Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke wub.gif
Atsakyti
Kazkaip nejaukiau jauciosi cia isiterpdama, bet taip gerai jus suprantu.
Laaaa aaabai tykiosi, kad si karta tavo angeliukas nepabegs blush2.gif. Labai tau to linkiu
Atsakyti
Paiduke, tikėk kad viskas bus gerai ir tavo žirniukas liks pas tave visiems 9 mėniasiams mirksiukas.gif
Atsakyti
Paiduke, jei Crinonas iskrenta, tai gal Diuphastona geriau pagerti, ar koki kita mandresni vaista jei toks yra, kad progesterono lygi palaikyt.
Laikau kumstukus kad ivyktu stebuklas ir tavo gyvenime 4u.gif
Atsakyti
svajuke smile.gif tai gal jau jeigu iprudijai mane tai ir palik, balanemate smile.gif vistiek nebedaug liko laukt smile.gif
velniop ta statistika, tegu ja sudarineja statistai, o mums turi buti aktualus tik vienas dalykas - teigiamas rezultatas smile.gif

paiduke...... per kanchias i zvaigzdes sako....tikiuosi, kad taip ir nutiks biggrin.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 10 05, 09:45)
Euromergele...  liezuvis.gif  4u.gif gerai jau gerai... neduoda man statistikos teisingos palaikyti.  cool.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 05, 12:37)
svajuke smile.gif tai gal jau jeigu iprudijai mane tai ir palik, balanemate smile.gif vistiek nebedaug liko laukt smile.gif
velniop ta statistika, tegu ja sudarineja statistai, o mums turi buti aktualus tik vienas dalykas - teigiamas rezultatas smile.gif

paiduke...... per kanchias i zvaigzdes sako....tikiuosi, kad taip ir nutiks  biggrin.gif

Kai paskaitai tokius zodzius tai ir kovoti lengviau darosi, kaip gerai kad jsu esate ax.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif Aš pasimelsiu už tave katinėli bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 05, 12:26)
Dar iš Klimo kab. skambinu į Geromedą, gal padarė jau tyrimą, visas kūnas dreba, sako po 30min. tai kol nuvažiuoju iki Geromedos ir 30min praeina, pasiimu tyrimą, HCG-65, skambinu Klimui, sako viltis dar yra, nors mano supratimu permažai jis padidėjo, prieštai buvo per parą padidėjęs dvigubai, dabar per dvi-dvigubai, liepia kartoti HCG pirmadienį, bet aš tiek neišlauksiu, darysiu tikrai šeštadienį

paiduke, HCG dvigubėja kas 48-72 (ar net 96) val., taigi kas dvi dienas yra puiku thumbup.gif
Meldžiuosi už tavo pūsliuką wub.gif gal rimtai ką nors geriamo reikia iš vaistų g.gif
o į BT nekreipk dėmesio, matyt kelinėjiesi visą naktį, nemiegi, tai ir BT pakrito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 10 05, 14:09)
o į BT nekreipk dėmesio, matyt kelinėjiesi visą naktį, nemiegi, tai ir BT pakrito mirksiukas.gif

schmoll.gif
aš kaip ir Medeina skaičiau, kad bt kritimas rodo progesterono trūkumą ir kam dėt, kas iškrenta, reikia gerti ir ne po vieną tabl ax.gif
Paiduke wub.gif
Atsakyti
Prie progos paklausiu: tas Crinonas gi vis tiek iseina, nors man taip buvo. Po truputi visa diena buvo isskyru ara tai blogai? blush2.gif
Kaip jums buvo?
Atsakyti
Taip tu teisi Crinonas po truputi išteka, bet ne visas. Didesne dalis visdėlto patenka į vidų.
Atsakyti
o man Crinone praktiškai neiškrenta ir nuolat susidaro jo kamščiai. doh.gif tas tai užknisa. schmoll.gif
Atsakyti