Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ax.gif Labai tuo tykiu ir bandau nepasiduoti. Taip norisi savo maziuko. Ka cia ir pasakoti jus visos suprantat ka as jauciu
Atsakyti
o jus papasakojat savo mamoms, tevams, anytoms, uosviams ir draugams kad darotes ivf? blush2.gif kaip reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 05, 17:02)
o jus papasakojat savo mamoms, tevams, anytoms, uosviams ir draugams kad darotes ivf?  blush2.gif  kaip reaguoja?

Ash ne, nenoriu. Nes paskui klausines kaip pasiseke, o paskui visi guos, o paskui gailesis. Ash pasirinkau nesakyma, man taip lengviau
Atsakyti
as irgi nesakau ir nezinau ar isdrisiu pasakyti tevams ir uosviams net sekmes atveju. manau vyresni tai nelabai ir supras ko gero... na o pasakyciau nebent vienam geram labai seimos draugui, bet tik jei pasiseks...
Atsakyti
O mano tevai zyno nuo A iki Z,taip pat ir artimiausios drauges,man taip lengviau,nors neklausineja kada gi vaiku susilauksiu.Visos labai palaiko.Bet jau si karta,kai darysiu IVF,tai niekam nieko nesakysiu,nes jaigu vel nepavyks,tai labai jau tie uzuojautos zodziai vargyna,kol visu isklausai.Mama tai kiekviena diena melsdavosi Sv.Marijai,kad tik padetu,bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 05 spalio 2006 - 16:36
Paiduke,laikykis 4u.gif .Butu gerai,kad iseitu nesinervuoti,bet tokioj situacijoj,tai nelabai realu schmoll.gif .Tavo leliui reikalinga stipri mama mirksiukas.gif .Aisku lengva cia pasakyti.As atsimenu,kaip pati verkiau,kai pasirode kraujas.galiu tik pasakyti:tikek,kaip niekad dar netikejai,ir melskis,tai tikrai padeda.Tavo mazas nori pas tave pasilikt ir liks.As tau nuosirdziai linkiu,kad viskas butu gerai,ir melsiuos uz jus abu.(Tikiuosi nepasirodziau kaip davatka ax.gif ,bet man tai padeda)
Atsakyti
Paiduke, tik ką parlėkiau iš darbuko ir puoliau skaityti. Žinai aš tai tikiu, kad viskas bus gerai, pamatysi smile.gif Saugok save, svarbiausia, kad tavo žirniukas dar su travimi. Bandyk kuo daugiau progesterono naudoti, gal tikrai dar pagerk tabletyčių, tegul vyras nuperka.
Laikykis mergyt, aš labai noriu, kad tau pasisektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetka @ 2006 10 05, 17:15)
Paiduke,laikykis  4u.gif .Butu gerai,kad iseitu nesinervuoti,bet tokioj situacijoj,tai nelabai realu  schmoll.gif .Tavo leliui reikalinga stipri mama  mirksiukas.gif .Aisku lengva cia pasakyti.As atsimenu,kaip pati verkiau,kai pasirode kraujas.galiu tik pasakyti:tikek,kaip niekad dar netikejai,ir melskis,tai tikrai padeda.Tavo mazas nori pas tave pasilikt ir liks.As tau nuosirdziai linkiu,kad viskas butu gerai,ir melsiuos uz jus abu.(Tikiuosi nepasirodziau kaip davatka  ax.gif ,bet man tai padeda)

o aš jei sunku visada pasimeldžiu Šventam Antanui ......... blush2.gif
ir kas svarbiausia kiek pas mane bebuvo sunkiu situacijų...visada jis padėdavo..ir išpildydavo norus........ blush2.gif

čia nukrypau nuo temos, bet mergaitės jei jums sunku ir jūs tikite......pabandykite jam pasimelsti........tikrai padės.... ( aš čia irgi kaip davatkėlė blush2.gif bet norėjau pasidalinti savo SOS PAGALBOS receptuku blush2.gif )
Atsakyti
Aisku mergynos galit del sventos ramybes pasimelsti,bet jei nesisekai,tai manau nei SV.Antanas,nei kiti sventieji nepades...Bent man tai nepadejo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 10 05, 20:16)
Aisku mergynos galit del sventos ramybes pasimelsti,bet jei nesisekai,tai manau nei SV.Antanas,nei kiti sventieji nepades...Bent man tai nepadejo... verysad.gif

O man tai padejo,po 7 metu,bet padejo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2006 10 05, 12:36)
Paiduke, jei Crinonas iskrenta, tai gal Diuphastona geriau pagerti, ar koki kita mandresni vaista jei toks yra, kad progesterono lygi palaikyt.
Laikau kumstukus kad ivyktu stebuklas ir tavo gyvenime 4u.gif

Paiduke, man kai pradejo teplioti, as irgi geriau utrogesta. Berods net tris kartus dienoj, plius crinona dejausi. man padejo. man taip Visockiene rekomendavo
Atsakyti
Paiduke, laikykis, kūnas skaitant pagaugais eina, kiek tenka ištverti mums čia visoms.

Merginos, nekrapščiau aš to Crinono ir nepatariu Jums, dar sujudinsit kaklelį, kam tų nelaimių. Gyd. pati puikiai išėmė tą kamštį.
Atsakyti