sveikutes,padekit prasau gal kas zino kur laisvu vietu lopselyje kad butu arciau savanoriu,ar kur aplink
Deja nezinau arti savanoriu, bet zinau centre lopseli kur dar laisvu vietu siam rudeniui yra. Tai 6-asis lopselis darzelis Mickeviciaus gatveje. Tiesa ten yra rusakalbiu vaiku darzelis, bet yra ten visokiu vaikuciu. Priima nuo 1 metu ir nieko nereikalauja kad vaikelis moketu
6-asis lopselis darzelis priima nuo 1 metuku. Jis yra centre Mickeviciaus gatveje uz buvusios parduotuves Vikondos.
tai del rusu kalbos nera problemos ,maniske pusiau ruse,dar geriau jai ir pamokitu
QUOTE(Larysa @ 2008 05 18, 23:23)
Prie Kalniečių poliklinikos yra lopšelis - darželis "Tukas"
Ar tikrai čia priima tokius mažulius
Nes mes buvom užsirašę į kitą darželį nuo 1,6m ,bet sakė ,kad pasikeitė įstatymai ir į lopšelius priima tik nuo 2m Šalia namų 3 darželiai ir visuose gavau tą patį atsakymą,jog mūsų be 2 m nepriims
O kaip kituose darželiuose???ieškome variantų Kalniečių-Eigulių rajone
QUOTE(Kamelja @ 2008 05 19, 09:54)
6-asis lopselis darzelis priima nuo 1 metuku. Jis yra centre Mickeviciaus gatveje uz buvusios parduotuves Vikondos.
bet ten rusakalbių darželis juk
man dar geriau kad pamokytu rusu kalbos,nes maniskis rusas.ir labai apsidziauge kad ten ejom uzrasyt. tai turetume nuo rudenio jau keliaut
Nesvarbu kad rusakalbiu, nes priima visokius vaikucius ir sake kad kalbes lietuviskai su musu mazium
Labai maloni direktore sio darzelio
be to man sis darziukas yra 1 min nuo mano darbo
Labai maloni direktore sio darzelio
be to man sis darziukas yra 1 min nuo mano darbo
APie laisvas vietas darzeliuose jau galima rasti informacijos ir kauno miesto savivaldybes puslapy (tik nezinau kiek tai tikslu, bet bent jau tiek).
http://www.kaunas.lt/page/index/685 (toliau - laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo istaigose).
Sekmes!
http://www.kaunas.lt/page/index/685 (toliau - laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo istaigose).
Sekmes!
QUOTE(Kristina-Dimka @ 2008 05 19, 09:48)
sveikutes,padekit prasau gal kas zino kur laisvu vietu lopselyje kad butu arciau savanoriu,ar kur aplink
Prie Kalneciu ira kurciu vaiku darzelis,no piima ir sveikus vaikus. Mano sunus joa nuo rugseju ten lanko ir kalba gerai ir zenklu kurciu supranta. Grupe tik 6 vaikai. Labei geras kolektivas Ir ten,net esko vaikus,pustusis darzelis.Ira savaitine grupe. Maziukas labei pregiju ten,atsikele ir praso -pas lelius
Klausykit paaiškinkit kas nors-kaip čia su tais įstatymais?Jei abu tėvai skaitosi dieninio skyriaus studentai ar yra šansų dar šį rudenį patekt į lopšelį su vaiku kuriam tuo metu bus 1m5mėn.?Ar galioja mum tos ,,papildomos vietos" ?