Įkraunama...
Įkraunama...

Kur yra laisvų vietų lopšelyje

QUOTE(žiobakiene @ 2007 08 27, 16:51)
labutis
norejau paklausti kurioj kauno vietoj yra lopselis "Pagrandukas"

kreves pr.
Atsakyti
Koks skirtumas kur jis yra vaikų tai nepriima, va šiandien buvau ir ką eilėj 70 vaikų ir puse iš jų net mėnesio neturi, tokie tėvai man jau siutą kelią gun_bandana.gif Ačiū tokiems tėveliams, per kuriuos mano vaikas nei į vieną darželį nepakliuvo. Ir dar sako gimstamumas mažėja nejuokinkit tiktai. Žadu į švietimą parašyti laišką, kad nesamoninga tvarka vyksta jau juose bet matyt jie akių nemoka pakelti, nes jų vaikai senai suaugę.
Atsakyti
As isvis pasimetus, kiek skambinu visuose darzeliuose nera vietu ir kaip man sako i dauguma jau prasimus priima tik 2009 iems metams doh.gif
Nu jau susiruosiau, siandien tik turiu laiko tai leksim i Silainius kelis darzelius apvaziusiu ir dar i Pagranduka pabandysiu.
Bet nuotaika tai jau nekokia, bereikalo as skambinausi pries vaziuodama doh.gif

ingakyca kaip jum?
Gal jau prieme i koki darzeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma*: 11 rugsėjo 2007 - 09:30
QUOTE(vilma* @ 2007 09 11, 11:28)
As isvis pasimetus, kiek skambinu visuose darzeliuose nera vietu ir kaip man sako i dauguma jau prasimus priima tik 2009 iems metams  doh.gif
Nu jau susiruosiau, siandien tik turiu laiko tai leksim i Silainius kelis darzelius apvaziusiu ir dar i Pagranduka pabandysiu.
Bet nuotaika tai jau nekokia, bereikalo as skambinausi pries vaziuodama  doh.gif

ingakyca kaip jum?
Gal jau prieme i koki darzeli?

Norėčiau doh.gif Deja, teko samdytis aukles per dvi savaites jau turėjau dvi pakeisti, na ką sekančią savaitę reiks vėl ieškotis, nes buvusioji nebekelia ragelio doh.gif Darželiai pilni kaip ir buvo ir nežinau pikta, man jau. Per dvi dienas reikia susirast aukle blink.gif Bet bandysiu pirmadienį pasiskambinti ir į darželius. Jei nepavyks šį mėnesį bandysiu vėliau, bet jie manęs neatsikratys. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2007 07 06, 17:05)
Sveikutės mamytės,

Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui 4u.gif .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.

Saulutėje yra 2 vietos į dvimečių grupę .
Atsakyti
Sveiki.

Zinou kur ira laisvu vietu :super

Ira prie "Girstuciu" lopselis-darzelis (savaitines)Kurcem vaikam, no taip kaip ten mazei vaiku priima ir sveiku.Grupes labei mazos,mes iskart gavom vieta,be problemu ax.gif Musu bernas labei judrus ir sveikas.
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2007 07 09, 14:40)
nu mes ir lovyte ir spintele tai nupirkti patys galim, svarbu, kad pastatyti butu kur. tongue.gif

tarkites su direktore
Atsakyti
Mes jau gavom darzeli, lankom jau nuo praeito treciadienio thumbup.gif " Rasyte" nezinau ar ten dar yra laisvu vietu, bet mes nuejom praeita savaite uzsirasyt ir jau iskart uzrase i grupe, nes kaip tik lopselio grupese laisv vietu buvo, kur turejo ateit nuo rugsejo pirmos ne visi vaikuciai susirinko.
o siaip as manau kad reikia neskambint o vaziuot irprasytis, nes kai paskambinitai niekur nera vietu verysad.gif
Sekmes ieskancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2007 10 02, 14:35)
Mes jau gavom darzeli, lankom jau nuo praeito treciadienio  thumbup.gif  " Rasyte" nezinau ar ten dar yra laisvu vietu, bet mes nuejom praeita savaite uzsirasyt ir jau iskart uzrase i grupe, nes kaip tik lopselio grupese laisv vietu buvo, kur turejo ateit nuo rugsejo pirmos ne visi vaikuciai susirinko.
o siaip as manau kad reikia neskambint o vaziuot irprasytis, nes kai paskambinitai niekur nera vietu  verysad.gif
Sekmes ieskancioms  4u.gif

Ach kaip jums gerai thumbup.gif džiaugiuosi už jus. O mes kol kas dar pabūsim su auklytėm kaip nors, tada žiūrėsim kaip mums seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2007 04 14, 11:41)
o shalia centro? zaliakalnyje yra kas nors?

Yra. Mes nuo gegužės startuosim į "Ąžuoliuką", Margio g. Netoli sporto halės.
Mums tik 1,5m, tad pradžioj po keletą valandėlių eisim.
Atsakyti
laba nesenai dar buvo vietu šermukšnėlyje šiaip neblogas lopšelis- darželis prie vytepsko
Atsakyti
Prie Kalniečių poliklinikos yra lopšelis - darželis "Tukas" thumbup.gif
Atsakyti