilės pagal tėvų (vaiko globėjų) prašymo registravimo datą;
3.2. pirmenybė teikiama:
3.2.1. specialiųjų poreikių vaikams;
3.2.2. socialiai remtinų šeimų vaikams;
3.2.3. vaikams, kuriuos augina vienas iš tėvų;
3.2.4. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų;
3.2.5. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią švietimo įstaigą;
3.2.6. vaikams, kurių vienas iš tėvų yra moksleivis ar studentas;
3.2.7. vaikams, kurių tėvas atlieka tikrąją karinę tarnybą;
3.2.8. vaikams, kurių vienas iš tėvų yra pirmos ar antros grupės invalidas;
3.2.9. priešmokyklinio amžiaus (5 – 6 m.) vaikams;
3.2.10. kitais atvejais, numatytais švietimo įstaigos nuostatuose.
4. Grupes komplektuoja direktorius. Grupės sukomplektuojamos kasmet iki mokslo metų pradžios. Jeigu yra laisvų vietų, grupės gali būti komplektuojamos visus metus.

Kažkur dar buvo visų laisvų vietų Kauno darželiuose sąrašas. Eisiu ieškoti. lens.gif
Atsakyti
Laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo įstaigose mirksiukas.gif . Ten yra Excel doc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 06 liepos 2008 - 19:44
QUOTE(klopedija @ 2008 07 06, 21:42)
Laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo įstaigose  mirksiukas.gif . Ten yra Excel doc.

nelabai suprantu kur ten ieskot vistiek jokio saraso man neduoda

Papildyta:
QUOTE(Larysa @ 2008 05 19, 00:23)
Prie Kalniečių poliklinikos yra lopšelis - darželis "Tukas" thumbup.gif

taip tikrai thumbup.gif .as jiem greiciau bash.gif . kai uzsirasiau pas juos pagal sarasa buvau 5, o kai siandien paskambinau paaiskejo kad nepatekom, gal man su vyru isiskirti kad gauciau vieta lopseli vaikui. o skiedo oi tikrai jus pateksit esat vieni is pirmuju. pikta esu tai ne tas zodis, uzmusciau ten kanors nuejus.
Atsakyti
QUOTE(xmigliux @ 2008 07 21, 16:32)
nelabai suprantu kur ten ieskot vistiek jokio saraso man neduoda
O aš nesuprantu, kaip taip gali būti g.gif .

Spaudi viršutinę nuorodą Laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo įstaigose;
išmeta lentelę su iškart aktuviu Open with ...
spaudi OK
atsidaro Excel lentelė.
Atsakyti
Atsidaro ji,tik kokia iš to nauda? biggrin.gif Visos vietos užimtos...nebent 1,5 metų vaiką į ikimokyklinę grupę paimtų biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 21, 19:34-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 07 21, 19:34)
Atsidaro ji,tik kokia iš to nauda?  biggrin.gif  Visos vietos užimtos...nebent 1,5 metų vaiką į ikimokyklinę grupę paimtų  biggrin.gif
Nauda tokia, kad gaunat informaciją neišeidami iš namų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2008 07 21, 18:24)
O aš nesuprantu, kaip taip gali būti  g.gif .

Spaudi viršutinę nuorodą Laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo įstaigose;
išmeta lentelę su iškart aktuviu Open with ...
spaudi OK
atsidaro Excel lentelė.

butu viskas gerai jei toj lentelei butu tas open, man duoda tik save.
Atsakyti