Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mirėja, užjaučiu..
Paiduke, tikiuosi, nerašai todėl, kad kažkur saugai savo mažylį.. angel.gif
Atsakyti
nu raportuoju
Atsikeliu ryte, pasimatuoju BT, ji tik 36,8, susinerviju ir metu elektroninį termometrą į sieną(nesudūžta schmoll.gif ), išsitraukiu gyvsidabrinį, dar mažiau rodo, šito nemetu, bijau, kad gyvsidabris neišsilietų, bet posmą nuverkiu, nes prieštai BT visas dienas buvo virš 37
Nuvažiuoju priduodu kraują, prašau, kad padarytų kuo greičiau, nulekiu pas Klimą, pažiūri echoskopu, gleivinė baisiai išplonėjusi, vietomis nesiekia 7mm, gemalinė pūslytė vis dar yra Ačiū Dievui wub.gif , vis dar kraujuoju, bet lyg mažiau kartais, bet kartais vėl užplūsta doh.gif
Dar iš Klimo kab. skambinu į Geromedą, gal padarė jau tyrimą, visas kūnas dreba, sako po 30min. tai kol nuvažiuoju iki Geromedos ir 30min praeina, pasiimu tyrimą, HCG-65, skambinu Klimui, sako viltis dar yra, nors mano supratimu permažai jis padidėjo, prieštai buvo per parą padidėjęs dvigubai, dabar per dvi-dvigubai, liepia kartoti HCG pirmadienį, bet aš tiek neišlauksiu, darysiu tikrai šeštadienį
Tai tiek, ta BT tai mane žiauriai išgasdino, neapleidžia mintis, kad nustojo vystytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 05, 12:26)
nu raportuoju
Atsikeliu ryte, pasimatuoju BT, ji tik 36,8, susinerviju ir metu elektroninį termometrą į sieną(nesudūžta  schmoll.gif ), išsitraukiu gyvsidabrinį, dar mažiau rodo, šito nemetu, bijau, kad gyvsidabris neišsilietų, bet posmą nuverkiu, nes prieštai BT visas dienas buvo virš 37
Nuvažiuoju priduodu kraują, prašau, kad padarytų kuo greičiau, nulekiu pas Klimą, pažiūri echoskopu, gleivinė baisiai išplonėjusi, vietomis nesiekia 7mm, gemalinė pūslytė vis dar yra Ačiū Dievui  wub.gif , vis dar kraujuoju, bet lyg mažiau kartais, bet kartais vėl užplūsta  doh.gif
Dar iš Klimo kab. skambinu į Geromedą, gal padarė jau tyrimą, visas kūnas dreba, sako po 30min. tai kol nuvažiuoju iki Geromedos ir 30min praeina, pasiimu tyrimą, HCG-65, skambinu Klimui, sako viltis dar yra, nors mano supratimu permažai jis padidėjo, prieštai buvo per parą padidėjęs dvigubai, dabar per dvi-dvigubai, liepia kartoti HCG pirmadienį, bet aš tiek neišlauksiu, darysiu tikrai šeštadienį
Tai tiek, ta BT tai mane žiauriai išgasdino, neapleidžia mintis, kad nustojo vystytis  unsure.gif

Brangute,BT gali nukristi todel,kad baigineji kraujuoti,juk po mm visada nukrenta.Juk ne visoms nestuke.gif buna virs 37.Tikiu,kad tau viskas bus gerai.Laikykis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paiduke, neprarask dar vilties. 4u.gif na kodėl negali viskas būti normaliai. schmoll.gif
Atsakyti
Paiduke, laikau kumštukus wub.gif

Na, ir už ką mums tokios kančios verysad.gif
Atsakyti
Paiduke, laikom kumštukus ir tikim wub.gif
Atsakyti
Paiduke, vilties yra dar nemažai, tad laikom kumščius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 05, 12:26)
HCG-65, liepia kartoti HCG pirmadienį, bet aš tiek neišlauksiu, darysiu tikrai šeštadienį

Aš ties šiuo sakiniu ir sustosiu. Labai tikiuosi, kad kraujavimas liausis, HCG pradės kilti ir tavo visos šios kančių dienos atsipirks nestuke.gif

Puslytė yra, vadinasi ji nori pasilikti ten, nes prieš visus tavyje vykstančius uraganus laikosi wub.gif Manau, kad tu su savo puslyte kartu įveiksite jums šį labai sunkų momentą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 10 05, 09:32)
Brangute,BT gali nukristi todel,kad baigineji kraujuoti,juk po mm visada nukrenta.Juk ne visoms nestuke.gif buna virs 37.Tikiu,kad tau viskas bus gerai.Laikykis wub.gif  wub.gif

Tikiuosi Crinone vartoji dvigubom normom...nes BT kritimas rodo ir progesterono mažėjimą (bijau apsijuokt, bet lygtai blush2.gif ).Net nežinau kaip čia tau padėt blush2.gif , laikykis zuiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif
labai noriu, meldziuosi, kad tau pasisektu wub.gif
Atsakyti
Ir as palaikysiu uz tave ir tavo zirniuka kumstukus. Laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 10 05, 12:55)
Tikiuosi Crinone vartoji dvigubom normom...nes BT kritimas rodo ir progesterono mažėjimą (bijau apsijuokt, bet lygtai blush2.gif ).Net nežinau kaip čia tau padėt blush2.gif , laikykis zuiki mirksiukas.gif

naudoju dvigubai, bet, kad tas kurį susidedu ryte visas ir išbėga su krauju, kai tik pajudu

ačiū visom už palaikymą, maldas wub.gif
aš šiandien prie Klimo kabineto kai stovėjau tai ir žegnojausi ir meldžiausi ir mamos ir anytos prašiau kad melstūsi, kaip trokštu, kad Dievas išgirstų šitas maldas, wub.gif juk tas leliukas toks laukiamas wub.gif , toks išsvajotas wub.gif , kad net apsakyti nemoku cray.gif
Atsakyti