Man tai jisai po biski tokiais mazais susisukusiais gabaleliais iseina. Biski i rito ir truputi per visa dien. Atsimeno po IFV per menesines iskrito toks didokas gabalas tai net isigandusi buvau, gydytoja nieko nebuvo sakiusi
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 05, 15:07)
Tai yra normalu. Aš tai, kad nesusidarytų kamščiaikartai prieš dedant naują truputį iškrapštau tuo gumulus.
vat man tai problema, nes nelabai esu mėgėja ten krapštinėti.
Aciu labai. O as jau pradejau jaudintis
As tai bijau isvis ten listi kad ti ko blogo nepadaryciau
As tai bijau isvis ten listi kad ti ko blogo nepadaryciau
QUOTE(svajukė @ 2006 10 05, 15:11)
vat man tai problema, nes nelabai esu mėgėja ten krapštinėti.
Jei pabandai įsivaizduoti kaip tai vyksta tai baisiai juokas ima Nu malonumas ne didelis, bet ką padarysi. Paprašyk vyro pakrapštinėti, gal mieliau bus. Čia juokas, neįsižeisk.
O tai kai kamstis susidari, Crinonas gerai absorbojasi
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 05, 15:20)
Paprašyk vyro pakrapštinėti, gal mieliau bus.
oi, mirsiu tuoj įsivaizduodama, kaip tai atrodytų. na tu Leta ir pasiūlei. kaip pati jautiesi?
QUOTE(Trusty @ 2006 10 05, 15:21)
O tai kai kamstis susidari, Crinonas gerai absorbojasi
Absorbavimas nuo to nepriklauso. Tai organizmo pobūdis ar viskas išteka, ar kamščiai susidaro.
Svajuke, jau prasidėjo juodo jumoro stadija iš tos baimės į viską žiūriu ciniškai ir žvengdama
O as nusprendziau i viska ziureti optimistiskai, nezinau aisku kiek iseis man
QUOTE(Trusty @ 2006 10 05, 15:36)
O as nusprendziau i viska ziureti optimistiskai, nezinau aisku kiek iseis man
Labai geras būdas
Į mus nelabai kreipk dėmesio. Mes čia tokios biški užsisedėjusios ir uždepresavusios n-tąjį IVF darančios.
Primink kvailai moteriškei, tu dabar kokioje stadijoje ir kelintą kartelį jau bandai?
Tu nesi kvaila, as senai cia skaitinejau bet ti dabar pradejau rasyti. Dariau kelis IUI (3-4), o pavasari IVF . BUvau ir pati persigandusi ir vyra isgasdinau. Buvo labai didele hiperstimuliacija, po punkcijos maniau mirsiu, bet skasmas praejo. ir as vel pasirizusi padaryti viska kad tik