Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Man tai jisai po biski tokiais mazais susisukusiais gabaleliais iseina. Biski i rito ir truputi per visa dien. Atsimeno po IFV per menesines iskrito toks didokas gabalas tai net isigandusi buvau, gydytoja nieko nebuvo sakiusi cool.gif
Atsakyti
Tai yra normalu. Aš tai, kad nesusidarytų kamščiaikartai prieš dedant naują truputį iškrapštau tuo gumulus.
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 05, 15:07)
Tai yra normalu. Aš tai, kad nesusidarytų kamščiaikartai prieš dedant naują truputį iškrapštau tuo gumulus.

vat man tai problema, nes nelabai esu mėgėja ten krapštinėti. blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai. O as jau pradejau jaudintis ax.gif
As tai bijau isvis ten listi kad ti ko blogo nepadaryciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 05 spalio 2006 - 14:11
QUOTE(svajukė @ 2006 10 05, 15:11)
vat man tai problema, nes nelabai esu mėgėja ten krapštinėti.  blush2.gif

Jei pabandai įsivaizduoti kaip tai vyksta tai baisiai juokas ima lotuliukas.gif Nu malonumas ne didelis, bet ką padarysi. Paprašyk vyro pakrapštinėti, gal mieliau bus. lotuliukas.gif Čia juokas, neįsižeisk. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kai kamstis susidari, Crinonas gerai absorbojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 05, 15:20)
Paprašyk vyro pakrapštinėti, gal mieliau bus.  lotuliukas.gif 

oi, mirsiu tuoj įsivaizduodama, kaip tai atrodytų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tu Leta ir pasiūlei. lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip pati jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 05, 15:21)
O tai kai kamstis susidari, Crinonas gerai absorbojasi ax.gif

Absorbavimas nuo to nepriklauso. Tai organizmo pobūdis ar viskas išteka, ar kamščiai susidaro.

Svajuke, jau prasidėjo juodo jumoro stadija lotuliukas.gif iš tos baimės į viską žiūriu ciniškai ir žvengdama doh.gif
Atsakyti
O as nusprendziau i viska ziureti optimistiskai, nezinau aisku kiek iseis man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 05, 15:36)
O as nusprendziau i viska ziureti optimistiskai, nezinau aisku kiek iseis man biggrin.gif

Labai geras būdas thumbup.gif

Į mus nelabai kreipk dėmesio. Mes čia tokios biški užsisedėjusios ir uždepresavusios n-tąjį IVF darančios. blush2.gif

Primink kvailai moteriškei, tu dabar kokioje stadijoje ir kelintą kartelį jau bandai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leta7: 05 spalio 2006 - 14:46
Tu nesi kvaila, as senai cia skaitinejau bet ti dabar pradejau rasyti. Dariau kelis IUI (3-4), o pavasari IVF . BUvau ir pati persigandusi ir vyra isgasdinau. Buvo labai didele hiperstimuliacija, po punkcijos maniau mirsiu, bet skasmas praejo. ir as vel pasirizusi padaryti viska kad tik nestuke.gif
Atsakyti
Tikrai būsi nestuke.gif
Atsakyti